Volvo servis Temerin

Registruj se
Prijavi se
Volvo servis Temerin
servis-bodena-volvo-servis

Servis Bodena

Temerin, Novosadska 168 021 846252
VOLVO SERVIS BEOGRAD SERVIS BODENA Svesni smo činjenice da su funkcionalnost i ispravnost komercijalnih vozila od krucijalnog značaja za poslovanje kompanija koje ih poseduju.
Izuzetno je važno da su vozila u svakom momentu ispravna i raspoloživa kako bi se nesmetano odvijali uobičajeni procesi i obavljali poslovi.
Kompromisi nisu opcija, biraju se tradicija i dugogodišnje iskustvo proverenih servisera gde je izvesno da će se pružiti prvoklasna usluga održavanja, dijagnostifikovanja i otklanjanja kvarova na vozilu.
Servis treba da obezbedi primenljivost vozila i reši nastale probleme, od jednostavnih popravki koje se mogu obaviti odmah do osposobljavanja vozila.
Redovno održavanje pomaže da vozila ostanu u top formi.
Podatak koji zbunjuje, kada je o Volvou reč je da je sa jedne strane povezan sa dva švedska proizvođača automobila a sa druge strane je Volvo Car Corporation, firma koja trenutno pripada Fordu i proizvodi automobile, a pri tome postoji i Volvo grupa, koja je specijalizovana za proizvodnju autobusa i kamiona za firme Volvo, Mack i Reno. Ovde je reč o Volvo Car koorporaciji, koja je nastala 1999. godine, kada je Volvo proizvodnju vozila spojio sa firmom Ford. Tada je Volvo umrežen u takozvanu Automotive grupu, kojoj pripadaju i marke kao što su Jaguar, Land Rover i Aston Martin. Tek 12. serija ovih automobila, Volvo PV444, doprinela je međunarodnom proboju. Volvo je putem serijske proizvodnje sigurnosnih pojaseva sa tri tačke, doprineo posebnoj sigurnosti pri vožnji. U sadašnjosti Volvo proizvodi različite vrste vozila, od srednje klase do više srednje klase, preko SUV vozila do sportskih modela. Ovlašćene servise za održavanje Volvo vozila možete naći širom sveta, pa i kod nas.
Back to Top