Auto limari Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto limari Beograd
Auto limari Beograd, auto limarske radnje u Beogradu, cene usluga auto limara, najbolji auto limar u Beogradu - auto limari Beograd nude kvalitetne auto limarske usluge. Popravka auto limarije može podrazumevati mnogo toga.
Zanima Vas peglanje haube cena?
Tražite gde uraditi zamenu krila na automobilu?
Dotrajala auto limarija koju je načela korozija može biti veliki problem, a auto limari u Beogradu znaju kako da reše sve Vaše probleme sa limarijom na automobilu.
Cena popravke karoserije varira u odnosu na stepen oštećenja.
Nekad je potrebno da se u autolimarskoj radnji uradi zamena dela karoserije i da se novi deo karoserije zavari za ostatak. Najbolji auto limar u Beogradu zna sve šta treba da uradi, a spisak najboljih auto limara nalazi se na ovoj strani i njima prepustite sve poslove u vezi sa auto limarijom.
auto-centar-krajinovic-auto-limari
AUTO LIMARI BEOGRAD AUTO CENTAR KRAJINOVIĆ.
Auto centar Krajinović vam pruža sve vrste limarsko-farbarskih radova na putničkim i dostavnim vozilima, sa iskusnim kadrovima i na savremenoj opremi.
Radimo sve vrste limarskih popravki oštećenih i havarisanih vozila.
Radovi se obavljaju najkvalitetnijim bojama i zaštitnim materijalima za koje dajemo garanciju.
auto-servis-laza-auto-limari

Auto servis Laza

Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 401 011 3940093
AUTO LIMARI BEOGRAD AUTO SERVIS LAZA U okviru limarsko – lakirerskog dela servisa nalaze se i srednjetalasne, kratkotalasne i ultrakratkotalasne lampe za brzo parcijalno sušenje pojedinih delova karoserije automobila, kao i više CO2 radioničkih aparata snage 320 amp, i nekoliko CARSPOTER aparata (od kojih je jedan vakuumski).
auto-servis-jagodic-auto-limari
AUTO LIMARI BEOGRAD AUTO SERVIS JAGODIĆ Naš servis Vam nudi limarske usluge po veoma povoljnim cenama.
lugi-san-system-auto-limari

Lugi San System

Beograd, Kotež, Zrenjaninski put 91e 011 3318116
cena: Cenovnik
AUTO LIMARI LUGI SAN Auto limarske usluge za vaše vozilo od strane vrhunskih majstora.
rizi-co-cupa-ford-auto-limari
AUTO LIMARI BEOGRAD ČUPA FORD Auto - limarske usluge.
auto-centar-ilic-auto-limari

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
AUTO LIMARI BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ Sve vrste autolimarskih usluga po veoma povoljnim cenama i najbržem mogućem roku.
Naši iskusni majstori će se pobrinuti da Vaše vozilo igleda kao novo!
kiler-auto-auto-limari

Kiler Auto

Beograd, Zemun, Tošin bunar 63b 011 2100964
AUTO LIMARI BEOGRAD AUTO CENTAR KILER AUTO
auto-centar-dtc-auto-limari
AUTO LIMARI BEOGRAD AUTO CENTAR DTC Auto Centar DTC iz Zemuna osnovan je 1991.godine.
Naša osnovna delatnost je održavanje i popravka Citroën i Peugeot vozila.
Naš servisni centar sadrži: mehaničarski deo, električarski deo, limarsko-lakirerski deo, prodaju delova, pomoć na putu, šlep službu.
auto-karoserija-auto-limari

Auto karoserija

Beograd, Palilula, Dragoslava Srejovića 4 011 4128539
cena: Cenovnik
AUTO LIMARI BEOGRAD AUTO KAROSERIJA Servis je osnovan 1994.godine u Beogradu i nalazi se u blizini kružnog toka na Bogosloviji...
Limarija je posao koji obavljamo preko dvadeset godina što nam je donelo veliki broj referenci i zadovoljne klijente.
Osim servisa na vozilima iz putničkog programa, vršimo i popravke na kombi vozilima(lak teretni program).
auto-servis-dragan-i-sinovi-auto-limari

