Centriranje trapa, Reglaža trapa Beograd

Registruj se
Prijavi se
Centriranje trapa, Reglaža trapa Beograd
Centriranje trapa, centriranje trapa Beograd, centriranje trapa cene, reglaža trapa, gde su servisi za centriranje trapa u Beogradu.
Kategorija centriranje trapa Beograd predstavlja servise za centriranje trapa ili reglažu trapa, sve cene centriranja trapa na jednom mestu, tako da ih možete uporediti.
Treba Vam adresa i telefon servisa koji nudi centriranje trapa, reglažu trapa?
Sve saznajte ovde i mnogo više od toga.
Izaberite servis u Beogradu koji nudi centriranje trapa i zakažite centriranje trapa Vašeg automobila.
Reglaža trapa veoma je važna zbog bezbednosti.
Ako se pitate kada se radi centriranje trapa, zašto se radi centriranje trapa i koliko često treba raditi centriranje trapa, odgovore nađite ovde.
Nemojte odlagati centriranje trapa pošto time ugoržavate sopstvenu i bezbednost drugih u saobraćaju.
Obratite se profesionalcima u renomiranim beogradskim servisima koje Vam ovde predstavljamao, pronađite gde po najpovovoljnijoj ceni možete dobiti najbolju uslugu centriranja trapa, pitajte ove servise kada mogu da Vas prime.
Centriranje trapa u servisima koje Vam predstavljamo, radi se uz korišćenje najsavremenijih mašina i tehnologija i uslugu vrše serviseri sa iskustvom, tako da nakon reglaže trapa u ovim servisima, možete spokojno krenuti na put.
auto-kuca-gudalovic-centriranje-trapa

Auto kuća Gudalović

Novi Beograd, Jurija Gagarina 1 011 3188988
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD KOMPJUTERSKA REGLAŽA TRAPA U AUTO KUĆI GUDALOVIĆ MI VOLIMO AUTOMOBILE!
kiler-auto-centriranje-trapa

Kiler Auto

Beograd, Zemun, Tošin bunar 63b 011 2100964
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD AUTO CENTAR KILER AUTO
auto-servis-savicic-centriranje-trapa
Centriranje trapa Savičić.
Centriranje trapa ili reglaža trapa, kako se obično zove ova usluga kojom se obezbeđuje pravilno naleganje točkova na asfaltnu podlogu.
Ukoliko ugao pod kojim točkovi prijanjaju na podlogu nije dobar dolazi do bržeg trošenja guma sa jedne strane, povećane potrošnje goriva a takođe i utiče na samu bezbednost upravljanja vozilom.
Centriranje trapa i određivanje pravilne geometrije preporučuje se na svakih 15.000 kilometara pod uslovima koji vladaju u Srbiji.
Svima Vam je poznat veliki broj rupa, kaldrme kao i oštećenog kolovoza koji doprinosi bržem poremećaju vaše geometrije točkova.
Takođe je poželjno bar jednom mesečno pogotovo u vrelim letnjim danima proveriti pritisak u gumama koji takođe ima važnu ulogu.
shop-invest-centriranje-trapa
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD SHOP INVEST Centriranje trapa se vrši najsavremenijim uređajem uz zamenu delova trapa.
auto-servis-adam-centriranje-trapa
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD AUTO SERVIS ADAM Centriranje trapa ili reglažom trapa obezbeđujemo da točkovi pod predviđenim uglom prijanjaju na površinu što direktno utiče na bezbednost, sigurnost, potrošnju goriva.
Geometrijom trapa sprečavamo trošenje pneumatika po jednoj strani gazne površine.
Preporučuje se provera geometrije trapa na svakih 15 do 20.000 kilometara i ako automobili ne daje znake da je to potrebno.
Na ovo svakako utiče i pritisak u pneumaticima koji bi ste trebali proveriti barem jednom mesečno. Kada primetite da auto „vuče“ u jednu stranu ili da položaj volana nije pravilan kada su točkovi usmereni da se kreću pravo, vreme je da nas posetite.
Nemojte dozvoliti da zbog 20 tak minuta koliko je potrebno da se uradi podešavanje geometrije šasije ugrožavate sebe, ostale učesnike u saobraćaju, prekomerno trošite pneumatike i gorivo. ADAM Auto Servis smo osnovali 09.06.1981 godine.
Specijalizovani smo za prodaju pneumatika, vulkanizerske usluge, ispravljanje felni i centriranje trapa.
Naša vizija je bila da da to bude jedan od malobrojnih vulkanizerskih servisa kako u Zemunu tako i na teritoriji Beograda, koji bi klijentu pružio profesionalnu uslugu i adekvatnu cenu za pružene usluge.
Auto servis ADAM je među prvima počeo sa prodajom pneumatika kroz sam servis, jer je do tada praksa bila da se pneumatici prodaju uglavnom po specijalizovanim prodavnicama auto delova i potom se montaža vršila u određenim, ne specijalizovanim servisima.
Uporedo sa pokretanjem vulkanizerske delatnosti, započeli smo i delatnost centriranja trapa na automobilima.
beocar-servis-centriranje-trapa
CENTRIRANJE TRAPA BEOCAR Savetuje se da se centriranje trapa radi jednom godišnje ili nakon pređenih 10.000 km.
Beocar veoma brzo i profesionalno radi centriranje trapa na vozilima.
auto-servis-stevanovic-centriranje-trapa
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD AUTO SERVIS STEVANOVIĆ Auto servis Stevanović nudi usluge servisa za sve vrste Volkswagen i Audi Vozila.
Brza autodijagnostika, originalni rezervni delovi za volkswagen i audi.
Servis i popravka auto klima.
Redovan servis, automehanicarske usluge, autoelektrika.
Dodjite kod nas i uverite se u iskustvo i stručnost naših majstora.
cupa-ford-centriranje-trapa
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD ČUPA FORD Ukoliko prilikom vožnje svog ljubimca primetite bilo kakav zvuk koji dolazi iz prednje ili zadnje osovine posetite naš servis, jer naizgled malo lufta u trapovima ili amortizerima vozila može proizvesti mnogo veće troškove.
Ukoliko se na vreme otkloni kvar možete izbeći popravku drugih, ispravnih delova koji usled eksploatacije vozila stradaju.
Servisiranje trapa vršimo specijalnim alatima i sa originalnim delovima renomiranih proizvođača.
autoricambi-plus-centriranje-trapa
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRD AUTORICAMBI PLUS Kod nas možete obaviti sledeće vrste popravki na vašem vozilu: redovan servis, veliki servis, auto-mehaničarske usluge, popravku auto-elektrike, kompjuterska dijagnostika za sve modele, popravka auto-elektronike, kompletan servis trapa (vešanja) vozila, remont glave motora, dijagnostika i servis klime, dijagnostiku i servis(ugradnja) amortizera, provera sistema elektronskog ubrizgavanja goriva-čišćenje dizni motora, ostale specijalizovane usluge.
auto-centar-bergoline-centriranje-trapa
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD AUTO CENTAR BERGOLINE Auto centar Bergoline vrši sve vrste vulkanizerskih usluga: - Prodaja guma - Centriranje trapa - Sezonsko čuvanje guma
auto-servis-boban-centriranje-trapa

