Daewoo servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Daewoo servis Beograd
Daewoo servis Beograd, dajvu servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Daewoo servisa Beograd, servis za dajvu cene cenovnik - svi najbolji servisi za dajvu vozila su tu!
Daewoo servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke dajvu automobila i vozila je među prikazanim Daewoo servisima.
Daewoo servisi Beograd vrše popravke svih modela Daewoo vozila.
Daewoo servis nudi redovan servis Vašeg dajvu automobila i popravke kvarova na Daewoo automobilima.
Ovlašćeni Daewoo servisi u Beogradu i auto servisi za dajvu koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Daewoo servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-centar-andjelkovic-daewoo-servis
DAEWOO SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ U našem auto centru Anđelković možete dobiti usluge servisa za Daewoo marku vozila, po veoma povoljnim cenama.
beocar-servis-daewoo-servis-334247
DAEWOO SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke DAEWOO.
nacional-auto-daewoo-servis

Nacional Auto

Beograd, Miljakovac, Borska 94c 011 3511528
DAEWOO SERVIS NACIONAL AUTO Pored prodaje rezervnih delova za daewoo vozila, kod nas možete uraditi i servis svog daewoo vozila.
shop-invest-daewoo-servis
DAEWOO SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Daewoo.
auto-mika-daewoo-servis
DAEWOO SERVIS BEOGRAD SERVIS MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-centar-ilic-daewoo-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
DAEWOO SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Daewoo automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
modena-motors-daewoo-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
DAEWOO SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
2001. godine General Motors je odlučio da otkupi većinski paket akcija kompanije Daewoo motor i ponovo formira GM Daewoo. Nova kompanija je počela sa radom 17. oktobra 2002. godine, gde su GM I njegovi partneri Suzuki I SIAC imali 66,67% vlasništva I investirali oko 400 miliona američkih dolara. Preostali paket od 33.3% akcija je bio u vlasništvu Korea Development Bank I još nekih korejskih kreditora, sa obimom investicija od 197 miliona dolara. 25. novembra 2003. godine dizajnerski centar se seli u staro sedište firme- u novu dvospratnu zgradu u Bupyeongu. Glavni zadatak novog projektnog biroa postaje razvoj novog SUV automobila zasnovanog na platformi GM Theta, koji je sa proizvodnih traka izašao 2006. godine. Korporacija danas ima proizvodne pogone u Južnoj Koreji i Vijetnamu. Do februara 2005 godine Daewoo automobili se prodaju i u Kini, Indiji, Kolumbiji, na Tajlandu i još u preko 140 zemalja. Tada automobili ovog proizvođača menjaju ime u Chevrolet. Shodno tome, ukoliko ne možete da nađete servis za daewoo vozila, nećete pogrešiti ako svratite u ovlašćeni servis za Chevrolet.
Back to Top