Auto delovi Honda Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Honda Novi Beograd
auto-centar-forma-auto-delovi-honda
AUTO CENTAR FORMA - Drugi servis: Stolačka10c (Senjak) tel:+381 11 2647666;+381 11 3690055;
Honda auto delovi se nalaze u ponudi auto centra Forma.
Hondini svetski poznati modeli su Civic, Accord, Jazz, CR-V, , Legend.
U auto centru Forma možete naći rezervne delove za skoro sva Honda vozila.
Za sve gore navedene modele Auto centar Forma ima sve što je potrebno za njihovo kvalitetno održavanje to jest servisiranje.
Glavni dobavljač Auto centra Forma je firma Delmax, naš vodeći distributer auto delova u Srbiji sa kojom Auto centar Forma sarađuje punu deceniju jako uspešno.

nippon-united-auto-delovi-honda
AUTO DELOVI HONDA BEOGRAD NIPPON UNITED Nippon United u svom bogatom asortimanu ima auto delove za HONDA vozila.
auto-delovi-beocar-auto-delovi-honda-145585
AUTO DELOVI HONDA - BEOCAR Beocar nudi bogatu ponudu delova za vozila marke HONDA.
kit-commerce-auto-delovi-honda
AUTO DELOVI HONDA BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Honda vozila u regionu.
Soichiro Honda je osnovao kompaniju 1948. godine. Tajming je bio savršen jer su mnoge fabrike automobila bile uništene tokom Drugog svetskog rata. Kompanija se fokusirala na proizvodnju jeftinog i nezamenljivog vozila što je omogućilo njihovu ekspanziju. Deset godina kasnije Honda je ušla na američko tržište osnivanjem American Honda Co. Proizvodnja automobila na američkom tržištu nije impresionirala kupce, pre svega zbog dizajna za japansko tržište - automobili manjih dimenzija. U želji da osvoji američko tržište Honda je pokrenula proizvodnju novog Civic modela, koji je bio veći od bilo kog ranije. Iako još uvek manji u odnosu na ostale američke automobile Civic je uspeo da privuče kupce i postane njihov prvi izbor. Sredinom 70ih Honda je na američko tržište izbacila još jedan model – Accord, koji je brzo postao popularan zbog ekonomičnosti potrošnje i lakoće vožnje. Do 1982., Honda je dostigla poziciju koju nije imao ni jedan drugi japanski proizvođač automobila na američkom tlu. Kada je izgradila ime na američkom tržištu Honda je odlučila da pokrene liniju luksuznih automobila da bi mogla da se nosi sa američkim veteranima u proizvodnji luksuznih automobila kao i modelima uvezenim iz Evrope. Honda je najveći proizvođač motora na Zemlji sa preko 14 miliona godišnje.
Back to Top