Vulkanizeri Beograd

Registruj se
Prijavi se
Vulkanizeri Beograd
Vulkanizeri Beograd, vulkanizer u Beogradu, spisak vulkanizera u Beogradu, vulkanizerske radnje Beograd, vulkanizerske usluge cenovnik - sve je tu.
Cene krpljenja guma, cene vulkaniziranja guma, cene balansiranja i reglaže trapa mogu biti različite kod vulkanizera u Beogradu.
Najbolji vulkanizeri su predstavljeni ovde, kako biste lakše pronašli vulkanizera u Beogradu kod koga ćete obavljati sve vulkanizerske popravke.
Zamena letnjih guma zimskim i zimskih guma letnjim zna da napravi veliku gužvu kod vulkanizera u Beogradu, pa je najbolje da u se tom periodu najavite i zakažete zamenu guma.
Vulkanizerske radnje koje Vam predstavljamo poznate su po tome da rade kvalitetno i brzo, o čemu svedoče njihove zadovoljne mušterije.
auto-servis-adam-vulkanizeri
VULKANIZERI BEOGRAD AUTO SERVIS ADAM Omogućavamo Vam profesionalno, brzo i kvalitetno sve vulkanizerske usluge koje su Vam potrebne. Sezonska zamena pneumatika je postala obavezna, na vreme nas pozovite i rezervišite Vaš termin kako ne biste gubili dragoceno vreme.
Sezonska demontaža i montaža pneumatika, krpljenje unutrašnjih i spoljnih guma, balansiranje, popravka tubeles gume, za sva putnička i laka komercijalna vozila!
ADAM Auto Servis smo osnovali 09.06.1981 godine.
Specijalizovani smo za prodaju pneumatika, vulkanizerske usluge, ispravljanje felni i centriranje trapa.
Naša vizija je bila da da to bude jedan od malobrojnih vulkanizerskih servisa kako u Zemunu tako i na teritoriji Beograda, koji bi klijentu pružio profesionalnu uslugu i adekvatnu cenu za pružene usluge.
Auto servis ADAM je među prvima počeo sa prodajom pneumatika kroz sam servis, jer je do tada praksa bila da se pneumatici prodaju uglavnom po specijalizovanim prodavnicama auto delova i potom se montaža vršila u određenim, ne specijalizovanim servisima.
Uporedo sa pokretanjem vulkanizerske delatnosti, započeli smo i delatnost centriranja trapa na automobilima.
auto-centar-krajinovic-vulkanizeri
VULKANIZERI BEOGRAD AUTO CENTAR KRAJINOVIĆ.
Auto centru Krajinović vrši vulkanizerske usluge, montažu i demontažu guma, kao i balansiranje istih.
Montaža guma predstavlja stavljanje gume na felnu, a demontaža obrnut proces to jest skidanje gume sa felne.
Pri montaži, naše osoblje obraćaju posebnu pažnju da ne oštete gumu.
Balansiranje je postupak kojim se uravnotežuju mase točkova na različitim stranama iste osovine dodavanjem olovnih tegova na felnu.
Na točak, kao i na svako drugo telo, prilikom obrtanja oko neke ose deluje centrifugalna sila.
Ukoliko nije uravnoteženo, javlja se debalans koji se manifestuje podrhtavanjem volana ili podrhtavanjem celog vozila.
Ako se balansiranje ne uradi na vreme, gume se troše brže i neravnomernije, stradaju ležajevi, amortizeri i druge komponente sistema oslanjanja.
Svaki put kada se gume montiraju na točak i kad se ponovo stavljaju nakon popravke moraju se balansirati.
auto-kuca-gudalovic-vulkanizeri

Auto kuća Gudalović

Novi Beograd, Jurija Gagarina 1 011 3188988
VULKANIZERI BEOGRAD Auto kuća Gudalović našla je pravu meru kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta usluga koje pruža. Cilj nam je da svoj posao odradimo brzo i efikasno, ali nikada po cenu kvaliteta.
shop-invest-vulkanizeri
VULKANIZERI BEOGRAD SHOP INVEST Shop Invest takođe vrši i popravku i zamenu guma i felni.
auto-line-vulkanizeri

Auto Line

Beograd, Palilula, Višnjička 34 011 3619595
VULKANIZERI BEOGRAD AUTO LINE Auto servis Line vam pored servisnih usluga nudi i vulkanizerske usluge i to: -Centriranje trapa -Montažu i demontažu guma
auto-servis-boban-vulkanizeri

