Auto centar Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto centar Beograd
Auto centri Beograd, auto centri u Beogradu, cene u autocentrima i sve o uslugama saznajte ovde.
Na jednom mestu obavite sve vrste popravki automobila, a autocentri nude mnoge pogodnosti.
Auto centri Beograd je stranica koja nudi sve informacije o beogradskim autocentrima, fotografije i detalje o uslugama i cenama usluga.
Uštedećete i vreme i novac odlaskom u jedan od renomiranih beogradskih auto centara jer ćete dobiti kvalitetnu uslugu i obaviti sve što je potrebno Vašem automobilu, na jednom mestu.
Najbolji auto centri u Beogradu su pred Vama, izaberite, pitajte ih sve što Vas zanima, pogledajte cenovnike i zakažite termin popravke automobila.
I delovi i najbolji stručnjaci za Vaš automobil su u auto centrima.
auto-centar-forma-auto-centar
AUTO CENTAR FORMA - Drugi servis: Stolačka10c (Senjak) tel:+381 11 2647666;+381 11 3690055;
Forma auto centar d.o.o.
je preduzeće usko specijalizovno za uvoz, distribuciju i malaoprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje.
Pod nazivom Forma auto centar, preduzeće funkcioniše od 01.
januara 2007.
reč je o dobro poznatoj prodavnici i servisu.
Dugogodišnja veoma uspešna saradnja sa preduzćem specijalizovanim za prevoz robe omogućava kupcima širom srbije brzu dostavu delova na željenu adresu u roku od 24 sata!
Dovoljno je da nas pozovete, ostavite vaše podatke a sve ostalo pepustite nama.
Način plaćanja takođe određujete sami: virmanski, platnim karticama (visa, visa electron, master, maestro i dina card), čekom ili gotovinom.
auto-centar-krajinovic-auto-centar
AUTO CETRI BEOGRAD KRAJINOVIĆ.
AUTO CENTAR KRAJINOVIĆ d.o.o.
je firma sa tradicijom dužom od 20 godina, osnovana sada već daleke 1990.godine kao OPEL SERVIS KRAJINOVIĆ.
Oblast rada AUTO CENTRA KRAJINOVIĆ je do 2012.godine bila servisiranje, održavanje i popravka OPEL i CHEVROLET vozila čime je zaokružen GENERAL MOTORS program.
Sa razvojem i unapređenjem poslovanja, vremenom se javila potreba za proširenjem programa rada na još jedan brend i tako je doneta odluka da to bude MERCEDES-BENZ program, uz naravno SMART kao prateći, budući da zajedno pripadaju istoj kući.
auto-kuca-gudalovic-auto-centar

Auto kuća Gudalović

Novi Beograd, Jurija Gagarina 1 011 3188988
AUTO CENTRI BEOGRAD Auto kuća Gudalović poseduje tradiciju i ime, i ima veliki broj zadovoljnih korisnika.
Svi delovi kompanije rade sa jedinstvenom namerom - da klijent dobije sve što mu je potrebno za njegov automobil, ili za vozni park, na jednom mestu.Preuzeće brigu o sigurnosti Vaših vozila, o njihovom održavanju, registraciji, osiguranju...Glavni cilj je da navedene usluge pruže u najkraćem mogućem roku, ali nikada po cenu kvaliteta, što znači, dobro, brzo i povoljno.
Auto kuća Gudalović našla je pravu meru kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta usluga koje pruža. Sve delatnosti preduzeće obavlja u svojim objektima u okviru auto centra, korisne površine pd preko 1.000m2. Trenutno auto centar zapošljava oko 40 radnika različitih profila.
auto-centar-pavlovic-1-auto-centar