Auto servis Boban

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 22g 011 3410956
cena: Cenovnik
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD AUTO SERVIS BOBAN Auto servis Boban osnovan 1990.godine, nalazi se naSmederevskom putu 229 (па ulazu u naselje Kaluđerica).Usluge: - Auto mehanika (ugradnja novih i polovnih delova, mali i veliki servis) - Centriranje trapa - Vulkanizerske usluge - Prodaja auto guma - Ispravljanje alu felni - Varenje aluminijuma - Azotno punjenje guma
auto-centar-pavlovic-centriranje-trapa

Auto Centar Pavlović

Beograd, Vračar, Južni Bulevar 57 011 2443611
cena: Cenovnik
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD AUTO CENTAR PAVLOVIĆ Trudimo se da sve usluge koje pružamo obavimo na profesionalan način sve sa ciljem da krajnji korisnik bude zadovoljan.
O tome svedoče stalni klijenti koji su nam ukazali to poverenje da se mi brinemo i njihovom automobilu.
Naša vizija je da Vaš automobil uvek bude siguran a da Vi budete uvek zadovoljni uslugom koju ste dobili.
auto-centar-andjelkovic-centriranje-trapa
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ Vozilo ne treba samo pri velikim brzinama da bude sigurno za upravljanje već treba po mogućstvu i u gradskom saobraćaju da bude lako za okretanje.
Auto centar "Anđelković" u svom programu usluga za Vaš automobil može Vam pomoći oko problema vezanih za donji postroj (trap).
Tu spadaju pneumatici, amortizeri, spone, oscilirajuća ramena kao i letva volana.
auto-centar-tadic-centriranje-trapa
CENTRIRANJE TRAPA AUTO CENTAR TADIĆ Vozilo ne treba samo pri velikim brzinama da bude sigurno za upravljanje već treba po mogućstvu i u gradskom saobraćaju da bude lako za okretanje.
Auto centar "Tadić" u svom programu usluga za Vaš automobil može Vam pomoći oko problema vezanih za trap.
Tu spadaju pneumatici, amortizeri, spone, oscilirajuća ramena kao i letva volana.Ispravan i centriran trap obezbeđuje sigurnu, stabilnu i udobnu vožnju.Uzroci koji dovode do lošeg stanja trapa su istrošenost i preveliki zazori (luftovi) u sponama, kuglama, oscilirajućim ramenima, letvi volana.
Trap u ovakvom stanju može lako otkazati i onemogućiti upravljanje vozilom.
auto-line-centriranje-trapa

