Škoda servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Škoda servis Beograd
Škoda servis Beograd, škoda servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Škoda servisa Beograd, servis za škodu cene cenovnik - svi najbolji servisi za škoda vozila su tu!
Škoda servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke škoda automobila i vozila je među prikazanim Škoda servisima.
Škoda servisi Beograd vrše popravke svih modela Škoda vozila.
Škoda servis nudi redovan servis Vašeg škoda automobila i popravke kvarova na Škoda automobilima.
Ovlašćeni Škoda servisi u Beogradu i auto servisi za škodu koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Škoda servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-servis-stevanovic-skoda-servis
ŠKODA SERVIS BEOGRAD AUTO SERVIS STEVANOVIĆ Auto servis Stevanović nudi usluge servisa za sve vrste Škoda vozila.
Brza autodijagnostika, originalni rezervni delovi za volkswagen i audi.
Servis i popravka auto klima.
Redovan servis, automehanicarske usluge, autoelektrika.
Dodjite kod nas i uverite se u iskustvo i stručnost naših majstora.
auto-centar-andjelkovic-skoda-servis
ŠKODA SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ Nudimo Vam veoma povoljne usluge servisa za automobile marke Škoda.
shop-invest-skoda-servis
ŠKODA SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Škoda.
auto-line-skoda-servis

Auto Line

Beograd, Palilula, Višnjička 34 011 3619595
ŠKODA SERVIS BEOGRAD AUTO LINE Naš auto-servis nudi sledeće usluge: -Auto mehanika -Auto dijagnostika -Auto servis klime -Centriranje trapa -Vulkanizerske usluge (balansiranje, montaža i demontaža) -Ugradnja amortizera
beocar-servis-skoda-servis-575739
ŠKODA SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke ŠKODA.
auto-centar-gaga-ford-skoda-servis

GAGA Motors

Beograd, Cerak, Cerski venac 1d 011 2500501
cena: Cenovnik
ŠKODA SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR GAGA FORD Osnovna delatnost našeg servisa je popravka i održavanje ŠKODA motornih vozila.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve izazove koje postavite pred nas.
Vrhunske usluge naših majstora pružiće Vam adekvatnu sigurnost pri vožnji i duži vek trajanja Vašeg vozila.
lugi-san-system-skoda-servis

Lugi San System

Beograd, Kotež, Zrenjaninski put 91e 011 3318116
cena: Cenovnik
ŠKODA SERVIS LUGI SAN U okviru preduzeća posluje i servis za održavanje motornih putničkih i kombi vozila.
Na Vašem vozilu će raditi stručnjaci specijalizovani za popravku Škoda vozila.
auto-mika-skoda-servis
ŠKODA SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-centar-stojanov-skoda-servis
ŠKODA SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR STOJANOV Auto servis Stojanov je specijalizovani auto centar za popravku, održavanje i servisiranje putničkih automobila i dostavnih vozila iz programa najpopularnijih auto brendova.
U auto centru “AC Stojanov” se mogu izvršiti sve vrste popravki i intervencija na motornim vozilima kako u garantnom tako i u vangarantnom roku.
Mehanika, elektrika, dijagnostika, bravarija, popravka auspuha, vulkanizer i popravka trapa su neke od delatnosti koje obavljaju stručni majstori.
Usluga servisa i ugradnje rezervnih delova i opreme vrši se u najkraćem mogućem vremenskom periodu.
Dugogodišnje iskustvo i rad na vozilima VW grupacije čini centar “AC Stojanov” jednim od najsigurnijih izbora kada je servis i održavanje Vašeg putničkog ili dostavnog vozila u pitanju. Auto servis Stojanov radi u skladu sa najnovijim standardima auto brendova ŠKODA, VW, SEAT i AUDI.
Zaposleni u servisu se trude da svakom automobilu posvete maksimalnu moguću pažnju i primene visok kvalitet obavljanja usluga – servisiranja i održavanja.
Prilikom bilo koje intervencije na vozilu dodatno će se detaljno proveriti i sve osnovne tačake, propisane za taj tip vozila, koje su kritične za sigurnu vožnju i bezbedno putovanje.
U toku popravke to jest dok je vozilo u servisu, izvršiće se takođe inspekcija ili vizuelni pregled ostalih vitalnih delova i sistema i blagovremeno će se ukazati vlasniku na eventualne nedostatke odnosno ukupno stanje vozila.
auto-centar-ilic-skoda-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
ŠKODA SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Škoda automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
tomasovic-car-system-skoda-servis
ŠKODA SERVIS BEOGRAD TOMASOVIĆ CAR SYSTEM U sastavu firme Tomasović Car System, od 1996.godine nalazi se i specijalizovani auto-servis za vozila evropskih proizvođača.
Auto-servis je opremljen najmodernijom opremom za auto-dijagnostiku vozila.
Pomoću originalnih alata i auto-dijagnostike, naši radnici u auto-servisu otklanjaju kvar u najkraćem roku uz ugradnju auto-delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici.
Naši kadrovi osposobljeni su da brzo i kvalitetno odgovore na sve zahteve vezane za kvarove na mehanici, elektrici i elektronici.Tomasović Car System vrši servis za ŠKODA vozila.
auto-servis-auto-delovi-the-best-skoda-servis

