Auto delovi Land rover Surčin

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Land rover Surčin
md-auto-auto-delovi-land-rover

MD Auto

Beograd, Surčin, Vojvođanska 153 011 8443608
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI LAND ROVER BEOGRAD MD AUTO Kod nas možete naručiti i dobiti kako delove tako i informacije koje su vam potrebne za preko 30 različitih vrsta evropskih,američkih, japanskih i korejskih vozila.MD Auto se više od decenije bavi uvozom i distribucijom auto delova, a sarađuje i sa vodećim uvoznicima originalnih auto delova i prateće opreme.
Nabavka se obavlja iz centralnog magacina svaki radni dan što znači da deo poručen do 13 i 30 časova istog dana stiže na prodajno mesto, ako ga već nema na lageru prodavnice.
Osim delova motorne grupe, MD Auto ima i veliki izbor motornih ulja i maziva, delova karoserije i svetlosne grupe.
Odavno je rečeno da najbolji pronalasci potiču iz neophodnosti jer kada potreba za nečim postane dovoljno velika, čovekova invetivnost ne poznaje granice. Još jedna potvrda ove izreke je i priča o Land Roveru, čuvenoj britanskoj fabrici terenskih vozila. Proizvodnja prototipa je počela na proleće 1947 a za vreme leta je bila završena. Godine 1948 automobil je predstavljen na salonu automobila u Amsterdamu. Auto je probudio veliko interesovanje, i tako je počela proizvodnja modela sa različitim karoserijama. Prvi je bio karavan, vozilo sa drvenom konstrukcijom, koji je našao primenu u službama UNICEF-a. Land Rover je postao veoma uspešan brend. U 1958, prozvodjač slavi veliki uspeh. Za skoro 10 godina, je proizveo 200 000 komada Land Rover vozila. Godišnji kapacitet proizvodnje je, 30.000 vozila. Od 1966, Land Rover je proizveo pola miliona vozila. Značajan momenat je i ugovor za britansku armiju, za koju je proizvedena serija specijalno modifikovanih vozila. Land Rover se od 1990 prodaje pod nazivom Defender. Asortiman se sastoji od tri osnovne verzije, koje se razlikuju u dužini medjuosovinskog rastojanja. Land Rover je promenio nekoliko vlasnika, medju kojima i britanski Leyland, British Aerospace i BMW. U 2000, BMW pordaje Land Rover grupi Ford Motor Company. U 2008, Ford je objavio nameru o prodaji Land Rover firme, tako da je Land Rover kupila indijska firma Tata Motors. Originalni rezervni delovi Land Rover-a imaju ključnu ulogu u obezbeđivanju pouzdanosti, kvaliteta i užitka u vožnji.
Back to Top