Šlep služba Beograd

Registruj se
Prijavi se
Šlep služba Beograd
Šlep službe Beograd, šlep služba u Beogradu, cena šlepovanja vozila Beograd, hitno Vam treba šlep služba - spisak šlep službi sa cenom i cenovnicima šlepovanja pogledajte ovde.
Uporedite cene šlepovanja i nađite šlep službu koja je na raspolaganju u datom momentu, mi Vam olakšavamo posao jer smo izdvojili sve šlep službe na jednom mestu.
Ako se auto pokvari na putu treba Vam odmah šleb služba da Vas i Vaš auto prevaze do servisa.
Beogradske šlep službe imaju cene koje zavise od težine vozila, razdaljine koju treba preći i tarife, tako da imajte sve to u vidu kada birate šlep službu i kada se dogovarate.
Svakako, možda Vam je najvažnije da ne čekate predugo, tako da ćete se možda odlučiti za onu koja u tom trenutku može najbrže doći do Vas.
Šlep službe sa ovoe strane su najbolje šlep službe u Beograd tako da budite bez brige.
auto-servis-miki-slep-sluzbe

Auto servis Miki

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 31 011 2473555 |
011 2472276 |
ŠLEP SLUŽBA BEOGRAD AUTO SERVIS MIKI UKOLIKO VAŠE VOZILO ZAKAŽE NA PUTU ILI U GRADU, ORGANIZOVAĆEMO ŠLEP SLUŽBU DO NAŠEG SERVISA!
!
!
slep-sluzba-golub-slep-sluzbe

Šlep služba Golub

Beograd, Zvezdara, Pavla Vasića 14a 011 2886901 |
011 2886901 |
cena: Cenovnik
ŠLEP SLUŽBE BEOGRAD ŠLEP SLUŽBA GOLUB Dugogodišnje iskustvo u radu, specijalna vozila sa dobrim navozima, izuzetno povoljne cene, puno zadovoljnih korisnika naših usluga, garancija da ćete i Vi biti zadovoljni.
auto-centar-stojanov-slep-sluzbe
ŠLEP SLUŽBE BEOGRAD AUTO CENTAR STOJANOV Jedna od usluga auto servisa “AC Stojanov” je i ŠLEP servis.
Šlepanje (transport) se vrši namenskim šlep-prikolicama za bezbedan prevoz motornog vozila.
U slučaju potrebe ili hitne intervencije šlep služba servisa je u mogućnosti da brzim izlaskom na teren obezbedi siguran i povoljan transport (šlepanje) Vašeg vozila sa određene lokacije do servisa i nazad.
Bilo da je u pitanju: iznenadni kvar na putu, Vaše vozilo nije u voznom stanju ili nije registrovano, Vi niste u mogućnosti da prevezete vozilo na potrebnu lokaciju ili u bilo kojoj drugoj situaciji kada Vam je potreban siguran i bezbedan transport Vašeg vozila – POZOVITE!
cupa-ford-slep-sluzbe
ŠLEP SLUŽBE BEOGRAD ČUPA FORD Potrebna vam je pomoć na putu,kontaktirajte našu šlep službu. 063 21 07 40
auto-centar-dtc-slep-sluzbe
ŠLEP SLUŽBE BEOGRAD AUTO CENTAR DTC Auto Centar DTC iz Zemuna osnovan je 1991.godine.
Naša osnovna delatnost je održavanje i popravka Citroën i Peugeot vozila.
Naš servisni centar sadrži: mehaničarski deo, električarski deo, limarsko-lakirerski deo, prodaju delova, pomoć na putu, šlep službu.
auto-centar-andjelkovic-slep-sluzbe
ŠLEP SLUŽBE BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ Za pomoć vozačima servis poseduje šlep službu za vozila koja nisu u voznom stanju.
auto-centar-gaga-ford-slep-sluzbe

GAGA Motors

Beograd, Cerak, Cerski venac 1d 011 2500501 |
011 2390215 |
cena: Cenovnik
ŠLEP SLUŽBE BEOGRAD AUTO CENTAR GAGA FORD Za potrebe našeg kluba kao i za potrebe svih naših klijenata obavljamo usluge šlepanja vozila ŠLEP SLUŽBOM, koja je na raspolaganju 24h svakog dana.
auto-servis-expert-slep-sluzbe

Auto servis Expert

Beograd, Rakovica, Patrijarha Joanikija 13G 060 6424444 |
060 5003939 |
cena: Cenovnik
ŠLEP SLUŽBE BEOGRAD AUTO SERVIS EXPERT Našim klijentima je na raspolaganju šlep služba.
Profesionalna služba za pomoć na putu u slučaju kvara ili nezgode pomoći u najkraćem roku ćemo vaš automobil biće prevezen do EXPERT servisa.Vršimo prevoz automobila, motorcikala, putničkih, mini van, terenskih, teretnih i kombi vozila.Profesionalizam, iskustvo, i predanost poslu garantuju vam saradnika na kog se možete osloniti.
lugi-san-system-slep-sluzbe

Lugi San System

Beograd, Kotež, Zrenjaninski put 91e 011 3318116 |
011 2087102 |
cena: Cenovnik
ŠLEP SLUŽBE LUGI SAN Možemo Vam ponuditi i usluge šlep službe.
Kada Vam iz nekog poznatog ili nepoznatog razloga stane vozilo na sred puta i ne znate šta da radite, kako da ga pokrenete, sklonite sa puta i kad ne znate koga da pozovete u pomoć jedino i najbolje rešenje je da pozovete šlep službu. Nažalost, nikad ne znamo kada će nas auto izneveriti, kada će se pregrejati ili kada ćemo imati neku saobraćajnu nezgodu. Da bismo uvek bili spremni i sugurni, valjalo bi da imamo broj od neke šlep službe uvek pri ruci. Šlep službe, same po sebi, imaju jedan jedini zadatak, a to je da pomognu ljudima koji upadnu u nevolju na sred puta. Šlepanje vozila bi trebalo da se obavlja uz veliku brigu o sigurnosti tereta, kako bi Vaše vozilo ostalo dodatno neoštećeno. Šlep službe uglavnom raspolažu raznovrsnim voznim parkom, koji ih uz veliki izbor priključnih vozila i dodatne opreme, čine vrlo fleksibilnim. Tako da je većina šlep službi u mogućnosti da odšlepa bilo koje vozilo, od moticikla preko kamiona i cisterni do velikih građevinskih motornih vozila (bageri, viljuškari...).
Back to Top