Kia servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kia servis Beograd
Kia servis Beograd, kia servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Kia servisa Beograd, servis za kiu cene cenovnik - svi najbolji servisi za kia vozila su tu!
Kia servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke kia automobila i vozila je među prikazanim Kia servisima.
Kia servisi Beograd vrše popravke svih modela Kia vozila.
Kia servis nudi redovan servis Vašeg kia automobila i popravke kvarova na Kia automobilima.
Ovlašćeni Kia servisi u Beogradu i auto servisi za kiu koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Kia servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-centar-forma-kia-servis
AUTO CENTAR FORMA - Drugi servis: Stolačka10c (Senjak) tel:+381 11 2647666;+381 11 3690055;
Auto Centar Forma spada u grupu servisa sa dugom tradicijom, pogotovo na polju japanskih i koreanskih vozila. Sjajan servis i pružena usluga uz potpuno zadovoljstvo potrošača srž je naše poslovne filozofije koja se ogleda u svakodnevnoj praksi: Forma Auto Servis je opremljen modernim dijagnostičkim uređajima i alatima. To je neophodno da bi se moglo raditi sa aktuelnim automobilima.
Pored navedenih tehničkih preduslova Auto Servis Forma nudi i širok raspon usluga za svoje klijente koje podrazumevaju kompletno održavanje vozila.
cupa-ford-kia-servis
KIA SERVIS BEOGRAD ČUPA FORD Čupa Ford-Rizi Co doo je privredno društvo koje se razvija u oblasti trgovine auto delovima i u održavanju i servisiranju vozila, prvenstveno iz programa Ford, KIA i Hyundai, kao i programa lakih komercijalnih vozila.
autoricambi-plus-kia-servis
KIA SERVIS BEOGRAD AUTORICAMBI PLUS Autoricambi plus, nudi Vam usluge auto-servisa i prodaje delova za Kia i Hyundai vozila.
Kod nas mogu pronaći i naručiti Kia delovi i Hyundai delovi za određeni tip vozila na osnovu godišta auta, kubikaže i broja motora, ili na osnovu kataloškog broja za određeni deo.
auto-centar-ilic-kia-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
KAI SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Kia automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
nacional-auto-kia-servis

Nacional Auto

Beograd, Miljakovac, Borska 94c 011 3511528
KIA SERVIS NACIONAL AUTO Pored prodaje rezervnih delova za kia vozila, kod nas možete uraditi i servis svog kia vozila.
beocar-servis-kia-servis-340040
KIA SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke KIA.
auto-centar-andjelkovic-kia-servis
KIA SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ANĐELKOVIĆ U našem auto centru Anđelković možete dobiti usluge servisa za automobile marke Kia, po veoma povoljnim cenama.
auto-mika-kia-servis
KIA SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
shop-invest-kia-servis
KIA SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Kia.
auto-servis-mobis-kia-servis

Auto Servis Mobis

Beograd, Palilula, Sestara Bukumirović 3v 064 1106348
KIA SERVIS - AUTO SERVIS MOBIS Auto Servis MOBIS je specijalizovani servis za popravku i održavanje KIA i HYUNDAI vozila.
modena-motors-kia-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
KIA SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Jedan od predstavnika moćne koreanske industrije je i Kia. Ovo preduzeće počinje sa radom, malo nakon korejanskog rata. Kao prvo su proizvodili motore i teretna vozila. 1973. godine fabrika je napravila i svoje prvo putničko vozilo, a to je ujedno i prvi automobil koji je proizveden u Koreji. Azijatska finansijska kriza, krajem 20.og veka, predstavlja kraj samostalne delatnosti za firmu Kia. Hyundai u potpunosti preuzima ovu firmu. Pod ovim pokroviteljstvom, KIA postaje apsolutno vodeća marka u Koreji. Kia je bila poznata po automobilima napravljenim u stilu koreanskog baroka, koji je bio povezan sa malo estetike i puno oštrih ivica a sada ih je zamenio model sa modernim izgledom koji oduševljava kupce. Ovaj proizvođač automobila u ponudi modela ima kako male automobile, tako i višu srednju klasu. Kako sve što vredi treba negovati, tako i Kiu treba održavati na pravi način. Rasprostranjenost Kia vozila dovodi do široke mreže ovlašćenih servisa za njih.
Back to Top