Auto servis Dragan i sinovi

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanijskih ilegalaca 64 011 2275859
cena: Cenovnik
AUTO LIMARI BEOGRAD AUTO SERVIS DRAGAN I SINOVI Radimo popravke na svim tipovima vozila - od saniranja teških havarija do uklanjanja korozije.
Posedujemo iskustva na svim tipovima vozila, tako da ne morate brinuti koji auto imate jer Mi smo tu.
auto-box-auto-limari

Auto Box

Beograd, Zemun, Cara Dušana 142 011 2101968
cena: Cenovnik
AUTO LIMARI BEOGRAD AUTO BOX Auto Box pruža sledeće uslge: - Mehanicarske usluge - Redovno godisnje odrzavanje i servisiranje vozila - Dijagnostika i elektronika motora( originalna dijagnostika iskljucivo za peugeot vozila) - Wins kompletno ciscenje motora i dizni (aparat + rad na aditivnoj tecnosti) - Sve vrste limarsko-farbarskih radova uz zapisnik ili bez njega - Usluzne tapetarske usluge - Usluzne vulkanizerske usluge -Klima stanica poslednje generacije(provera-punjenje i opravka klima uredjaja na vozilu) - Usluzno prenje vozila, kao i dubinsko pranje - Servis Pežo vozila u garantnom roku - Nabavka i porudzbina delova za Pežo (ukoliko zahtevate specifican rezervni deo kojeg trenutno nema na lageru, dovoljno je samo da specificnu ponudu zahtevate i deo stize!
)
jekon-auto-auto-limari

Jekon Auto

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 383 011 3980246
cena: Cenovnik
AUTO LIMARI BEOGRAD JEKON AUTO Jekon Auto vrši limarske usluge za KIA, HYUNDAI, DAEWOO ili CHEVROLET vozila.
Autolimari uklanjaju oštećenja na vozilima koja su nastala u saobraćajnim nezgodama, zbog vremenskih nepogoda ili starenja. Prilikom preuzimanja vozila od korisnika obavlja detaljan pregled oštećenog vozila, prilikom kojeg treba utvrditi visinu i vrstu oštećenjai vreme potrebno za popravku. Zatim određuje koji će delovi biti zamenjeni, a koji popravljeni. U skladu s procenom oštećenja, karoserija se rastavlja potpuno ili delimično. Sledi izravnavanje iskrivljene karoserije i ulegnuća u metalnim delovima auta i uklanjanje oštećenja nastalih prilikom mehaničkih udaraca ili korodiranjem. Kod izrade karoserija i drugih delova vozila rade se precizna merenja. Trebaju poznavati materijale koji se koriste za izradu karoserija, vrste limova i njihove osobine. Moraju znati očitavati skice, merenja i smernice iz tehničkih priručnika za izradu delova auta. Iskusni autolimari razumiju se u motore i pogonske uređaje, u upravljački mehanizam, znaju zameniti i kočnice. Pri izradi novih karoserija pripremaju lim za karoseriju, ocrtavaju ga, kroje, režu i oblikuju u toplom i hladnom stanju, spajaju zavarivanjem te naknadno obrađuju i zaštićuju. Spajaju elemente karoserije na vozilu. Osim karoserija, popravljaju, izrađuju i zamenjuju branike, blatobrane, pragove i izduvne cevi. Demontiraju vrata branika, poklopca motora i gepeka. Delove auta mehanički čiste, izrezuju trule delove, ravnaju utisnute delove u vrućem i hladnom stanju. Pripremaju karoseriju za veće radove, ravnaju i rastežu karoseriju mehaničkim i hidrauličkim rastezačima, mere pri rastezanju. Vrše ručnu i mašinsku obradu, fino poravnavanje i brušenje. Iako mogu popravljati sve tipove vozila, većinom popravljaju automobile i manje kamione, a ređe rade na većim kamionima, autobusima i traktorima. U radu se služe različitim alatima: termo rezačima metala, hidrauličnim dizalicama, pneumatskim čekićima i ručnim alatima. Budući da svako vozilo predstavlja nov izazov, autolimari moraju razviti odgovarajuće metode za svaki novi posao, primenjujući svoje široko znanje o automobilskim konstrukcijama i tehnikama popravaka.
Back to Top