Auto delovi Citroen Vračar

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Citroen Vračar
automehanika-promet-auto-delovi-citroen

Automehanika promet

Beograd, Vračar, Mileševska 28 011 2457954 |
011 3446477 |
AUTO DELOVI CITROEN.
Četrdesetogodišnja tradicija prodaje rezervnih delova za citroenova vozila.
Prodaja rezervnih delova za CITROEN vozila.
Prodaja rezervnih delova za kombi vozila CITROEN JUMPER.
RADNO VREME, radnim danima 08 - 20h, subotom 08 - 15h.
servis-i-prodaja-rezervnih-delova-panter-auto-delovi-citroen
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD SERVIS I PRODAJA REZERVNIH DELOVA PANTER Panter se bavi prodajom auto delova za Citroen automobile.
Kod nas možete pronaći sve auto delove za Vaš Citroen automobil.
ap-sporting-auto-delovi-citroen

AP Sporting

Beograd, Vračar, Maksima Gorkog 39 011 2455688
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD AP SPORTING Nudimo Vam širok asortiman auto delova za marku automobila Citroen, po veoma povoljnim cenama.
Citroen je francusko preduzeće automobila, osnovano 1919. godine od strane Andre Sitroena. Danas je deo Peugeot Citroen grupacije, čije je sedište u Parizu. prvi automobil koji je proizveden nazvan je Citroen Tip A, vozilo je pokretao 4-cilindrični motor od 1326 kubika i razvijao je brzinu do 65 km/h. Osnovna prednost ovog modela bila je njegova svestranost, osim šasije i motora sve je bilo urađeno po meri, moglo se izabrati direktno iz fabrike od širokog spektra opcija, uključujući tipove karoserije i rezervnih točkova. Odlična stvar je bila i pristupačna cena. Ove dve osobine dovele su do opšteg pozitivnog prijema vozila. Za 6 meseci nakon njegovog puštanja prodato je 2.500 vozila. Do naredne godine, 1920. Citroen je već proizveo skoro 10 puta više automobila. Peugeot je 1974. godine kupio 38,2 % udela u Citroenu. 1976. povećali su svoj udeo, u tada bankrotiranom Citroenu, na 89,95% stvarajući tako PSA Peugeot Citroen grupaciju. Ova grupacija spada među vodeće proizvođače automobila u svetu. Peugeot i Citroen brendovi zadržali su odvojene prodajne i marketinške strukture, ali dele zajedničku tehnologiju razvoja i sastavljanje automobila.
Back to Top