Suzuki servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Suzuki servis Beograd
Suzuki servis Beograd, Suzuki servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Suzuki servisa Beograd, servis za Suzuki cene cenovnik - svi najbolji servisi za Suzuki vozila su tu!
Suzuki servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke Suzuki automobila i vozila je među prikazanim Suzuki servisima.
Suzuki servisi Beograd vrše popravke svih modela Suzuki vozila.
Suzuki servis nudi redovan servis Vašeg Suzuki automobila i popravke kvarova na Suzuki automobilima.
Ovlašćeni Suzuki servisi u Beogradu i auto servisi za Suzuki koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Suzuki servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-centar-andjelkovic-suzuki-servis
SUZUKI SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ U našem auto centru Anđelković možete dobiti veoma povoljne usluge servisa za Suzuki marku automobila.
nacional-auto-suzuki-servis

Nacional Auto

Beograd, Miljakovac, Borska 94c 011 3511528
SUZUKI SERVIS NACIONAL AUTO Pored prodaje rezervnih delova za suzuki vozila, kod nas možete uraditi i servis svog suzuki vozila.
beocar-servis-suzuki-servis-946327
SUZUKI SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke SUZUKI.
shop-invest-suzuki-servis
SUZUKI SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Suzuki.
auto-mika-suzuki-servis
SUZUKI SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-centar-ilic-suzuki-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
SUZUKI SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Suzuki automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
modena-motors-suzuki-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
SUZUKI SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Kompanija Suzuki osnovan je davne 1909. godine. Prvo je bilo orjentisano na proizvodnju razboja za tkanje, nakon velike ekspanzije usledio je i izlazak na berzu. U tom trenutku se Suzuki trudio da proizvede automobil, u to vreme je Japan bio u zaostatku u odnosu na Sjedinjene Američke Države i Evropu, a potražnja je konstantno rasla. Preorjentacija za proizvodnju za potrebe rata, sprečila je razvoj proizvodnje vozila, vojni nalozi imali su prvenstvo. Nakon završetka Drugog svetskog rata, Suzuki je proizvodio poljoprivredne mašine. 1952. godine proizveden i prodat je prvi motorcikl. To je, u stvari, bilo biciklo sa motornim pogonom. 1954. sledila je proizvodnja pravog motorcikla, a iste godine došlo je do preimenovanja u Suzuki Motor Company. Iste godine prestali su sa proizvodnjom razboja za tkanje. Godinu dana nakon preimenovanja usledio je i prvi mali automobil, sa kojim se Suzuki pojavio prvi put na automobilskom tržištu. Početkom šezdesetih godina prošlog veka ovo preduzeće prešlo je i na međunarodnu ekspanziju, kao prvo otvaranjem predstavništva u Sjedinjenim Američkim Državama. Paleta modela suzukijevih vozila nije tako velika kao kod drugih proizvođača. Suzukiju je težište na malim automobilima, od kojih se mnogi modeli i ne prodaju u Evropi. Pored ovoga Suzuki nudi i kompaktnu klasu, kao i Vanove i male transportere. Suzukijevi servisi automobila se mogu naći i kod nas, bez obzira na zastupljenost vozila.
Back to Top