Autobuski prevoznici Kruševac

Registruj se
Prijavi se
Autobuski prevoznici Kruševac
turisticka-agencija-lui-travel-1-autobuski-prevoznici
AUTOBUSKI PREVOZNICI BEOGRAD LUI TRAVEL Agencija Lui Travel poseduje 25 gradskih i 15 turističkih autobusa visoke klase.
Kao što možda već znate, turistički autobusi voznog parka Lui Travel se mogu iznajmiti, a trenutno u ponudi imamo 4 nova autobusa.
Hdh Setra 59+2 mesta za sedenje.
Hdh Setra 59+2 mesta za sedenje.
Volvo Mega Liner 91+3 mesta za sedenje.
Volvo Mega Liner 91+3 mesta za sedenje.
Najnoviji autobus u ponudi je: Doubldecker Setra 431 DT 80+2 mesta za sedenje.
turisticka-agencija-oktopod-travel-autobuski-prevoznici
IZNAJMLJIVANJE AUTOBUSA.
Oktopod travel nudi u najam najudobnije i najkvalitetnije turističke autobuse pogodne za duga putovanja.
AUTOBUSI U PONUDI.
DABL DEKER (DOUBLE DECKER) AUTOBUSI ZA IZNAJMLJIVANJE.
Neoplan 85 . Neoplan 83.
Neoplan 75.
Van Hool 76.
TURISTIČKI AUTOBUS.
King Long 49.
Putovanje autobusom omogućava manje stresa oko organizacije putovanja, za razliku od automobila, posebno za vozača. Putnici u autobusu se mogu opustiti i uživati u pejzažu, čitati ili upoznati nove prijatelje. Autobuske stanice se najčešće nalaze u centralnom delu grada, te često nije potrebno uzimati lokalni prevoz do finalnog odredišta. Postoji mnogo načina da dodjete do svog odredišta i svi imaju prednosti i mane. Autobuski prevoz je jeftiniji i najsigurniji način prevoza. Autobus je prilika da se sa nekim sprijateljite, imate vremena da pitate, pričate, uživate u putu… Vaš prtljag je na sigurnom, neće se izgubiti a i ne postoji ograničenje u pogledu težine i veličine prtljaga. Ne morate da se vezujete dok se vozite autobusom, možete da koristite mobilni tokom celog puta, možete da koristite internet , računare i sl. Sve ove pogodnosti su Vam dostupne samo u autobusu, a mimi toga još i ne brinete ni o čemu, sedite i uživate. Drugi misle na putarine, ispravnost vozila, benzin…
Back to Top