Šlep služba Beograd

Registruj se
Prijavi se
Šlep služba Beograd
Šlep službe Beograd, šlep služba u Beogradu, cena šlepovanja vozila Beograd, hitno Vam treba šlep služba - spisak šlep službi sa cenom i cenovnicima šlepovanja pogledajte ovde.
Uporedite cene šlepovanja i nađite šlep službu koja je na raspolaganju u datom momentu, mi Vam olakšavamo posao jer smo izdvojili sve šlep službe na jednom mestu.
Ako se auto pokvari na putu treba Vam odmah šleb služba da Vas i Vaš auto prevaze do servisa.
Beogradske šlep službe imaju cene koje zavise od težine vozila, razdaljine koju treba preći i tarife, tako da imajte sve to u vidu kada birate šlep službu i kada se dogovarate.
Svakako, možda Vam je najvažnije da ne čekate predugo, tako da ćete se možda odlučiti za onu koja u tom trenutku može najbrže doći do Vas.
Šlep službe sa ovoe strane su najbolje šlep službe u Beograd tako da budite bez brige.
slep-sluzba-pnp-petner-slep-sluzba
ŠLEP SLUŽBA - PNP PETNER Vaš siguran i pouzdan partner za pomoć na drumu!
slep-sluzba-golub-slep-sluzbe

Šlep služba Golub

Beograd, Zvezdara, Pavla Vasića 14a 011 2886901
cena: Cenovnik
ŠLEP SLUŽBE BEOGRAD ŠLEP SLUŽBA GOLUB Dugogodišnje iskustvo u radu, specijalna vozila sa dobrim navozima, izuzetno povoljne cene, puno zadovoljnih korisnika naših usluga, garancija da ćete i Vi biti zadovoljni.
ŠLEP SLUŽBE NOVI SAD - ŠLEP SLUŽBA BOŽIĆ Šlep služba Božić obavlja prevoz vozila kao u zemlji, tako i u inostranstvu.
lugi-san-system-slep-sluzbe

Lugi San System

Beograd, Kotež, Zrenjaninski put 91e 011 3318116
cena: Cenovnik
ŠLEP SLUŽBE LUGI SAN Možemo Vam ponuditi i usluge šlep službe.
auto-centar-stojanov-slep-sluzbe
ŠLEP SLUŽBE BEOGRAD AUTO CENTAR STOJANOV Jedna od usluga auto servisa “AC Stojanov” je i ŠLEP servis.
Šlepanje (transport) se vrši namenskim šlep-prikolicama za bezbedan prevoz motornog vozila.
U slučaju potrebe ili hitne intervencije šlep služba servisa je u mogućnosti da brzim izlaskom na teren obezbedi siguran i povoljan transport (šlepanje) Vašeg vozila sa određene lokacije do servisa i nazad.
Bilo da je u pitanju: iznenadni kvar na putu, Vaše vozilo nije u voznom stanju ili nije registrovano, Vi niste u mogućnosti da prevezete vozilo na potrebnu lokaciju ili u bilo kojoj drugoj situaciji kada Vam je potreban siguran i bezbedan transport Vašeg vozila – POZOVITE!
cupa-ford-slep-sluzbe
ŠLEP SLUŽBE BEOGRAD ČUPA FORD Potrebna vam je pomoć na putu,kontaktirajte našu šlep službu. 063 21 07 40
auto-centar-andjelkovic-slep-sluzbe
ŠLEP SLUŽBE BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ Za pomoć vozačima servis poseduje šlep službu za vozila koja nisu u voznom stanju.
auto-servis-majstorovic-jagodic-slep-sluzba-248757
ŠLEP SLUŽBA - JAGODIĆ Pouzdana i brza šlep služba Jagodić!
Pozovite 063 221071!
Kada Vam iz nekog poznatog ili nepoznatog razloga stane vozilo na sred puta i ne znate šta da radite, kako da ga pokrenete, sklonite sa puta i kad ne znate koga da pozovete u pomoć jedino i najbolje rešenje je da pozovete šlep službu. Nažalost, nikad ne znamo kada će nas auto izneveriti, kada će se pregrejati ili kada ćemo imati neku saobraćajnu nezgodu. Da bismo uvek bili spremni i sugurni, valjalo bi da imamo broj od neke šlep službe uvek pri ruci. Šlep službe, same po sebi, imaju jedan jedini zadatak, a to je da pomognu ljudima koji upadnu u nevolju na sred puta. Šlepanje vozila bi trebalo da se obavlja uz veliku brigu o sigurnosti tereta, kako bi Vaše vozilo ostalo dodatno neoštećeno. Šlep službe uglavnom raspolažu raznovrsnim voznim parkom, koji ih uz veliki izbor priključnih vozila i dodatne opreme, čine vrlo fleksibilnim. Tako da je većina šlep službi u mogućnosti da odšlepa bilo koje vozilo, od moticikla preko kamiona i cisterni do velikih građevinskih motornih vozila (bageri, viljuškari...).
Back to Top