Auto osiguranje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto osiguranje Beograd
Auto osiguranje Beograd, osiguranje automobila u Beogradu, osiguranje vozila, cene auto osiguranja - ako Vas zanima obavezno auto osiguranje ili kasko osiguranje automobila na pravom ste mestu.
Uporedite cene osiguranja automobila, koje zavise od trenutne ponude, godišta vozila i drugih faktora i odlučite se za osiguranje automobila koje Vam najviše odgovara.
Raspitajte se kakva je procedura i rokovi za isplatu eventualne štete.
Auto osiguranje u Beogradu možete kupiti na više mesta a mi Vam pomažemo jer su u kategoriji auto osiguranje Beograd firme koje prodaju ovu vrstu osiguranja.
brokos-registracija-vozila-auto-osiguranje

Brokos registracija vozila

Novi Beograd, Bulevar maršala Tolbuhina 33 011 2692715
cena: Cenovnik
AUTO OSIGURANJE - BROKOS Kod obaveznog osiguranja motornih vozila, u primeni je jedinstven tarifni sistem kod svih osiguravajućih društava. Pre dve godine ponovo je startovao sistem "bonus-malus", kojim se nagrađuju, odnosno kažnjavaju savesni- nesavesni vozači. Sve prijavljene štete vode se preko jedinstvenog registra šteta, po kom se, automatski, prilikom izdavanja sistemske polise obaveznog osiguranja, dodjeljuje bonus ili malus osiguraničima. Kod obaveznog osiguranja motornih vozila, pokrivena je odgovornost vlasnika vozila za štete koje bi on svojim vozilom naneo trećim licima ili stvarima.
vp-beograd-auto-osiguranje

VP BG

Beograd, Voždovac, Stefana prvovenčanog 58 011 2443870
AUTO OSIGURANjE BEOGRAD, Osiguranje vozila.
U prilici smo da vam ponudimo polise osiguravajućih kuća: DDOR NOVI SAD OSIGURANJE, MILENIJUM OSIGURANJE, AMS OSIGURANJE.
Uz polisu obaveznog osiguranja možete kupiti i polisu delimičnog Kasko osiguranja (osiguranje stakala) za vaše vozilo, a u cenu osiguranja stakala uračunato je i osiguranje putnika.
Osigurajte stakla na vašem automobilu po garantovano najpovoljnijim cenama i uslovima u gradu.
Kasko osiguranje vozilaKasko osiguranje vozila je dobrovoljno osiguranje, a mi smo u prilici da vam ponudimo kasko osiguranje osiguravajućih kuća.
Pozovite nas i u najkraćem mogućem roku, dobićete ponudu za kasko osiguranje vašeg vozila.
Polisu kasko osiguranja možete platiti od jednom u gotovini pri čemu ćete ostvariti popust ili na 12 rata bez kamate.
Zeleni kartonZeleni karton je obavezan dokument ako se vozilom domaće registracije putuje u inostranstvo (samo za teritoriju Bosne i Hercegovine i Makedonije).
Za dobijanje zelenog kartona potrebno je:Polisa obaveznog osiguranjaSaobraćajna dozvola na uvid.
Važnost ovog dokumenta je od trenutka izdavanja pa do isteka polise obaveznog osiguranja.
Zeleni karton se vezuje uz polisu obaveznog osiguranja.
Kod nas možete kupiti zelene kartone ako imate polisu: DDOR NOVI SAD OSIGURANjA, MILENIJUM OSIGURANjA, AMS OSIGURANjA.
Osiguranje od auto-odgovornosti je zakonski obavezno osiguranje koje se zaključuje prilikom registracije motornih vozila. Ovim osiguranjem je pokrivena odgovornost vlasnika, odnosno korisnika, kada upotrebom motornog vozila pričini štetu trećim licima usled smrti, telesne povrede, narušavanja zdravlja, uništenja ili oštećenja stvari, osim za štete na stvarima koje su primljene na prevoz. Ukoliko želite da se potpuno zaštitite u slučaju svake materijalne štete nastale na vašem vozilu u zemlji i inostranstvu, kao i u slučaju nestanka vozila, morate posedovati polisu kasko osiguranja. Kasko osiguranje rešava mnoštvo svakodnevnih situacija koje se pretvaraju u veliki problem ukoliko nismo pripremljeni na njih. Ono što najčešće odbija vlasnike motornih vozila od ovakve vrste osiguranja jeste shvatanje da je kasko osiguranje privilegija dobrostojećih i onih koji imaju nove i skupe automobile. Obzirom da se osiguraniku pruža mogućnost izbora obima pokrića , tj. rizika koji su obuhvaćeni osiguranjem, kao i različitih modaliteta učešća u šteti (franšize) i načina plaćanja premije osiguranja, svako može shodno svojim finansijskim mogućnostima i potrebama odabrati prihvatljiv paket zaštite. Ukoliko vozilom putujete u inostranstvo, osim saobraćajne i međunarodne vozačke dozvole, možda vam je neophodno da posedujete i međunarodnu kartu osiguranja tzv. zeleni karton.
Back to Top