Zastava servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Zastava servis Beograd
Zastava servis Beograd, Zastava servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Zastava servisa Beograd, servis za Zastavu cene cenovnik - svi najbolji servisi za Zastava vozila su tu!
Zastava servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke Zastava automobila i vozila je među prikazanim Zastava servisima.
Zastava servisi Beograd vrše popravke svih modela Zastava vozila.
Zastava servis nudi redovan servis Vašeg Zastava automobila i popravke kvarova na Zastava automobilima.
Ovlašćeni Zastava servisi u Beogradu i auto servisi za Zastavu koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Zastava servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-centar-ilic-zastava-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
ZASTAVA SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Zastava automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
auto-centar-andjelkovic-zastava-servis
ZASTAVA SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ U našem salonu možete dobiti veoma povoljne usluge servisa za vozila marke Zastava.
shop-invest-zastava-servis
ZASTAVA SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Zastava.
auto-mika-zastava-servis
ZASTAVA SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
tomasovic-car-system-zastava-servis
ZASTAVA SERVIS BEOGRAD TOMASOVIĆ CAR SYSTEM U sastavu firme Tomasović Car System, od 1996.godine nalazi se i specijalizovani auto-servis za vozila evropskih proizvođača.
Auto-servis je opremljen najmodernijom opremom za auto-dijagnostiku vozila.
Pomoću originalnih alata i auto-dijagnostike, naši radnici u auto-servisu otklanjaju kvar u najkraćem roku uz ugradnju auto-delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici.
Naši kadrovi osposobljeni su da brzo i kvalitetno odgovore na sve zahteve vezane za kvarove na mehanici, elektrici i elektronici.Tomasović Car System vrši servis za ZASTAVA vozila.
modena-motors-zastava-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
ZASTAVA SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Rođendanom Fabrike automobila Zastava smatra se 26. avgust 1953. godine. Za predlog da se najveći deo ostvarene dobiti uloži u razvoj automobilske industrije, na referendumu se tog dana saglasilo 96 odsto zaposlenih u tadašnjim Zavodima “Crvena zastava”. Već 1953. godine, u kragujevačkoj fabrici proizveli su 162 vozila. Bili su to džipovi marke “vilis”. Istina, prva montaža vozila organizovana je u Kragujevcu neposredno pred Drugi svetski rat, 1940. godine, kada je montirano 250 kamiona marke Ševrolet sa benzinskim motorom. Prvi automobili marke Zastava izvezeni su 1965. godine. Najpre je izvezeno šest hiljada vozila u Poljsku, potom je usledio plasman na tržišta Finske, Kolumbije i Grčke, a kasnije je izvoz proširen na Holandiju, Belgiju, Nemačku i Francusku. Zastava je imala 53.357 zaposlenih a u njenu proizvodnju bilo je uključeno 280 preduzeća iz 130 mesta tadašnje Jugoslavije. Fijat i Srbija su 29. septembra 2008. godine potpisali ugovor o zajedničkom ulaganju, a preduzeće Fijat automobili Srbija osnovano je 14. oktobra. Bilo bi glupo da pričamo o zastipljenosti zastavinih vozila na našim drumovima, te i o ovlašćenim servisima i dilerima ovih vozila.
Back to Top