Auto delovi Peugeot Vračar

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Peugeot Vračar
servis-i-prodaja-rezervnih-delova-panter-auto-delovi-peugeot
AUTO DELOVI PEUGEOT BEOGRAD SERVIS I PRODAJA REZERVNIH DELOVA PANTER Pored prodaje auto delova za Citroen, Panter se bavi i prodajom auto delova za Peugeot automobile.
ap-sporting-auto-delovi-peugeot
AUTO DELOVI PEUGEOT BEOGRAD AP SPORTING Nudimo Vam širok asortiman auto delova za marku automobila Peugeot, po veoma povoljnim cenama.
automehanika-promet-auto-delovi-peugeot

Automehanika promet

Beograd, Vračar, Mileševska 28 011 2457954
AUTO DELOVI PEUGEOT.
Četrdesetogodišnja tradicija prodaje rezervnih delova za citroenova vozila.
Prodaja rezervnih delova za PEŽO vozila.
Prodaja rezervnih delova za kombi vozila PEUGEOT BOXER.
RADNO VREME, radnim danima 08 - 20h, subotom 08 - 15h.
Peugeot je vodeći francuski proizvođač automobila, deo PSA grupacije, drugog po veličini proizvođa automobila u Evropi. Porodični posao iz kojeg je kasnije iznikao Peugeot, osnovan je 1810. godine. Kompanija proizodi svoj prvi automobil 1889. godine. Peugeot je prvi proizvođač koji je počeo da koristi gume. Peugeot je, takođe, pionir u moto trkama. 1894. godine pet automobila je učestvovalo u trci Pariz – Ruen. Peugeot je zauzeo drugo, treće i peto mesto. Peugeot je počeo da učestvuje u auto trkama 1895. godine i to koristeći gume napunjene vazduhom proizvođača Mišelin. Automobili tog doba još uvek su ličili na kočije bez konja. Tokom Drugog Svetskog rata fabrika Peugeot je preuzeta od strane Nemaca i koristila se za proizvodnju kamiona. Pretrpela je velika oštećenja tokom savezničkih bombardovanja. Nakon rata, Peugeot se vraća na tržište proizvodnjom modela 202 koji se pojavljuje 1946. godine. U nameri da stekne veći udeo na tržištu, 1974. godine Pežo kupuje 38% akcija Sitroena, a 1976. preuzima ovog proizvođača u potpunosti. Tokom 90-ih godina prošlog veka Peugeot uspeva da povrati mali deo stare slave posle niza grešaka napravljenih u poslovnoj politici tokom 70-ih i 80-ih. S obzirom na popularnost i dostupnost delova za Peugeot vozila, u našoj zemlji je jedan od najprodavanijih marki automobila. Trenutna poslovna politika orjentisana je razvoju luksuznijih modela. Ono što je interesantno za PSA grupaciju je i razvoj hibridnih automobila koja je aktuelna u poslednjih nekoliko godina.
Back to Top