Kia servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kia servis Beograd
Kia servis Beograd, kia servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Kia servisa Beograd, servis za kiu cene cenovnik - svi najbolji servisi za kia vozila su tu!
Kia servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke kia automobila i vozila je među prikazanim Kia servisima.
Kia servisi Beograd vrše popravke svih modela Kia vozila.
Kia servis nudi redovan servis Vašeg kia automobila i popravke kvarova na Kia automobilima.
Ovlašćeni Kia servisi u Beogradu i auto servisi za kiu koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Kia servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-centar-forma-kia-servis
SERVIS ZA KIA VOZILA BEOGRAD AUTO CENTAR FORMA. Auto Centar Forma spada u grupu servisa sa dugom tradicijom, pogotovo na polju japanskih i koreanskih vozila. Sjajan servis i pružena usluga uz potpuno zadovoljstvo potrošača srž je naše poslovne filozofije koja se ogleda u svakodnevnoj praksi: Forma Auto Servis je opremljen modernim dijagnostičkim uređajima i alatima. To je neophodno da bi se moglo raditi sa aktuelnim automobilima.
Pored navedenih tehničkih preduslova Auto Servis Forma nudi i širok raspon usluga za svoje klijente koje podrazumevaju kompletno održavanje vozila.
auto-mika-kia-servis
KIA SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
cupa-ford-kia-servis
KIA SERVIS BEOGRAD ČUPA FORD Čupa Ford-Rizi Co doo je privredno društvo koje se razvija u oblasti trgovine auto delovima i u održavanju i servisiranju vozila, prvenstveno iz programa Ford, KIA i Hyundai, kao i programa lakih komercijalnih vozila.
autoricambi-plus-kia-servis
KIA SERVIS BEOGRAD AUTORICAMBI PLUS Autoricambi plus, nudi Vam usluge auto-servisa i prodaje delova za Kia i Hyundai vozila.
Kod nas mogu pronaći i naručiti Kia delovi i Hyundai delovi za određeni tip vozila na osnovu godišta auta, kubikaže i broja motora, ili na osnovu kataloškog broja za određeni deo.
auto-centar-ilic-kia-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931 |
063 362091 |
cena: Cenovnik
KAI SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Kia automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
auto-servis-stefico-kia-servis

Auto servis Stefico

Beograd, Zemun, Cara Dušana 268 064 6687365 |
011 3750511 |
KIA SERVIS AUTO SERVIS STEFICO Stefico broji 3 visoko kvalifikovana radnika koji svojim dugogodišnjim iskustvom mogu da isprate svu problematiku vezanu za servisiranje vozila što potvrđuju mnogobrojni dugogodišnji klijenti.
Visoko stručno osoblje je poznato upravo po servisiranju Kia vozila.
nacional-auto-kia-servis

Nacional Auto

Beograd, Miljakovac, Borska 94c 011 3057430 |
011 3511528 |
KIA SERVIS NACIONAL AUTO Pored prodaje rezervnih delova za kia vozila, kod nas možete uraditi i servis svog kia vozila.
auto-centar-andjelkovic-kia-servis
KIA SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ U našem auto centru Anđelković možete dobiti usluge servisa za automobile marke Kia, po veoma povoljnim cenama.
auto-centar-gaga-ford-kia-servis

GAGA Motors

Beograd, Cerak, Cerski venac 1d 011 2500501 |
011 2390215 |
cena: Cenovnik
KIA SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR GAGA FORD Osnovna delatnost našeg servisa je popravka i održavanje KIA motornih vozila.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve izazove koje postavite pred nas.
Vrhunske usluge naših majstora pružiće Vam adekvatnu sigurnost pri vožnji i duži vek trajanja Vašeg vozila.
shop-invest-kia-servis
KIA SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Kia.
auto-servis-mobis-kia-servis

Auto Servis Mobis

Beograd, Palilula, Sestara Bukumirović 3v 064 1106348
KIA SERVIS - AUTO SERVIS MOBIS Auto Servis MOBIS je specijalizovani servis za popravku i održavanje KIA i HYUNDAI vozila.
viva-servis-kia-servis
KIA SERVIS BEOGRAD VIVA SERVIS U našem servisu možete popraviti ili servisirati svoje Kia vozilo uz originalne rezervne delove i po povoljnim cenama.
Uz stručno osoblje i veliki broj originalnih autodelova nećete imati nikakvih problema obaviti sve što je potrebno na vašem vozilu.
Viva servis je opremljen standardnim i specijalnim alatima, kao i odgovarajućom opremom za servisiranje vozila uz obučene servisere iz domena mahanike, elektrike i elektronike vozila.
Brza i kvalitetna usluga kao i dugogodišnje iskustvou servisiranju Kia vozila, garantuju je da ćete ovde obaviti sve što vam je potrebno na jednom mestu.
modena-motors-kia-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115 |
011 2863116 |
cena: Cenovnik
KIA SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Jedan od predstavnika moćne koreanske industrije je i Kia. Ovo preduzeće počinje sa radom, malo nakon korejanskog rata. Kao prvo su proizvodili motore i teretna vozila. 1973. godine fabrika je napravila i svoje prvo putničko vozilo, a to je ujedno i prvi automobil koji je proizveden u Koreji. Azijatska finansijska kriza, krajem 20.og veka, predstavlja kraj samostalne delatnosti za firmu Kia. Hyundai u potpunosti preuzima ovu firmu. Pod ovim pokroviteljstvom, KIA postaje apsolutno vodeća marka u Koreji. Kia je bila poznata po automobilima napravljenim u stilu koreanskog baroka, koji je bio povezan sa malo estetike i puno oštrih ivica a sada ih je zamenio model sa modernim izgledom koji oduševljava kupce. Ovaj proizvođač automobila u ponudi modela ima kako male automobile, tako i višu srednju klasu. Kako sve što vredi treba negovati, tako i Kiu treba održavati na pravi način. Rasprostranjenost Kia vozila dovodi do široke mreže ovlašćenih servisa za njih.
Back to Top