Auto delovi Citroen Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Citroen Novi Beograd
servis-i-prodaja-rezervnih-delova-panter-auto-delovi-citroen
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD SERVIS I PRODAJA REZERVNIH DELOVA PANTER Panter se bavi prodajom auto delova za Citroen automobile.
Kod nas možete pronaći sve auto delove za Vaš Citroen automobil.
kit-commerce-auto-delovi-citroen
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Citroen vozila u regionu.
max-auto-auto-delovi-citroen

Max auto

Novi Beograd, Tošin bunar 188a 011 2605940
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD.
PRODAVICA AUTO DELOVA ZA CITROEN VOZILA.
Najpovoljnije cene originalnih i najkvalitetnijih auto delova na tržištu.
Auto delovi Citroen za mali i veliki servis. U prodavnici auto delova Max Auto možete kupiti i naručiti sve auto delove za Vaš Citroen automobil.
ap-sporting-auto-delovi-citroen

AP Sporting

Novi Beograd, Jurija Gagarina 27 011 3180101
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD AP SPORTING Nudimo Vam širok asortiman auto delova za marku automobila Citroen, po veoma povoljnim cenama.
auto-svet-vlado-evro-auto-auto-delovi-citroen
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD AUTO SVET VLADO - EVRO AUTOAuto svet Vlado - Evro auto se bavi prodajom originalnih rezervnih delova i delova za CITROEN.Dugogodišnje prisustvo u ovoj branši, konstantno usavršavanje našeg osoblja, redovno praćenje novina u auto industriji, obilasci svetskih sajmova auto delova i opreme našim kupcima garantuju kvalitet usluge, pravi savet tokom kupovine i originalnost delova koje imamo u ponudi.
auto-delovi-tigra-auto-delovi-citroen

Auto delovi Tigra

Novi Beograd, Jurija Gagarina 33/V 011 3176981 |
011 2167300 |
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD.
Prodavnica auto delova Citroen na Novom Beogradu.
Veliki izbor najkvalitetnijih i originalnih auto delova za Citroen vozila.
Auto delovi Citroen po najpovoljnijim cenama.
tomasovic-car-system-auto-delovi-citroen
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD TOMASOVIĆ CAR SYSTEM Tomasović Car System u svojoj ponudi ima delova za CITROEN vozila.
Preduzeće Tomasović Car System (TCS) već dugi niz godina snabdeva tržište homologovanim rezervnim delovima za sve tipove vozila, a u svom renomiranom servisu vrši ugradnju istih.
Zahvaljujući svom profesionalnom odnosu, stručnosti i obostranom poverenju koje je naše preduzeće izgradilo sa svojim kupcima i korisnicima naših usluga, broj naših klijenata iz godine u godinu beleži neprestani rast – kako među fizičkim, tako i među pravnim licima.
Citroen je francusko preduzeće automobila, osnovano 1919. godine od strane Andre Sitroena. Danas je deo Peugeot Citroen grupacije, čije je sedište u Parizu. prvi automobil koji je proizveden nazvan je Citroen Tip A, vozilo je pokretao 4-cilindrični motor od 1326 kubika i razvijao je brzinu do 65 km/h. Osnovna prednost ovog modela bila je njegova svestranost, osim šasije i motora sve je bilo urađeno po meri, moglo se izabrati direktno iz fabrike od širokog spektra opcija, uključujući tipove karoserije i rezervnih točkova. Odlična stvar je bila i pristupačna cena. Ove dve osobine dovele su do opšteg pozitivnog prijema vozila. Za 6 meseci nakon njegovog puštanja prodato je 2.500 vozila. Do naredne godine, 1920. Citroen je već proizveo skoro 10 puta više automobila. Peugeot je 1974. godine kupio 38,2 % udela u Citroenu. 1976. povećali su svoj udeo, u tada bankrotiranom Citroenu, na 89,95% stvarajući tako PSA Peugeot Citroen grupaciju. Ova grupacija spada među vodeće proizvođače automobila u svetu. Peugeot i Citroen brendovi zadržali su odvojene prodajne i marketinške strukture, ali dele zajedničku tehnologiju razvoja i sastavljanje automobila.
Back to Top