Auto delovi Mazda Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Mazda Savski venac
japan-x-auto-delovi-mazda

Auto delovi Japan X

Beograd, Savski venac, Savska 31 011 3610721
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI MAZDA BEOGRAD JAPAN X Auto delovi Japan X u svojoj ponudi imaju auto delove za MAZDA vozila.
a-auto-strahinja-auto-delovi-mazda

A Auto Strahinja

Beograd, Savski venac, Koče Popvića 3 011 3288884
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI MAZDA BEOGRAD A-AUTO STRAHINJA Firma A-Auto Strahinja bavi se distribucijom auto delova za marku autobomila Mazda.
auto-delovi-lvs-auto-delovi-mazda
AUTO DELOVI MAZDA BEOGRAD AUTO DELOVI LVS Auto delovi LVS je specijalizovana firma za distribuciju rezervnih delova i ulja za automobile svih proizvođača.
Na lageru imamo bogat asortimanski spektar proizvoda od preko 80000 rezervnih delova.
Mazda je japanska fabrika automobila. Centrala ove fabrike se nalazi u gradu Hirošimi. U 2006. godini, Mazda je očekivala da proizvede 1.250.000 vozila koja prodaje u Japanu, Evropi i Severnoj Americi. Fabrika je osnovana 1920. godine u Hirošimi kao Toyo Cork Kogyo. Prvih 15 godina proizvodila je razne alate i kamione sa tri točka. Godine 1961. Mazda ulazi u tehničko partnerstvo sa zapadno-nemačkom fabrikom NSU (kasnije Audi) i radi na razvoju rotacionih motora, poznatijih kao Vankelovi motori. Iste godine, Mazda predstavlja svoj prvi pik-ap B serije po kojem kasnije postaje opštepoznata sve do danas kada Mazda predstavlja poslednju evoluciju ovog modela - novi BT-50. Godine 1968. Mazda je predstavila prvi model sa Vankel motorom R100, a 1988. godine osniva Mazda Motor of America. Mazda je 2012. godine bila sedamnaesti proizvođač automobila u svetu, a peti u Japanu iza Tojote, Nisana, Honde i Suzukija sa preko 1,1 miliona proizvedenih vozila.
Back to Top