Auto delovi Toyota Senjak

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Toyota Senjak
auto-centar-forma-auto-delovi-toyota
AUTO CENTAR FORMA - Drugi servis: Stolačka10c (Senjak) tel:+381 11 2647666;+381 11 3690055;
Toyota auto delovi se nalaze u ponudi Auto centra Forma.
Najpoznatiji Toyota model je svakako Corolla, a pored nje tu su još i Yaris, Avensis, RAV-4, Auris i Prius.
Za sve gore navedene modele Auto centar Forma ima sve što je potrebno za njihovo kvalitetno održavanje to jest servisiranje.
Delove koje Auto centar Forma nabavlja su od svetski renomiranih proizvođača delova i te iste Auto centar Forma ugrađuje u naša vozila koja dolaze u servis na popravke.
Jako je bitno naglasiti da se u servisu za sve ugrađene delove daje i jednogodišnja garancija a za neke i više u zavisnosti od toga o kojem delu se radi.
U svom proizvodnom programu Toyota ima putničke automobile, jednoprostorna vozila, 4 x 4 modele, ekološke modele i komercijalna vozila. Na našem tržištu je prisutna sa sledećim modelima: Aygo, Avensis, Hilux, Hiace, Yaris, RAV4, Auris, Prius, Corrolla, LC, Corrolla Verso, LC V8, Land Cruiser. Dolazimo do toga da su i delovi za toyotina vozila, koja su prisutna na našem tržištu, izuzetno dostupna. Toyota Motor Corporation, jednostavno poznata kao Toyota, je multinacionalna kompanija sa sedištem u Japanu. Radi se o firmi koja je najveći proizvodjač automobila na svetu. Kompaniju je osnovao 1937, Kiichiro Toyoda. U 2002, Toyota je odlučila da udje u svet Formule 1. Iste godine su ostvarena ulaganja sa firmama Peugeot i Citroen. Samo godinu dana kasnije Toyota je počela sa proizvodnjom automobila u Francuskoj. Godine 2005, magazin Forbes je rangirao firmu Toyota na osmo mesto najvećih svetskih kompanija. U prvom kvartalu 2008, Toyota je postala najprodavaniji marka automobila na svetu. Toyota uvodi nove tehnologije, uključujući i serijsku proizvodnju hibridnog vozila, kojeg se u 2007 prodalo milion komada. Kao oficijalni automobil japanske carske pordice se koristi Toyota Century Royal.
Back to Top