Mitsubishi servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Mitsubishi servis Beograd
Mitsubishi servis Beograd, micubisi servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Mitsubishi servisa Beograd, servis za micubisi cene cenovnik - svi najbolji servisi za micubisi vozila su tu!
Mitsubishi servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke micubisi automobila i vozila je među prikazanim Mitsubishi servisima.
Mitsubishi servisi Beograd vrše popravke svih modela Mitsubishi vozila.
Mitsubishi servis nudi redovan servis Vašeg micubisi automobila i popravke kvarova na Mitsubishi automobilima.
Ovlašćeni Mitsubishi servisi u Beogradu i auto servisi za micubisi koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Mitsubishi servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-centar-andjelkovic-mitsubishi-servis
MITSUBISHI SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ U našem auto centru možete dobiti veoma povoljne usluge servisa za automobile marke Mitsubishi.
nacional-auto-mitsubishi-servis

Nacional Auto

Beograd, Miljakovac, Borska 94c 011 3511528
MITSUBISHI SERVIS NACIONAL AUTO Pored prodaje rezervnih delova za mitsubishi vozila, kod nas možete uraditi i servis svog mitsubishi vozila.
shop-invest-mitsubishi-servis
MITSUBISHI SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Mitsubishi.
beocar-servis-mitsubishi-servis-645263
MITSUBISHI SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke MITSUBISHI.
auto-mika-mitsubishi-servis
MITSUBISHI SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-centar-ilic-mitsubishi-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
MITSUBISHI SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Mitsubishi automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
japan-auto-mitsubishi-servis

Japan auto

Beograd, Zvezdara, Mirka Sandića 10 011 7858555
cena: Cenovnik
SERVIS MITSUBISHI BEOGRAD JAPAN AUTO Japan Auto – specijalizovan za sve vrste Mitsubishi i Hyndai vozila.Servisne usluge su po principu "ključ u ruke" uz obavezne konsultacije, savete i rešenja koja često možemo da prilagodimo Vašem budžetu.
modena-motors-mitsubishi-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
MITSUBISHI SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Reč „Mitsubishi“ na japanskom jeziku znači „Tri dijamanta“. Mitsubishi Motors Company je najtradicionalnija marka automobila. Ovo preduzeće ima istoriju staru skoro 140 godina i pripada jednom od najznačajnijih koncerna japanske industrije. Prvi automobil nastao je 1917. godine. „Model A“ je i prvo serijsko vozilo u zemlji izlazećeg sunca. Od ovog modela, fabrika je proizvela samo 20 komada. Tek u 30-im godinama je svojom paletom modela Mitsubishiju pošlo za rukom da se probije na japanskom tržištu. 1931. ova firma predstavila je prvi, u japanu napravljeni, dizel motor 450AD sa direktnim ubrizgavanjem, što je za ono vreme predstavljalo tehničku revoluciju. Tako je Mitsubishi postao simbol tehničke inovacije i svojom izuzetnom tehničkom opremljenušću i elegantnim dizajnom ubedio je svoje kupce. S obzirom da su japanski automobili poplarni kod nas, servisi za Mitsubishi vozila su izuzetno zastupljena i odgovarajuće opremljena.
Back to Top