Opel servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Opel servis Beograd
Opel servis Beograd, Opel servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Opel servisa Beograd, servis za Opel cene cenovnik - svi najbolji servisi za Opel vozila su tu!
Opel servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke Opel automobila i vozila je među prikazanim Opel servisima.
Opel servisi Beograd vrše popravke svih modela Opel vozila.
Opel servis nudi redovan servis Vašeg Opel automobila i popravke kvarova na Opel automobilima.
Ovlašćeni Opel servisi u Beogradu i auto servisi za Opel koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Opel servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-centar-krajinovic-opel-servis
OPEL SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR KRAJINOVIĆ
auto-servis-miki-opel-servis

Auto servis Miki

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 31 011 2473555
SERVIS OPEL VOZILA BEOGRAD AUTO SERVIS MIKI Na svim Opelovim modelima potrebno je obaviti redovan servis na svakih 15.000 pređenih kilometara.
Ovaj servis čini sledeći niz intervencija na vozilu: zamena filtera za gorivo, zamena filtera za ulje, zamena filtera za vazduh, zamena filtera za klimu, pregled kočionog sistema, kontrola nivoa ulja u menjaču i diferencijalu, zamena motornog ulja, pregled donje strane vozila, kontrola svetlosne i zvučne signalizacije, korigovanje nivoa tečnosti u rashladnom i kočionom sistemu, kontrola prednjeg i zadnjeg trapa, pregled brisača i dopuna tečnosti za pranje stakla.
kontrola pritiska u gumama, kontrola pritiska u gumi rezervnog točka, poništavanje servisnog pokazivača na instrument tabli
auto-line-opel-servis

Auto Line

Beograd, Palilula, Višnjička 34 011 3619595
OPEL SERVIS BEOGRAD AUTO LINE Auto Line d.o.o bavi se prodajom originalnih rezervnih delova i delova za prvu ugradnju (Original Equipment) iz programa General Motors Opel, Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, BMW i dr Naš auto-servis nudi sledeće usluge: -Auto mehanika -Auto dijagnostika -Auto servis klime -Centriranje trapa -Vulkanizerske usluge (balansiranje, montaža i demontaža) -Ugradnja amortizera
auto-centar-andjelkovic-opel-servis
OPEL SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ U našem auto centru Anđelković možete dobiti usluge servisa za automobile marke Opel, po veoma povoljnim cenama.
beocar-servis-opel-servis-942712
OPEL SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke OPEL.
auto-centar-gaga-ford-opel-servis

GAGA Motors

Beograd, Cerak, Cerski venac 1d 011 2500501
cena: Cenovnik
OPEL SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR GAGA FORD Osnovna delatnost našeg servisa je popravka i održavanje OPEL motornih vozila.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve izazove koje postavite pred nas.
Vrhunske usluge naših majstora pružiće Vam adekvatnu sigurnost pri vožnji i duži vek trajanja Vašeg vozila.
shop-invest-opel-servis
OPEL SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Opel.
autoricambi-plus-opel-servis
OPEL SERVIS BEOGRAD AUTORICAMBI PLUS Precizna dijagnostika,mehanika, elektrika mali i veliki servis za Alfa Romeo, Fiat, Lancia ,Chevrolet,Hyundai, Kia i Opel.
Ova oprema uključuje i opremu za brzu zamenu amortizera i opruga vozila, instrumente za kontrolu i čišćenje sistema elektronskog ubrizgavanja goriva(dizni), kao i instrumente za testiranje i servis na klima-sistemu vašeg automobila.
auto-mika-opel-servis
OPEL SERVIS AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-centar-ilic-opel-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
OPEL SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Opel automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
wagen-auto-opel-servis

Wagen auto

Beograd, Palilula, Čarli Čaplina 48 011 2759757
cena: Cenovnik
OPEL SERVIS BEOGRAD WAGEN AUTO Wagen auto je privatno preduzeće osnovano 1991.godine. Bavimo se servisiranjem Opel vozila i vozila svih zapadnih proizvođača.
Kod nas možete dobiti usluge iz Automehanike, Elektronike, Servisiranje auto klime, Navigacije...
auto-centar-opel-shop-opel-servis

Auto Centar Opel Shop

Beograd, Zvezdara, Ustanička 230a 011 3474050
OPEL SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR OPEL SHOP Savremeno opremljeni servis, sa najmodernijom dijagnostikom kao i stručnim i profesionalnim majstorima. U našem prodajno-servisnom centru rade stručno obučeni majstori sa profesionalnim iskustvom u radu dužim od 15 godina. Mehanika - Sve vrste popravki kao i redovno održavanje Elektrika - Otklanjanje kvarova i ugradnja
auto-otpad-opel-mihajlo-opel-servis

Auto otpad Opel Mihajlo

Beograd, Bežanijska Kosa, Vinogradska 111 064 9114352
cena: Cenovnik
OPEL SERVIS BEOGRAD AUTO OTPAD OPEL MIHAJLO Bavimo se prodajom polovnih i novih delova za vozila iz OPEL programa.Kod nas mozete ugraditi delove i servisirari Vaše vozilo.Takođe možete naći delove za opelova vozila proizvedena od 1965.godine na ovamo.Prodajemo delove motora, cele motore, mehaniku, elektriku, limariju, trapove, stakla, podizače stakala, gume, felne itd.
tomasovic-car-system-opel-servis
OPEL SERVIS BEOGRAD TOMASOVIĆ CAR SYSTEM U sastavu firme Tomasović Car System, od 1996.godine nalazi se i specijalizovani auto-servis za vozila evropskih proizvođača.
Auto-servis je opremljen najmodernijom opremom za auto-dijagnostiku vozila.
Pomoću originalnih alata i auto-dijagnostike, naši radnici u auto-servisu otklanjaju kvar u najkraćem roku uz ugradnju auto-delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici.
Naši kadrovi osposobljeni su da brzo i kvalitetno odgovore na sve zahteve vezane za kvarove na mehanici, elektrici i elektronici.Tomasović Car System vrši servis za OPEL vozila.
modena-motors-opel-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
OPEL SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Osnivač OPEL – preduzeća, Adam Opel, prvo je 50-ih godina devetnaestog veka, sticao iskustva proizvodeći mašine za šivenje. 1962. godine osnovao je sopstvenu fabriku koju je preselio u Russelsheim i time je započeo uspon najvećeg proizvođača mašina za šivenje. Njegovi sinovi, odgovorni su , što se spektar proizvoda 1886. godine proširio i na bicikle, što je predstavljalo i uvod u proizvodnju automobila. Zbog privredne krize krajem 1920. godine, Opel je pao u ruke General Motorsa. 1931. godine prodate su i poslednje akcije. Samostalnost Opela ogledala se jedino u tome što je još uvek imao pravo na sopstveni naziv, i što su njegovi modeli i dalje nosili ime starog proizvođača. Nakon Drugog Svetskog rata usledio je ponovni početak Opela. Šezedesetih i sedamdesetih godina prošlog veka je ova marka doživela ponovni procvat. Devedesetih godina prošlog veka je ovaj san ipak naglo prekinut. Bez obzira na sve, Opel je automobil koji se vozi našim ulicama. Ovlašćeni servisi za Opel vozila će Vam pomoći da ga održavate i negujete kako dolikuje automobili sa ovim imenom.
Back to Top