Auto servis Boban

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 22g 011 3410956
cena: Cenovnik
VUKLANIZERI BEOGRAD AUTO SERVIS BOBAN Auto servis Boban osnovan 1990.godine, nalazi se naSmederevskom putu 229 (па ulazu u naselje Kaluđerica).Usluge vulkanizacije vršimo brzo i povoljno,a naše godine iskustva govore u prilog našem kvalitet
beocar-servis-vulkanizeri
VULKANIZERI BEOGRAD BEOCAR Izizetno brzo i poudano ispravljanje felni, montaža i demontaža guma, balansiranje guma, punjenje guma azotom.
auto-centar-pavlovic-1-vulkanizeri

Auto Centar Pavlović

Beograd, Vračar, Južni Bulevar 57 011 2443611
cena: Cenovnik
VULKANIZERI BEOGRAD AUTO CENTAR PAVLOVIĆ Kompletna usluga vulkaniziranja.
Zamena guma, balansiranje, krpljenje guma, ispravljanje felni, punjenje guma azotom.
Povoljne cene i vrhunska usluga.
U našem hotelu za gume, Vaše gume su sigurne.
auto-centar-andjelkovic-vulkanizeri
VULKANIZERI BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ Auto centar vam pruža sve vrste vulkanizerskih usluga u najkraćem mogućem roku.
Raspolažemo sa najsavremenijim mašinama, za demontažu,montažu, i balansiranje svih guma. Pored ovih usluga preko nas možete kupiti i nove spoljne i unutrašnje gume, za sva putnička vozila, đipove, kombi i laka dostavna vozila.
auto-kami-vulkanizeri

Auto Đope

Beograd, Voždovac, Kumodraška 55 011 4084297
cena: Cenovnik
VULKANIZERI BEOGRAD AUTO ĐOPE Ukoliko tražite najpovoljnije cene u prestonici, onda treba da posetite vulkanizera Auto Đope.
Vulkanizer Auto Đope, Vam stoji na raspolaganju za svaku vrstu problema, u šta se možete uveriti ukoliko ovo mesto posetite tokom radnog vremena.
Brzina kojom vulkanizer pruža usluge je na veoma visokom nivou.
renault-servis-koprom-vulkanizeri
VULKANIZERI BEOGRAD RENAULT SERVIS KOPROM Naš Renault servis se bavi auto elektičarskim, auto mehaničarskim uslugama, prodajom auto klima, i vulkanizerskim uslugama.
Neke od usluga koje Vam nudimo su montiranje i demontiranje guma, kao i balansiranje guma.
auto-servis-majstorovic-jagodic-vulkanizeri-872814
VULKANIZERI BEOGRAD AUTO SERVIS JAGODIĆ Jagodić servis vrši vulkanizerske usluge po veoma povoljnim cenama.
auto-centar-stojanov-vulkanizeri
VULKANIZERI BEOGRAD AUTO CENTAR STOJANOV Popravka gumi-defekta, montaža i demontaža točkova i pneumatika.
Balansiranje aluminijumskih i čeličnih felni.
auto-centar-tadic-vulkanizeri
VULKANIZERI AUTO CENTAR TADIĆ Balansiranje je postupak kojim se uravnotežuju mase točkova na različitim stranama iste osovine dodavanjem olovnih tegova na felnu.
Na točak, kao i na svako drugo telo, prilikom obrtanja oko neke ose deluje centrifugalna sila.
Ukoliko nije uravnoteženo (masa tela nije ista sa svake strane ose) javlja se debalans koji se manifestuje podrhtavanjem volana, vec pri brzinama vecim od 70 km/h, ili podrhtavanjem celog vozila. Guma se pri balansiranju uravotežuje olovom, pločicama ili bušenjem.
Najbolje je izvršiti balansiranje sva četiri točka zato što automobil može da trese i ako su prednji točkovi balansirani, a zadnji nisu.
Debalans zadnjih točkova se može prenositi i osetiti čak i na volanu ili na celom vozilu.
auto-centar-bergoline-vulkanizeri
VULKANIZERI BEOGRAD AUTO CENTAR BERGOLINE Auto centar Bergoline vrši sve vrste vulkanizerskih usluga: - Prodaja guma - Centriranje trapa - Sezonsko čuvanje guma
coning-doo-vulkanizeri

Coning doo

Beograd, Zemun, Autoput za Novi Sad 68 011 7155764
cena: Cenovnik
VULKANIZERI BEOGRAD CONING DOO Izlazeći u susret zahtevima mnogobrojnih kupaca za pružanje usluga "na licu mesta" - Coning d.o.o.
ima i mobilni vulkanizerski servis, kojim praktično pomaže kupcima u rešavanju problema sa gumama svih 24 časa i na svakom mestu.
auto-servis-dragan-i-sinovi-vulkanizeri