Auto Centar Pavlović

Beograd, Vračar, Južni Bulevar 57 011 2443611
cena: Cenovnik
AUTO CENTAR BEOGRAD AUTO CENTAR PAVOVIĆ Auto Centar Pavlović je osnovan 2010.godine u Beogradu.Kao mlada firma trudimo se da kvalitetnim uslugama i korektnim cenama zadobijemo poverenje mušterija. Trudimo se da sve usluge koje pružamo obavimo na profesionalan način sve sa ciljem da krajnji korisnik bude zadovoljan.
O tome svedoče stalni klijenti koji su nam ukazali to poverenje da se mi brinemo i njihovom automobilu.
Naša vizija je da Vaš automobil uvek bude siguran a da Vi budete uvek zadovoljni uslugom koju ste dobili.
auto-centar-andjelkovic-auto-centar
AUTO CENTAR BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ Samostalna zanatska radionica osnovana je 1961.godine da bi 1980.godine postala Auto Centar "ANÐELKOVIĆ" sa svim delatnostima kojima se i danas bavi.
Svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom o automobilima i njihovim problemima stojimo Vam na raspolaganju.
Izdvojili smo najbitnije stvari koje treba kontrolisati i na vreme popravljati radi dobre kondicije Vašeg auta.
Naš sajt je mali da bi smo Vam ukazali na sve potrebe oko održavanja vozila , pa nas zato kontaktirajte i dođite.
auto-delovi-beocar-auto-centar
AUTO CENTAR BEOCAR Bavimo se prodajom auto-delova, auto-opreme, motornih ulja, akumulatora, auto-guma i auto-kozmetike.
Svih ovih godina prepoznatljivi smo po visokom kvalitetu auto-delova, vrhunskoj usluzi i izuzetnoj poslovnosti, tako da smo izgradili reputaciju i stekli poverenje ogromnog broja stalnih kupaca, što nam obezbeđuje značajnu ulogu na ovom tržištu.
auto-mika-auto-centar
AUTO CENTAR SERVIS MIKA Veliki asortiman auto delova i opreme, prvi co-branded Shell Ferrari shop na svetu, kao i servis putničkih i poluteretnih vozila.
auto-centar-ilic-auto-centar

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
AUTO CENTAR BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ " Auto Centar Ilić " posluje već punih 40 godina na tržištu Srbije.
Naš auto centar se bavi svim tipovima reparacije vozila sa najmodernijom opremom i stručnim osobljem.
U reparaciji vozila koristimo materijale vrhunskih proizvodjača i kvaliteta, prateći razvoj novih tehnologija.
Posedujemo potpisane ugovore sa svim osiguravajućim kućama na tržistu Srbije.
auto-centar-dtc-auto-centar
AUTO CENTAR BEOGRAD DTC AUTO CENTAR Auto Centar DTC iz Zemuna osnovan je 1991.godine.
Naša osnovna delatnost je održavanje i popravka Citroën i Peugeot vozila.
Naš servisni centar sadrži: mehaničarski deo, električarski deo, limarsko-lakirerski deo, prodaju delova, pomoć na putu, šlep službu.
auto-centar-bergoline-auto-centar
AUTO CENTAR BEOGRAD AUTO CENTAR BERGOLINE Auto centar Bergoline posluje u sklopu PANKONTINENTALA D.O.O.
je specijalizovan servis u lancu Vulko Sistema. Preduzeće PANKONTINENTAL D.O.O.
je osnovano 1990 godine,sa sedištem u Grockoj, Bulevar Revolucije 110, a sa izdvojenom jedinicom u Zemunu, ulica Jovana Stoisavljevića 1 a, Nova Galenika.Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i prodaja teretnih i putničkih pneumatika.
auto-centar-tadic-auto-centar
AUTO CENTAR AUTO CENTAR TADIĆ Auto centar Tadić je počeo sa radom prvih dana novog milenijuma, tačnije na Srpsku novu godinu 13.01.2001.godine.Počeli smo sa pružanjem vulkanizerskih usluga, prodajom guma i centriranjem trapa.
U drugoj fazi smo proširili delatnost a sve u svrhu održavanja vaših automobila.Od 2009.godine smo počeli da pružamo usluge tehničkog pregleda kao i kompletne registracije vozila.U našoj filozofiji poslovanja to je bila treća faza razvoja, tako da smo zatvorili krug usluga koje možete završiti u našem auto centru.Trudimo se da pratimo svetske trendove u našoj branši kako po pitanju opreme tako i po pitanju dodatnih usluga.Kapaciteti auto centra Tadić su tri radna mesta za vulkanizerske usluge, po jedno radon mesto za poslove centriranja trapa, zamene delova trapa, poslove tehničkog pregleda i poslove ispravljanja alu-felni.
kiler-auto-auto-centar

