Autobuski prevoznici Beograd

Registruj se
Prijavi se
Autobuski prevoznici Beograd
Autobuski prevoznici Beograd, iznajmljivanje autobusa u Beogradu, prevoz autobusom - treba Vam autobus, odnosno autobuski prevoz za određenu destinaciju i za organizaciju nekog putovanja.
Spisak autobuskih prevoznika u Beogradu naći ćete ovde.
Kontaktirajte ove autobuske prevoznike kako biste iznajmili autobus po pristupačnoj ceni.
Prevoz autobusima veoma je komforan i jeftin.
Zato se organizatori putovanja najčešće odlučuju da uspostave saradnju sa nekim od autobuskih prevoznika iz Beograda i dogovore se za prevoz autobusima koji mogu biti i dvospratni autobusi - dabldekeri ili jednospratni.
Beogradski autobuski prevoznik koji Vam najiše bude odgovarao u odnosu na ponudu neka bude Vaš izbor.
prevoz-putnika-tea-tours-autobuski-prevoznici
AUTOBUSKI PREVOZ BEOGRAD Autobuski prevoz do 82 mesta je dodatna usluga koju Tea Tours ima u ponudi za sve slučajeve gde minibus prevoz nije dovoljan.
Autobuski prevoz se može organizovati, kako u Srbiji tako i za inostranstvo. Pogodan je za prevoz većih grupa, sportskih ekipa, kulturno- umetničkih društava, turista, za prevoz na proslave i događaje, utakmice, koncerte, u šoping i slično. Autobuski prevoz se organizuje po potrebi i u skladu sa minimalnim brojem putnika.
Minimalni broj putnika za organizaciju putovanja zavisi od relacije i ostalih faktora, pa je najbolje da nam se u slučaju potrebe za autobuskim prevozom javite i da celu organizaciju putovanja dogovorimo do detalja.
AUTOBUSKI PREVOZNICI BEOGRAD LUI TRAVEL Agencija Lui Travel poseduje 25 gradskih i 15 turističkih autobusa visoke klase. Kao što možda već znate, turistički autobusi voznog parka Lui Travel se mogu iznajmiti, a trenutno u ponudi imamo 4 nova autobusa. Hdh Setra 59+2 mesta za sedenje. Hdh Setra 59+2 mesta za sedenje. Volvo Mega Liner 91+3 mesta za sedenje. Volvo Mega Liner 91+3 mesta za sedenje. Najnoviji autobus u ponudi je: Doubldecker Setra 431 DT 80+2 mesta za sedenje.
AUTOBUSKI PREVOZNIK. IZNAJMLJIVANJE AUTOBUSA. Autobusi iz našeg voznog parka. AUTOBUS NEOPLAN 69 SEDIŠTA. AUTOBUS NEOPLAN 72+3 SEDIŠTA. AUTOBUS NEOPLAN 51+2 SEDIŠTA.

Turistička agencija Argus Tours

Beograd, Savski venac, Balkanska 51 011 7617660
Najam autobusa. Argus Tours Vam nudi iznajmljivanje najudobnijih turističkih autobusa, jednospratnih i dvospratnih, za putovanja po želji. Autobusi su novi, uredni i spremni za polazak - javite nam se što pre! IZNAJMLJIVANJE AUTOBUSA.
IZNAJMLJIVANJE AUTOBUSA. Oktopod travel nudi u najam najudobnije i najkvalitetnije turističke autobuse pogodne za duga putovanja. AUTOBUSI U PONUDI. DABL DEKER (DOUBLE DECKER) AUTOBUSI ZA IZNAJMLJIVANJE. Neoplan 85 . Neoplan 83. Neoplan 75. Van Hool 76. TURISTIČKI AUTOBUS. King Long 49.
AUTOBUSKI PREVOZNIK. Banbus poseduje nova i udobna vozila. Pogledajte naš vozni park! VOZNI PARK BANBUS.
Autobuska flota kompanije. Autobuska flota kompanije je jedna od najboljih na teritoriji Grčke. Mouzenidis Travel poseduje svoj transport koji nam omogućava organizaciju grupnih i individualnih transfera kao o transfera VIP automobilima prve klase.
Iznajmljivanje autobusa Hedonic Travel turistička agencija nudi Vam mogućnost iznajmljivanja turističkih autobusa.

Turistička agencija Sim Tours

Beograd, Stari Grad, Kraljice Natalije 23 011 3617420 |
011 3617550 |
Obaveštavamo Vas da je naša turistička agencija u svoj redovni asortiman, pored aranžmana za letovanja i zimovanja, ekskurzije, prodaje avionskih karata, uvrstila i usluge prevoza. Posedujemo komforni, visokopodni autobus, NEOPLAN N1116 CITYLINER turističke klase (klima, audio, dvd, tv) sa 55 komercijalnih sedista (55+2+1). Cena prema dogovoru. Nadamo se da cemo saradjivati i da cete se na taj način uveriti u naše kvalitetne usluge. NEOPLAN N1116 CITYLINER. Broj sedišta (55+2+1).
Putovanje autobusom omogućava manje stresa oko organizacije putovanja, za razliku od automobila, posebno za vozača. Putnici u autobusu se mogu opustiti i uživati u pejzažu, čitati ili upoznati nove prijatelje. Autobuske stanice se najčešće nalaze u centralnom delu grada, te često nije potrebno uzimati lokalni prevoz do finalnog odredišta. Postoji mnogo načina da dodjete do svog odredišta i svi imaju prednosti i mane. Autobuski prevoz je jeftiniji i najsigurniji način prevoza. Autobus je prilika da se sa nekim sprijateljite, imate vremena da pitate, pričate, uživate u putu… Vaš prtljag je na sigurnom, neće se izgubiti a i ne postoji ograničenje u pogledu težine i veličine prtljaga. Ne morate da se vezujete dok se vozite autobusom, možete da koristite mobilni tokom celog puta, možete da koristite internet , računare i sl. Sve ove pogodnosti su Vam dostupne samo u autobusu, a mimi toga još i ne brinete ni o čemu, sedite i uživate. Drugi misle na putarine, ispravnost vozila, benzin…
Back to Top