Auto servis Dragan i sinovi

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanijskih ilegalaca 64 011 2275859
cena: Cenovnik
VULKANIZERI BEOGRAD AUTO SERVIS DRAGAN I SINOVI Pružamo sledeće vulkanizerske usluge: Montaža i demontaža guma, popravka i lepljenje, balansiranje guma, optika trapa na automobilu.
kiler-auto-vulkanizeri

Kiler Auto

Beograd, Zemun, Tošin bunar 63b 011 2100964
VULKANIZER BEOGRAD AUTO CENTAR KILER AUTO
kemoimpex-vulkanizeri

Kemoimpex

Beograd, Zemun, Autoput Beograd - Novi Sad 011 3779720
VULKANIZERI BEOGRAD KEMOIMPEX Godine iskustva u ovoj oblasti predstavljaju garanciju visokog nivoa kvaliteta u pružanju svih vrsta vulkanizerskih usluga.
Rad edukovanih kadrova na najsavremenijim mašinama po povoljnim cenama pružiće zadovoljstvo svakom korisniku usluga naših servisnih centara širom Srbije.
auto-box-vulkanizeri

Auto Box

Beograd, Zemun, Cara Dušana 142 011 2101968
cena: Cenovnik
VULKANIZERI BEOGRAD AUTO BOX Auto Box pruža sledeće uslge: - Mehanicarske usluge - Redovno godisnje odrzavanje i servisiranje vozila - Dijagnostika i elektronika motora( originalna dijagnostika iskljucivo za peugeot vozila) - Wins kompletno ciscenje motora i dizni (aparat + rad na aditivnoj tecnosti) - Sve vrste limarsko-farbarskih radova uz zapisnik ili bez njega - Usluzne tapetarske usluge - Usluzne vulkanizerske usluge -Klima stanica poslednje generacije(provera-punjenje i opravka klima uredjaja na vozilu) - Usluzno prenje vozila, kao i dubinsko pranje - Servis Pežo vozila u garantnom roku - Nabavka i porudzbina delova za Pežo (ukoliko zahtevate specifican rezervni deo kojeg trenutno nema na lageru, dovoljno je samo da specificnu ponudu zahtevate i deo stize!
)
exspando-vulkanizeri

Exspando

Beograd, Palilula, Mije Kovačevića 3 011 2084472
cena: Cenovnik
VULKANIZERI BEOGRAD EXSPANDO Neke od vulkanizerskih usluga koje Vam nudimo su: montaža i demontaža guma na felne, balansiranje guma, čepovanje guma, krpljenje guma, nameštanje točkova i mnoge druge.
auto-servis-radovic-vulkanizeri
VULKANIZERSKE USLUGE.
UGRADNjA AUTO GUMA.

Aca Top šlep služba i vulkanizer

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 61 062 403414
VULKANIZER - ACA TOP Najkvalitetnije vulkanizerske usluge u gradu!
Osnovni zadatak vulkanizera jeste popravka pneumatika na ličnim, teretnim i radnim vozilima. Osim toga, vulkanizeri uravnotežuju rotacijske mase točkova nakon ugradnje gume na felnu, a u boljim radionicama ugađaju i ukupnu geometriju točka. Na taj se način poboljšavaju vozne karakteristike vozila te se omogućuje sigurnija vožnja. Nakon skidanja točka s oštećenim pneumatikom s vozila, posebnim se alatom demontira i guma sa felne. Nakon dijagnostikovanja kvara, zavisno od tipa pneumatika, vulkanizeri pristupaju popravci. Tehnološkim postupcima tretiranja gumenih masa ponovno osposobljavaju pneumatik za prihvaćanje propisanog pritiska vazduha, te ga montiraju na točak vozila. Uravnotežavanje rotacijskih masa točkova sprovodi se mernim instrumentima. Merenjem karakterističnih funkcija rotacije točka, utvrđuje se mogući ne srazmer njegovih rotacijskih masa. Ako se on utvrdi, vulkanizeri ugradnjom dodatnih pločica na felnu točka uravnotežavaju dinamiku njegove rotacije. U radu se vulkanizeri služe klasičnim automehaničarskim alatom, specijalnim alatima za skidanje i montiranje pneumatika na felnu točka i alatima potrebnima za proveru tehnoloških postupaka popravka gumenih masa. Moraju savladati i elektronskim mernim instrumentom za dinamičko uravnotežavanje rotacije točka koji poseduju sve bolje radionice.
Back to Top