Auto Line

Beograd, Palilula, Višnjička 34 011 3619595
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD AUTO LINE Centriranje (reglaža) trapa je podešavanje uglova točkova koje je neophodno kako zbog vaše bezbednosti, udobnosti vožnje, tako i zbog dužeg veka trajanja gume.
Kontrolu trapa potrebno je raditi na svakih 15 000 pređenih kilometara.
Centrirenje trapa se preporučuje i posle radova na trapu ko što su zamena opruga, amortizera, ramena, letve volana, spona itd. Auto centar Line centriranje trapa vrši najsavremenijom opremem uz maksimalno moguću tačnost. Važno je napomenuti da se reglaža trapa mora vršiti u skladu sa proizvođačkom specifikacijom vozila.
auto-servis-radovic-centriranje-trapa
LASERSKO CENTRIRANJE TRAPA.
Redovna reglaža (centriranje) trapa na vašem automobilu je neophodna kako zbog sigurnosti i udobnosti vožnje, tako i zbog vaših pneumatika.
Centriranjem trapa na fabričke mere se postiže stabilnost i racionalana potrošnja pneumatika kao i goriva.
Centriranje trapa se preporučuje nakon bilo kakvog rada na trapu kao što je zamena opruga, amortizera,spona,oscilirajućih ramena, letve volana itd.
Aparat za lasersko centriranje trapa koristi savremeni integrisani video sistem kamera pomoću kojih pravi matematički model vozila, određuje položaj svakog točka u trodimenzionalnom prostoru i izračunava vrednosti trapa nezavisno u odnosu na osu rotacije.
Lasersko centriranje trapa se vrši sa najnovijeg modela Hunter-ove mašine dsp- 600.
coning-doo-centriranje-trapa

Coning doo

Beograd, Zemun, Autoput za Novi Sad 68 011 7155764
cena: Cenovnik
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD CONING DOO Sprečite neravnomerno trošenje guma, obezbedite bolje održanje pravca automobila tokom vožnje i racionalnu potrošnju goriva.
Centriranjem trapa osiguravamo da točkovi uvek i pravilno budu u kontaktu sa podlogom.
Ovo direktno utiče na držanje vozila na putu, upravljanje i na udobnost u vožnji.
Rezultat ovog podešavanja je bolja i duža trajnost gume i bolje i preciznije držanje pravca.
auto-servis-majstorovic-jagodic-centriranje-trapa-520536
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD AUTO SERVIS JAGODIĆ Vršimo usluge remonta trapa po veoma povoljnim cenama.
exspando-centriranje-trapa

Exspando

Beograd, Palilula, Mije Kovačevića 3 011 2084472
cena: Cenovnik
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD EXSPANDO Centriranje trapa sprečava neravnomerno trošenje guma, obezbeđuje bolje održavanje pravca automobila prilikom vožnje i reguliše potrošnju goriva.
Centriranje trapa sastoji se od podešavanja uglova točkova na podlogu.
kemoimpex-centriranje-trapa

Kemoimpex

Beograd, Zemun, Autoput Beograd - Novi Sad 011 3779720
CENTRIRANJE TRAPA BEOGRAD KEMOIMPEX Centriranje trapa se sastoji od podešavanja uglova točkova tako da su oni normalni na podlogu (horizontalu) i međusobno paralelni.
Svrha ovog podešavanja je povećanje trajnosti gume i bolje držanje pravca automobila na ravnom putu.
Centriranje trapa veoma je važno zarad opšte bezbednosti u vožnji. Loši putevi, rupe, vožnja po zemljanim putevima, sve ovo veoma utiče na sva vozila bila ona stara 20 ili 2 godine. Pri ovakvim uslovima gotovo sigurno strada trap vozila. Posledice oštećenog trapa mogu biti veoma ozbiljne, od problema na sponama, kuglama, letvi volana, istrošenosti guma do potpunog gubljenja kontrole nad vozilom. Prve naznake da vozilo ima problem sa trapom su da vozilo vuče na jednu stranu prilikom vožnje, trese se neuobičajeno ili neprijatno lupkanje prilikom prelaska preko rupa na putu. U bilo kom od ovih slučajeva treba proveriti trap i ukoliko je to potrebno odraditi centriranje trapa vozila. Prilikom centriranja trapa podešavaju se uglovi točkova tako da točkovi budu normalni na podlogu i međusobno paralelni. Ovo podešavanje se radi zbog povećanja trajnosti gume i držanja pravca vozila na ravnom putu. Nekada je potrebno izvršiti samo centriranje prednjeg trapa a nekada sva četiri točka, u zavisnosti od situacije i tipa vozila. Većina vozača nema naviku da jednom godišnje ili pri zameni guma proveri ispravnost trapa i ako je potrebno izvrši centriranje trapa. Ovo svakako nije dobra praksa jer može dovesti do većih, već pomenutih posledica, odakle se mogu izroditi mnogo veći izdaci nego prilikom jednostavne provere i centriranja trapa.
Back to Top