Auto delovi Land rover Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Land rover Voždovac
euroauto-uvoznik-i-distributer-auto-delova-auto-delovi-land-rover
AUTO DELOVI LAND ROVER.
PRODAJA AUTO DELOVA ZA LAND ROVER.
AMORTIZERI, CREVA ZA GORIVO, VAZDUH, VODU, DELOVI TRAPA, FILTERI ZA GORIVO, ULjE, VAZDUH, FILTERI KABINE, FILTER DIZEL ČESTICA, GREJAČI, HOMOKINETIČKI ZGLOBOVI, IZDUVNI SISTEMI, KATALIZATORI, KOČIONI SISTEMI, LEŽAJEVI TOČKA, MANŽETNE, MENJAČKA ULjA, NOSAČI MOTORA, OPRUGE, POLUOSOVINE, PUMPE ZA VODU, REMENjE, SENZORI ISTROŠENIH KOČNICA, SETOVI KVAČILA, SIJALICE, SVEĆICE, ŠOLjE AMORTIZERA, ŠPANERI, TERMOSTATI, DAVAČI, PREKIDAČI, KABLOVI, MODULI PALjENjA, BRISAČI
kit-commerce-auto-delovi-land-rover
AUTO DELOVI LAND ROVER BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Land rover vozila u regionu.
auto-kami-auto-delovi-land-rover

Auto Đope

Beograd, Voždovac, Kumodraška 55 011 4084297
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI LAND ROVER BEOGRAD AUTO ĐOPE Auto Đope se nalazi u Beogradu, na lokaciji Kumodraška 55, lako dostupna iz nekoliko pravaca.
Na raspolaganju su Vam svi delovi za LAND ROVER vozila, najrenomiranijih proizvodjaca.Asortiman auto delova koje plasira ova radnja obuhvata preko 40 000 artikala!
automarket-011-auto-delovi-land-rover

Automarket 011

Beograd, Voždovac, Ustanička 128 011 3471182
AUTO DELOVI LAND ROVER BEOGRAD AUTOMARKET 011 Danas smo preduzeće koje snabdeva naše partnere u Srbiji kao i u zemljama u okruženju.Sa našim partnerima pravimo distributivnu mrežu u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Hratskoj.
auto-delovi-monterey-auto-delovi-land-rover

Auto delovi Monterey

Beograd, Voždovac, Strumička 20 011 7444730
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI LAND ROVER BEOGRAD AUTO DELOVI MONTEREY Kada je u pitanju prodaja auto delova insistiramo na kvalitetu istih i veoma ljubaznoj usluzi.
Nastojimo da konstantnim proširenjem naše ponude kvalitetnih LAND ROVER rezervnih auto delova, svojim kupcima ponudimo samo najbolje proizvode.
Odavno je rečeno da najbolji pronalasci potiču iz neophodnosti jer kada potreba za nečim postane dovoljno velika, čovekova invetivnost ne poznaje granice. Još jedna potvrda ove izreke je i priča o Land Roveru, čuvenoj britanskoj fabrici terenskih vozila. Proizvodnja prototipa je počela na proleće 1947 a za vreme leta je bila završena. Godine 1948 automobil je predstavljen na salonu automobila u Amsterdamu. Auto je probudio veliko interesovanje, i tako je počela proizvodnja modela sa različitim karoserijama. Prvi je bio karavan, vozilo sa drvenom konstrukcijom, koji je našao primenu u službama UNICEF-a. Land Rover je postao veoma uspešan brend. U 1958, prozvodjač slavi veliki uspeh. Za skoro 10 godina, je proizveo 200 000 komada Land Rover vozila. Godišnji kapacitet proizvodnje je, 30.000 vozila. Od 1966, Land Rover je proizveo pola miliona vozila. Značajan momenat je i ugovor za britansku armiju, za koju je proizvedena serija specijalno modifikovanih vozila. Land Rover se od 1990 prodaje pod nazivom Defender. Asortiman se sastoji od tri osnovne verzije, koje se razlikuju u dužini medjuosovinskog rastojanja. Land Rover je promenio nekoliko vlasnika, medju kojima i britanski Leyland, British Aerospace i BMW. U 2000, BMW pordaje Land Rover grupi Ford Motor Company. U 2008, Ford je objavio nameru o prodaji Land Rover firme, tako da je Land Rover kupila indijska firma Tata Motors. Originalni rezervni delovi Land Rover-a imaju ključnu ulogu u obezbeđivanju pouzdanosti, kvaliteta i užitka u vožnji.
Back to Top