Šlep služba Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Šlep služba Novi Sad
ŠLEP SLUŽBE NOVI SAD - ŠLEP SLUŽBA BOŽIĆ Šlep služba Božić obavlja prevoz vozila kao u zemlji, tako i u inostranstvu.
slep-sluzba-zivkovic-slep-sluzbe

Šlep služba Živković

Novi Sad, Save Kovačevića 16 064 9221282
ŠLEP SLUŽBE ŠLEP SLUŽBA ŽIVKOVIĆ Bilo da je Vaše vozilo u kvaru, teško oštećeno ili potpuno havarisano a želite da ga bezbedno i na vreme transportujete do određenog mesta,budite bez brige!
Šlep služba Živković je tu da upravo to i uradi za vas, bilo da ste u Srbiji ili Evropi.
slep-sluzba-toma-021-slep-sluzbe

Šlep služba Toma 021

Novi Sad, Patrijarha Rajačića 17 021 6432509 |
064 1217099 |
cena: Cenovnik
ŠLEP SLUŽBE BEOGRAD ŠLEP SLUŽBA TOMA 021 Osnovna delatnost Šlep službe Toma 021 je šlepovanje i vršenje usluga prevoza vozila u zemlji i inostranstvu.Šlepujemo i prevozimo za Vas nove, neispravne, havarisane automobile, motocikle, kombi vozila, kamione, viljuškare, građevinske i druge radne mašine, raznu poljoprivrednu mehanizaciju - traktore, kobajne, prikolice, motore, različita plovila - čamce, brodove, četvorotočkaše i sva ostala vozila do 25 tona težine.
Kada Vam iz nekog poznatog ili nepoznatog razloga stane vozilo na sred puta i ne znate šta da radite, kako da ga pokrenete, sklonite sa puta i kad ne znate koga da pozovete u pomoć jedino i najbolje rešenje je da pozovete šlep službu. Nažalost, nikad ne znamo kada će nas auto izneveriti, kada će se pregrejati ili kada ćemo imati neku saobraćajnu nezgodu. Da bismo uvek bili spremni i sugurni, valjalo bi da imamo broj od neke šlep službe uvek pri ruci. Šlep službe, same po sebi, imaju jedan jedini zadatak, a to je da pomognu ljudima koji upadnu u nevolju na sred puta. Šlepanje vozila bi trebalo da se obavlja uz veliku brigu o sigurnosti tereta, kako bi Vaše vozilo ostalo dodatno neoštećeno. Šlep službe uglavnom raspolažu raznovrsnim voznim parkom, koji ih uz veliki izbor priključnih vozila i dodatne opreme, čine vrlo fleksibilnim. Tako da je većina šlep službi u mogućnosti da odšlepa bilo koje vozilo, od moticikla preko kamiona i cisterni do velikih građevinskih motornih vozila (bageri, viljuškari...).
Back to Top