Auto delovi Nissan Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Nissan Novi Beograd
auto-centar-forma-auto-delovi-nissan
AUTO CENTAR FORMA - Drugi servis: Stolačka10c (Senjak) tel:+381 11 2647666;+381 11 3690055;
.
Nissan auto delovi se nalaze u ponudi Auto centra Forma.
Nissan svetski poznati modeli su N14, Primera P10, P11, a kasnije modeli Primera P12, Almera, Micra K11 i K12, X-TRAIL, Qashqai.
U Auto centru Forma možete naći rezervne delove za skoro sva Nissan vozila.
Za sve gore navedene modele Auto centar Forma ima sve što je potrebno za njihovo kvalitetno održavanje to jest servisiranje.
Glavni dobavljač našeg servisa je firma Delmax, naš vodeći distributer auto delova u Srbiji sa kojom sarađujemo punu deceniju jako uspešno.
nippon-united-auto-delovi-nissan
AUTO DELOVI NISSAN BEOGRAD NIPPON UNITED Nippon United u svom bogatom asortimanu ima auto delove za NISSAN vozila.
kit-commerce-auto-delovi-nissan
AUTO DELOVI NISSAN BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Nissan vozila u regionu.
auto-delovi-tigra-auto-delovi-nissan

Auto delovi Tigra

Novi Beograd, Jurija Gagarina 33/V 011 3176981
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI NISSAN BEOGRAD.
Prodavnica auto delova Nissan na Novom Beogradu.
Veliki izbor najkvalitetnijih i originalnih auto delova za Nissan vozila.
Auto delovi Nissan po najpovoljnijim cenama.
Nissan je japanski proizvodjač automobila i u Japanu se nalazi na drugom mestu po proizvodnji automobila. Pošto je uspostavljena alijansa sa francuskim proizvodjačem Renault, spada medju najjače proizvodjače. S obzirom da je Nissan izvšio drastičnu restrukturalizaciju celokupne proizvodnje i prodajne mreže, a na tržište plasira nove i atraktivne modele automobila spada takodje medju najprofitabilnije proizvodjače automobila. Više od trećine automobila je proizvedeno van Japana, u 17 zemalja širom sveta. Samim tim nissan ima odlično razvijenu mrežu preprodavaca svojih vozila i rezervnih delova širom sveta. Zahvaljujući širokom spektru putničkih i teretnih vozila, Nissan spada medju samo četiri svetska proizvodjača sa kompletnim proizvodnim programom. Počeci Nissan vozila su u 1914, kada je proizveden prvi automobil sa 10 konja i dva cilindra. Tokom Drugog svetskog rata je proizvodnja obustavljena, ali je ubrzo nakon toga, u novembru 1945, obnovljena. Sedam godina kasnije je Nissan počeo da proizvodi Datsun automobile po licenci britanskog Austin Motor i 1958 pokrenuo uspešno širenje na tržište SAD. Nissan je poznat po svojoj tehničkoj opsesiji i želji za maksimanim poboljšanjem tehnike. Najveća pozornost je bila uvek posvećena motoru, menjaču, šasiji i dobrim karakteristikama vožnje. Nedavno je, Nissan počeo da posvećuje i pažnju atraktivnom dizajnu.
Back to Top