Auto delovi Rover Šabac

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Rover Šabac
euroauto-uvoznik-i-distributer-auto-delova-auto-delovi-rover
AUTO DELOVI ROVER.
PRODAJA AUTO DELOVA ZA ROVER.
AMORTIZERI, CREVA ZA GORIVO, VAZDUH, VODU, DELOVI TRAPA, FILTERI ZA GORIVO, ULjE, VAZDUH, FILTERI KABINE, FILTER DIZEL ČESTICA, GREJAČI, HOMOKINETIČKI ZGLOBOVI, IZDUVNI SISTEMI, KATALIZATORI, KOČIONI SISTEMI, LEŽAJEVI TOČKA, MANŽETNE, MENJAČKA ULjA, NOSAČI MOTORA, OPRUGE, POLUOSOVINE, PUMPE ZA VODU, REMENjE, SENZORI ISTROŠENIH KOČNICA, SETOVI KVAČILA, SIJALICE, SVEĆICE, ŠOLjE AMORTIZERA, ŠPANERI, TERMOSTATI, DAVAČI, PREKIDAČI, KABLOVI, MODULI PALjENjA, BRISAČI
kit-commerce-auto-delovi-rover
AUTO DELOVI ROVER BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Rover vozila u regionu.
Britanska kompanija poznata po proizvodnji terenaca i gradskih automobila je, kao i većina firmi iz automobilske industrije, počela kao proizvođač nekih sasvim drugačijih stvari. Fabriku su 1878. godine u Koventriju osnovali Džon Kemp Starli i Vilijam Suton, a u početku je proizvodila samo bicikle. Vilijam Suton raskida partnerstvo i napušta firmu 1885, godine, a 1896. fabrika menja ime u Rover Cycle Company Limited. Starli umire iznenada 1901. godine, a sledeće, 1902. fabrika izbacuje na tržište svoj prvi samostalno napravljeni motocikl Rover Imperial, sa motorom od 2.5 konjskih snaga. Prvi automobil sa oznakom Rover 8 je proizveden već 1904. godine. Sve to je bila uvertira za veliki događaj koji se desio 1907. godine – Rover 20 je ostvario prvu pobedu na autotrkama koje su se tradicionalno održavale na ostrvu Men. 1912. godine se pojavljuje i Rover 12 opremljen snažnim pumpama za ulje, što je, u tom trenutku, bila veoma značajna inovacija. Već početkom Drugog svetskog rata fabrika menja svoju delatnost i počinje proizvodnju motora za tenkove. Rover tada postaje legitimna vojna meta i fabrika biva temeljno srušena u bombardovanjima Luftvafea. Posle rata i obnove fabrike, izvoz kompanije počinje da raste preko svih očekivanja, pa tako Rover već 1947. godine izvozi oko 75 % svoje ukupne proizvodnje, što govori o tome da originalne auto delove za Rover možete naći širom sveta. Rover je i danas sinonim za kvalitet, udobnost i pouzdanost povezane sa dobro poznatim ostrvskim konzervativizmom.
Back to Top