Auto delovi Kia Senjak

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Kia Senjak
auto-centar-forma-auto-delovi-kia
AUTO CENTAR FORMA - Drugi servis: Stolačka10c (Senjak) tel:+381 11 2647666;+381 11 3690055;
.
Kia auto delovi se nalaze u ponudi Auto centra Forma.
Kia svetski poznati modeli su Rio, C’eed, Pro C’eed, Sorento, Sportage i Picanto , Carens.
U Auto centru Forma možete naći rezervne delove za skoro sva Kia vozila.
Za sve gore navedene modele Auto centar Forma ima sve što je potrebno za njihovo kvalitetno održavanje to jest servisiranje.
Glavni dobavljač servisa Auto centra Forma je firma Delmax, naš vodeći distributer auto delova u Srbiji sa kojom sarađujemo punu deceniju jako uspešno.
Priča vodećeg korejskog proizvođača automobila počinje davne 1944. godine. Tada je u Seulu osnovana kompanija Kyungsung Precision Industries, koja se je bavila proizvodnjom bicikla. Nakon korejskog rata, 1957. godine, Kia je zbog velike potražnje izgradila novu fabriku u gradu Shiheung. Iste godine započela je proizvodnja prvog korejskog skutera. 1971. godine je počela proizvodnja teretnih vozila Titan. Brzi rast prodaje je zahtevao nove kapacitete tako da je 1973. izgrađena prva korejska fabrika automobila. U istoj se je uskoro počeo proizvoditi prvi korejski benzinski motor. Istina je kako je u zadne četiri godine u SAD-u prodaja Kia vozila u konstantnom rastu, te je danas već prestigla brojku od 600.000 vozila godišnje. Kia Motors je među najuspešnijim globalnim automobilskim kompanija i proizvodi kvalitetna vozila za mlade u srcu. Jedna od Kiinih prednosti je izuzetna dostupnost rezervnih delova na našem tržištu. Svi Kia originalni auto delovi su prvorazrednog kvaliteta i u skladu sa ISO standardom 9001.
Back to Top