Auto delovi Mazda Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Mazda Novi Beograd
nippon-united-auto-delovi-mazda
AUTO DELOVI MAZDA BEOGRAD NIPPON UNITED Nippon United u svom bogatom asortimanu ima auto delove za MAZDA vozila.
auto-centar-forma-auto-delovi-mazda
AUTO CENTAR FORMA - Drugi servis: Stolačka10c (Senjak) tel:+381 11 2647666;+381 11 3690055;
Mazda auto delovi se nalaze u asortimanu Auto centra Forma.
Mazdini svetski poznati modeli su 121, 323, 626, kao i dvosed sa otvorenim krovom MX-5, Mazdu 2, 3 i 6 takodje kao modele novije generacije.
U Auto centru Forma možete naći rezervne delove za skoro sva Mazdina vozila.
Za sve gore navedene modele Auto centar Forma ima sve što je potrebno za njihovo kvalitetno održavanje to jest servisiranje.
Glavni dobavljač Auto centra Forma servisa je firma Delmax, naš vodeći distributer auto delova u Srbiji sa kojom sarađujemo punu deceniju jako uspešno.
auto-delovi-beocar-auto-delovi-mazda-788778
AUTO DELOVI MAZDA - BEOCAR Beocar nudi bogatu ponudu delova za vozila marke MAZDA.
kit-commerce-auto-delovi-mazda
AUTO DELOVI MAZDA BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Mazda vozila u regionu.
Mazda je japanska fabrika automobila. Centrala ove fabrike se nalazi u gradu Hirošimi. U 2006. godini, Mazda je očekivala da proizvede 1.250.000 vozila koja prodaje u Japanu, Evropi i Severnoj Americi. Fabrika je osnovana 1920. godine u Hirošimi kao Toyo Cork Kogyo. Prvih 15 godina proizvodila je razne alate i kamione sa tri točka. Godine 1961. Mazda ulazi u tehničko partnerstvo sa zapadno-nemačkom fabrikom NSU (kasnije Audi) i radi na razvoju rotacionih motora, poznatijih kao Vankelovi motori. Iste godine, Mazda predstavlja svoj prvi pik-ap B serije po kojem kasnije postaje opštepoznata sve do danas kada Mazda predstavlja poslednju evoluciju ovog modela - novi BT-50. Godine 1968. Mazda je predstavila prvi model sa Vankel motorom R100, a 1988. godine osniva Mazda Motor of America. Mazda je 2012. godine bila sedamnaesti proizvođač automobila u svetu, a peti u Japanu iza Tojote, Nisana, Honde i Suzukija sa preko 1,1 miliona proizvedenih vozila.
Back to Top