Auto delovi Hyundai Senjak

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Hyundai Senjak
auto-centar-forma-auto-delovi-hyundai
AUTO CENTAR FORMA - Drugi servis: Stolačka10c (Senjak) tel:+381 11 2647666;+381 11 3690055;
Hyundai auto delovi se nalaze u asortimanu Auto centra Forma.
Delove koje nabavlja Auto centar Forma su od svetski renomiranih proizvođača delova i te iste ugrađujemo u naša vozila koja dolaze u servis na popravke.
Jako je bitno naglasiti da Auto centar Forma daje jednogodišnju garanciju za sve ugrađene delove u servisu a za neke i više u zavisnosti od toga o kojem delu se radi.
Hyundai je južnokorejska kompanija osnovana 1960. godine. Danas, kao deo Hyndai KIA Automotive Group, kompanija ostvaruje stabilan rast, a u poslednjih nekoliko decenija je ostvarila izuzetan uspeh i na evropskom i američkom tržištu. Proizvodne linije u Ulsanu su konstruisane u skladu sa tadašnjom veličinom kompanije i planovima da proizvodni kapacitet bude 1.6 miliona jedinica godišnje. Osnovana od strane Chung Ju Yunga, rođenog u siromašnoj seoskoj porodici, kompanija Hyundai je ubrzo postala najveći južnokorejski proizvođač automobila. Preduslovi za osnivanje fabrike automobila su bili izuzetno loši, obzirom da je većina političara, po završetku korejskog rata, smatrala da je bolje uvoziti automobile nego praviti sopstveni korejski brend. Međutim, Yung se pokazao kao veoma pronicljiv čovek, i veliki deo kapitala zarađenog u preduzimačkom biznisu u koji je ušao 1947.godine, preusmerio je u proizvodnju automobila. Uprkos tome što je kompanija preuzela značajne korake u cilju izgradnje jakog brenda, Hyundai je u periodu pre 1988. stekao lošu reputaciju zbog lošeg kvaliteta automobila i učestalih žalbi. Početkom 90ih godina, Hyundai bije bitku života boreći se za opstanak do poslednjeg daha, obraćajući posebnu pažnju na američko tržište. Umesto da se povuče, kompanija je usmerila ogromne investicije u razvoj novih tehnologija. Do početka novog milenijuma, Hyundai je uspeo da se izdigne i pozicionira kao proizvođač izuzetno kvalitetnih automobila. Prodaja je ponovo skočila, a sa njom i poverenje kupaca u Hyundai.
Back to Top