Kiler Auto

Beograd, Zemun, Tošin bunar 63b 011 2100964
AUTO CENTRI BEOGRAD AUTO CENTAR KILER AUTO
auto-servis-radovic-auto-centar
AUTO CENTAR U BEOGRADU, SERVIS ZA SVE VRSTE VOZILA.
Auto Centar Radović je auto serviser za sve vrste vozila.
Osnovna delatnost je remont SERVO LETVI i SERVO PUMPI, auto mehanika i servisiranje trapa.
Mehanika i servisiranje trapa za sve vrste vozila, Remont servo letvi volana, servo pumpi i servo glava upravljača, Lasersko centriranje trapa, Kompjuterska dijagnostika, Remont turbina, Održavanje voznog parka, Prodaja guma, Pranje vozila.
ODRŽAVANjE VOZNOG PARKA.
Firmama pružamo niz pogodnosti za održavanje njihovog voznog parka.
Nama možete poveriti potpuno održavanje vašeg voznog parka koje obuhvata redovan servis, sve automehaničarske, vulkanizerske i mašinostrugarske usluge, lasersko centriranje trapa i pranje vozila.
Ukoliko već održavate vaš vozni park u ovlašćenim servisima nama možete poveriti usluge koje ne ulaze u domen garancije u ovlašćenim servisima kao što su pranje kola, lasersko centriranje trapa, vulkanizerski radovi.
tomasovic-car-system-auto-centar
AUTO CENTAR BEOGRAD TOMASOVIĆ CAR SYSTEM Tomasović car system Vam nudi auto delove za vaša vozila.
Preduzeće Tomasović Car System (TCS) već dugi niz godina snabdeva tržište homologovanim rezervnim delovima za sve tipove vozila, a u svom renomiranom servisu vrši ugradnju istih.
Zahvaljujući svom profesionalnom odnosu, stručnosti i obostranom poverenju koje je naše preduzeće izgradilo sa svojim kupcima i korisnicima naših usluga, broj naših klijenata iz godine u godinu beleži neprestani rast – kako među fizičkim, tako i među pravnim licima.
modena-motors-auto-centar

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
AUTO CENTAR BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
auto-kuca-nascar-auto-centar

Auto kuća Nascar

Beograd, Mali Mokri Lug, Narodnog fronta 86V 011 3473973
cena: Cenovnik
AUTO CENTAR BEOGRAD NASCAR Auto kuća Nascar bavi se uvozom i prodajom polovnih putničkih i lakih teretnih vozila iz Evropske Unije.
U sklopu auto kuće nalazi se prodavnica auto delova i servis , tako da kod nas kupci imaju kompletnu uslugu na jednom mestu.
Kupljeno vozilo možete održavati u našem servisu,sa posebnim popustima za naše kupce kao i stalne klijente.Imate mogućnost da poručite vozilo ako na stanju nemamo željeni model.Vozilo kupljeno i održavano kod nas možete zameniti uz doplatu za novije .Kod nas možete završiti registraciju kupljenog vozila ili probne tablice. Visoko obučeni majstori ,veliki lager delova kao i brza porudžbina delova,dijagnostički uređaji poslednje generacije i usluga na Evropskom nivou.
Ljubav koji mnogi muškarci osećaju prema automobilima nasledili su od svojih očeva i od svojih prijatelja, u davnoj mladosti. Prvi pokloni i igračke mladih dečaka su uvek autići, pa nije ni čudo da se s vremenom pretvaraju u iskrene zaljubljenike u auto-moto industriju. Na planeti se aktivno koristi otprilike 1 milijarda vozila. Danas gotovo da nema osobe koja ne poseduje, ili se bar jednom nije provozala automobilom. Ovaj fenomenalni izum 19.veka pruža nam kraljevski komfor dok za veoma kratko vreme prelazimo velike distance, pa čili i odmorni stižemo na svoja odredišta. Međutim, struktura ovog dragocenog čovekovog prijatelja na točkovim izuzetno je složena, sastavljena od velikog broja delova čijim se usklađenim radom obezbeđuje njegova funkcionalnost. Automobil sadrži više od 20.000 delova koji se moraju čuvati, menjati i održavati da biste imai siguran auto za vožnju. Danas, u savremeno opremljenim auto centrima, možete održavati svoj auto "od glave do pete". Prednost auto centara je što većinu stvari možete odraditi najednom mestu bez vozikanja od jednog do drugog majstora, i time uštedeti i vreme i novac.
Back to Top