Auto servis - Auto delovi THE BEST

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 652 063 305815
ŠKODA SERVIS BEOGRAD.
Auto servis Best - servis za sve modele Škoda automobila.
Servisiranje i popravka Škoda automobila.
Auto servis Škoda Beograd.
wagen-auto-skoda-servis

Wagen auto

Beograd, Palilula, Čarli Čaplina 48 011 2759757
cena: Cenovnik
ŠKODA SERVIS BEOGRAD WAGEN AUTO Wagen auto je privatno preduzeće osnovano 1991.godine. Bavimo se servisiranjem Škoda vozila i vozila svih zapadnih proizvođača.
Kod nas možete dobiti usluge iz Automehanike, Elektronike, Servisiranje auto klime, Navigacije...
modena-motors-skoda-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
ŠKODA SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
auto-kuca-nascar-skoda-servis

Auto kuća Nascar

Beograd, Mali Mokri Lug, Narodnog fronta 86V 011 3473973
cena: Cenovnik
ŠKODA SERVIS BEOGRAD NASCAR Američka vozila koje se voze ili prodaju u Srbiji, odnosno njihovi vlasnici su do sada imali nebrojene probleme u održavanju svojih vozila.
NASCAR Auto Kuća je upravo specijalizovani servis za sve tipove američkih automobila: Jeep, Chrysler, Dodge, Lincoln, Pontiac i Ford (samo modeli izvorno američke proizvodnje).
Osim američkih vozila NASCAR servisira još i Volvo putnička vozila kao i Fiat, Lacia i Alfa Romeo , VW , Audi , Škoda .Servis je opremljen vrhunskim uređajem za kompjutersku dijagnostiku, savreminim alatima i pre svega znanjem i iskustvom.
Od 2002.god.
bavimo se održavanjem prvenstveno Chrysler Jeep Dodge vozila ali i ostalih američkih brendova Chevrolet , Buick , Lincoln , GM , Hummer , Cadillac …
Poreklo ovog koncerna datira još u 19. veku. Vaclav Klement i Vaclav Laurin su 1895. godine osnovali firmu pod imenom „Laurin & Klement“, koja je prvo proizvodila bicikle. Prvo vozilo bilo je „Laurin i Klement A“ sa oznakom 6/7 HP, dvosed, od koga je u to vreme napravljeno oko 44 komada. Vreme pre Prvog svetskog rata, doneo je za firmu „Laurin i Klement“ prodaju koncernu Škoda. Posle Drugog svetskog rata je ova firma se iz koncerna Škoda izdvaja kao posebna firma pod nazivom Škoda Auto. Sa proizvodnjom Octavie je Volkswagen oživeo marku koja je polako počela da pada u zaborav i uzela je deo koji je nekada davno već pripadao Škoda autu, jer još u 40.-tim godinama prošlog veka proizveden model pod nazivom „Superb“. U okviru ovog velikog koncerna, Škoda Auto sa još četiri modela doprinosi velikoj paleti ponuda: pokriveni su oblasti proizvodnje malih automobila (Fabia), srednje klase (Octavia i Superb) kao i kombi sa visokim krovom (Roomster). Deo fabrike koji se bavi proizvodnjom automobila, je ubrzo nakon ujedinjenja Njemačke 1991. godine kupljen je od strane Volkswagena. Danas je Škoda jedna od vodećih marki automobila kod nas i samim tim održavanje i negovanje u ovlašćenim servisima uopšte nije problem.
Back to Top