Volvo servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Volvo servis Beograd
Volvo servis Beograd, Volvo servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Volvo servisa Beograd, servis za Volvo cene cenovnik - svi najbolji servisi za Volvo vozila su tu!
Volvo servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke Volvo automobila i vozila je među prikazanim Volvo servisima.
Volvo servisi Beograd vrše popravke svih modela Volvo vozila.
Volvo servis nudi redovan servis Vašeg Volvo automobila i popravke kvarova na Volvo automobilima.
Ovlašćeni Volvo servisi u Beogradu i auto servisi za Volvo koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Volvo servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-centar-ilic-volvo-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
VOLVO SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Volvo automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
auto-centar-andjelkovic-volvo-servis
VOLVO SERVIS AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ Pored usluga servisa za sve već navedene marke automobila, nudimo Vam i usluge servisa za automobile marke Volvo, po veoma povoljnim cenama.
auto-centar-gaga-ford-volvo-servis

GAGA Motors

Beograd, Cerak, Cerski venac 1d 011 2500501
cena: Cenovnik
VOLVO SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR GAGA FORD Osnovna delatnost našeg servisa je popravka i održavanje VOLVO motornih vozila.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve izazove koje postavite pred nas.
Vrhunske usluge naših majstora pružiće Vam adekvatnu sigurnost pri vožnji i duži vek trajanja Vašeg vozila.
shop-invest-volvo-servis
VOLVO SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Volvo.
beocar-servis-volvo-servis-387407
VOLVO SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke VOLVO.
auto-mika-volvo-servis
VOLVO SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
lkv-group-volvo-servis
VOLVO SERVIS BEOGRAD LKV GROUP LKV Group d.o.o.
poseduje servis površine od 900 kvadrata za remont kočionih čeljusti.
U servisu imamo tim odlicnih majstora koji rade kompletno servisiranje i održavanje vaših vozila(zamena pločica, diskova, generalna motora, zamena ulja i filtera itd...)
servis-bodena-volvo-servis

Servis Bodena

Beograd, Zemun, Autoput za Novi Sad 103 011 3774205
VOLVO SERVIS BEOGRAD SERVIS BODENA Svesni smo činjenice da su funkcionalnost i ispravnost komercijalnih vozila od krucijalnog značaja za poslovanje kompanija koje ih poseduju.
Izuzetno je važno da su vozila u svakom momentu ispravna i raspoloživa kako bi se nesmetano odvijali uobičajeni procesi i obavljali poslovi.
Kompromisi nisu opcija, biraju se tradicija i dugogodišnje iskustvo proverenih servisera gde je izvesno da će se pružiti prvoklasna usluga održavanja, dijagnostifikovanja i otklanjanja kvarova na vozilu.
Servis treba da obezbedi primenljivost vozila i reši nastale probleme, od jednostavnih popravki koje se mogu obaviti odmah do osposobljavanja vozila.
Redovno održavanje pomaže da vozila ostanu u top formi.
auto-kuca-nascar-volvo-servis

Auto kuća Nascar

Beograd, Mali Mokri Lug, Narodnog fronta 86V 011 3473973
cena: Cenovnik
VOLVO SERVIS BEOGRAD NASCAR Američka vozila koje se voze ili prodaju u Srbiji, odnosno njihovi vlasnici su do sada imali nebrojene probleme u održavanju svojih vozila.
NASCAR Auto Kuća je upravo specijalizovani servis za sve tipove američkih automobila: Jeep, Chrysler, Dodge, Lincoln, Pontiac i Ford (samo modeli izvorno američke proizvodnje).
Osim američkih vozila NASCAR servisira još i Volvo putnička vozila kao i Fiat, Lacia i Alfa Romeo , VW , Audi , Škoda .Servis je opremljen vrhunskim uređajem za kompjutersku dijagnostiku, savreminim alatima i pre svega znanjem i iskustvom.
Od 2002.god.
bavimo se održavanjem prvenstveno Chrysler Jeep Dodge vozila ali i ostalih američkih brendova Chevrolet , Buick , Lincoln , GM , Hummer , Cadillac …
modena-motors-volvo-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
VOLVO SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Podatak koji zbunjuje, kada je o Volvou reč je da je sa jedne strane povezan sa dva švedska proizvođača automobila a sa druge strane je Volvo Car Corporation, firma koja trenutno pripada Fordu i proizvodi automobile, a pri tome postoji i Volvo grupa, koja je specijalizovana za proizvodnju autobusa i kamiona za firme Volvo, Mack i Reno. Ovde je reč o Volvo Car koorporaciji, koja je nastala 1999. godine, kada je Volvo proizvodnju vozila spojio sa firmom Ford. Tada je Volvo umrežen u takozvanu Automotive grupu, kojoj pripadaju i marke kao što su Jaguar, Land Rover i Aston Martin. Tek 12. serija ovih automobila, Volvo PV444, doprinela je međunarodnom proboju. Volvo je putem serijske proizvodnje sigurnosnih pojaseva sa tri tačke, doprineo posebnoj sigurnosti pri vožnji. U sadašnjosti Volvo proizvodi različite vrste vozila, od srednje klase do više srednje klase, preko SUV vozila do sportskih modela. Ovlašćene servise za održavanje Volvo vozila možete naći širom sveta, pa i kod nas.
Back to Top