Auto delovi Honda Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Honda Savski venac
a-auto-strahinja-auto-delovi-honda

A Auto Strahinja

Beograd, Savski venac, Koče Popvića 3 011 3288884
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI HONDA BEOGRAD A-AUTO STRAHINJA Firma A-Auto Strahinja bavi se distribucijom auto delova za marku autobomila Honda.
japan-x-auto-delovi-honda

Auto delovi Japan X

Beograd, Savski venac, Savska 31 011 3610721
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI HONDABEOGRAD JAPAN X Auto delovi Japan X u svojoj ponudi imaju auto delove za HONDA vozila.
auto-delovi-lvs-auto-delovi-honda
AUTO DELOVI HONDA BEOGRAD AUTO DELOVI LVC Auto delovi LVS je specijalizovana firma za distribuciju rezervnih delova i ulja za automobile svih proizvođača.
Na lageru imamo bogat asortimanski spektar proizvoda od preko 80000 rezervnih delova.
Soichiro Honda je osnovao kompaniju 1948. godine. Tajming je bio savršen jer su mnoge fabrike automobila bile uništene tokom Drugog svetskog rata. Kompanija se fokusirala na proizvodnju jeftinog i nezamenljivog vozila što je omogućilo njihovu ekspanziju. Deset godina kasnije Honda je ušla na američko tržište osnivanjem American Honda Co. Proizvodnja automobila na američkom tržištu nije impresionirala kupce, pre svega zbog dizajna za japansko tržište - automobili manjih dimenzija. U želji da osvoji američko tržište Honda je pokrenula proizvodnju novog Civic modela, koji je bio veći od bilo kog ranije. Iako još uvek manji u odnosu na ostale američke automobile Civic je uspeo da privuče kupce i postane njihov prvi izbor. Sredinom 70ih Honda je na američko tržište izbacila još jedan model – Accord, koji je brzo postao popularan zbog ekonomičnosti potrošnje i lakoće vožnje. Do 1982., Honda je dostigla poziciju koju nije imao ni jedan drugi japanski proizvođač automobila na američkom tlu. Kada je izgradila ime na američkom tržištu Honda je odlučila da pokrene liniju luksuznih automobila da bi mogla da se nosi sa američkim veteranima u proizvodnji luksuznih automobila kao i modelima uvezenim iz Evrope. Honda je najveći proizvođač motora na Zemlji sa preko 14 miliona godišnje.
Back to Top