Auto delovi Citroen Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Citroen Novi Beograd
servis-i-prodaja-rezervnih-delova-panter-auto-delovi-citroen
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD SERVIS I PRODAJA REZERVNIH DELOVA PANTER Panter se bavi prodajom auto delova za Citroen automobile.
Kod nas možete pronaći sve auto delove za Vaš Citroen automobil.
auto-delovi-beocar-auto-delovi-citroen-304519
AUTO DELOVI CITROEN - BEOCAR Beocar nudi bogatu ponudu delova za vozila marke CITROEN.
kit-commerce-auto-delovi-citroen
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Citroen vozila u regionu.
ap-sporting-auto-delovi-citroen
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD AP SPORTING Nudimo Vam širok asortiman auto delova za marku automobila Citroen, po veoma povoljnim cenama.
auto-otpad-i-servis-djunta-auto-delovi-citroen-428041

Auto otpad i servis Djunta

Novi Beograd, Vinogradska 223 063 8366488
AUTO DELOVI CITROEN - AUTO OTPAD I SERVIS DJUNTA Djunta nudi nove i polovne delove za Citroen vozila.
auto-svet-vlado-evro-auto-auto-delovi-citroen
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD AUTO SVET VLADO - EVRO AUTOAuto svet Vlado - Evro auto se bavi prodajom originalnih rezervnih delova i delova za CITROEN.Dugogodišnje prisustvo u ovoj branši, konstantno usavršavanje našeg osoblja, redovno praćenje novina u auto industriji, obilasci svetskih sajmova auto delova i opreme našim kupcima garantuju kvalitet usluge, pravi savet tokom kupovine i originalnost delova koje imamo u ponudi.
auto-delovi-tigra-auto-delovi-citroen

Auto delovi Tigra

Novi Beograd, Jurija Gagarina 33/V 011 3176981
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD.
Prodavnica auto delova Citroen na Novom Beogradu.
Veliki izbor najkvalitetnijih i originalnih auto delova za Citroen vozila.
Auto delovi Citroen po najpovoljnijim cenama.
Citroen je francusko preduzeće automobila, osnovano 1919. godine od strane Andre Sitroena. Danas je deo Peugeot Citroen grupacije, čije je sedište u Parizu. prvi automobil koji je proizveden nazvan je Citroen Tip A, vozilo je pokretao 4-cilindrični motor od 1326 kubika i razvijao je brzinu do 65 km/h. Osnovna prednost ovog modela bila je njegova svestranost, osim šasije i motora sve je bilo urađeno po meri, moglo se izabrati direktno iz fabrike od širokog spektra opcija, uključujući tipove karoserije i rezervnih točkova. Odlična stvar je bila i pristupačna cena. Ove dve osobine dovele su do opšteg pozitivnog prijema vozila. Za 6 meseci nakon njegovog puštanja prodato je 2.500 vozila. Do naredne godine, 1920. Citroen je već proizveo skoro 10 puta više automobila. Peugeot je 1974. godine kupio 38,2 % udela u Citroenu. 1976. povećali su svoj udeo, u tada bankrotiranom Citroenu, na 89,95% stvarajući tako PSA Peugeot Citroen grupaciju. Ova grupacija spada među vodeće proizvođače automobila u svetu. Peugeot i Citroen brendovi zadržali su odvojene prodajne i marketinške strukture, ali dele zajedničku tehnologiju razvoja i sastavljanje automobila.
Back to Top