Auto delovi Nissan Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Nissan Savski venac
a-auto-strahinja-auto-delovi-nissan

A Auto Strahinja

Beograd, Savski venac, Koče Popvića 3 011 3288884
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI NISSAN BEOGRAD A-AUTO STRAHINJA Firma A-Auto Strahinja bavi se distribucijom auto delova za marku autobomila Nissan.
japan-x-auto-delovi-nissan

Auto delovi Japan X

Beograd, Savski venac, Savska 31 011 3610721
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI NISSAN BEOGRAD JAPAN X Auto delovi Japan X u svojoj ponudi imaju auto delove za NISSAN vozila.
auto-delovi-lvs-auto-delovi-nissan
AUTO DELOVI NISSAN BEOGRAD AUTO DELOVI LVS Auto delovi LVS je specijalizovana firma za distribuciju rezervnih delova i ulja za automobile svih proizvođača.
Na lageru imamo bogat asortimanski spektar proizvoda od preko 80000 rezervnih delova.
Nissan je japanski proizvodjač automobila i u Japanu se nalazi na drugom mestu po proizvodnji automobila. Pošto je uspostavljena alijansa sa francuskim proizvodjačem Renault, spada medju najjače proizvodjače. S obzirom da je Nissan izvšio drastičnu restrukturalizaciju celokupne proizvodnje i prodajne mreže, a na tržište plasira nove i atraktivne modele automobila spada takodje medju najprofitabilnije proizvodjače automobila. Više od trećine automobila je proizvedeno van Japana, u 17 zemalja širom sveta. Samim tim nissan ima odlično razvijenu mrežu preprodavaca svojih vozila i rezervnih delova širom sveta. Zahvaljujući širokom spektru putničkih i teretnih vozila, Nissan spada medju samo četiri svetska proizvodjača sa kompletnim proizvodnim programom. Počeci Nissan vozila su u 1914, kada je proizveden prvi automobil sa 10 konja i dva cilindra. Tokom Drugog svetskog rata je proizvodnja obustavljena, ali je ubrzo nakon toga, u novembru 1945, obnovljena. Sedam godina kasnije je Nissan počeo da proizvodi Datsun automobile po licenci britanskog Austin Motor i 1958 pokrenuo uspešno širenje na tržište SAD. Nissan je poznat po svojoj tehničkoj opsesiji i želji za maksimanim poboljšanjem tehnike. Najveća pozornost je bila uvek posvećena motoru, menjaču, šasiji i dobrim karakteristikama vožnje. Nedavno je, Nissan počeo da posvećuje i pažnju atraktivnom dizajnu.
Back to Top