Autodizalice Beograd

Registruj se
Prijavi se
Autodizalice Beograd
unimast-autodizalice

Unimast

Beograd, Voždovac, Bulevar Peka Dapčevića 32/II 011 3987389
AUTO DIZALICE.
Auto kranovi, Lagana, kompaktna i pokretna dizalica dizajnirana kao alternativa prikoličnim kranovima.
Idealna za korišćenje u ruralnim i manjim gradskim naseljima.
Omogućava jednostavnu vožnju u tekšim okolnostima sa okretljivošću do 45° na levo i desno.
Dozvoljava jednostavan utovar materijala i paleta, i njihov transport do krova.
elevator-autodizalice
AUTODIZALICE BEOGRAD ELEVATOR “ELEVATOR” d.o.o.
Niš je privatno preduzeće registrovano za projektovanje, proizvodnju, montažu i održavanje liftova, pokretnih stepenica, pokretnih traka, dizalica, kranova i ostalih uređaja za horizontalni, kosi i vertikalni transport lica i tereta.
Preduzeće je osnovano 26.02.2002.godine.
Preduzeće raspolaže stručnim kadrovima u stalnom radnom odnosu i potrebnom opremom.
Stručni kadar Elevator-a je spreman, da investitorima u svakom trenutku pomogne u izboru najoptimalnijeg rešenja, u skladu sa tehničkim normama i zakonskom regulativom, uz najbolji odnos cene i kvaliteta.
Diplomirani mašinski i elektro inženjeri su nosioci LICENCI INŽENJERSKE KOMORE SRBIJE za projektovanje i izvođenje transportnih sredstava.
Visoko stručni kadrovi imaju višedecenijsko iskustvo u dizaličnom (MIN-Niš) i liftovskom programu (EUROLIFT).
Preduzeće ima (zaposlene u stalnom random odnosu) kvalifikovane i obučene vodeće lift montere sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima montaže i revitalizacije liftova.

Tenge

Stara Pazova, Vojačka 14 065 3378533
AUTODIZALICE - TENGE Iznajmljivanje autodizalica.
Na poslovima gde je potrebno angažovanje dizalica u kraćem vremenskom periodu ili ako je potrebno trenutno angažovanje, razvijene su posebne vrste dizalica koje se nalaze na šasijama specijalnih vozila. Ovakve mašine mogu da se same kreću po saobraćajnicama i vrlo brzo po pristizanju na gradilište mogu da budu u radnom stanju. Konstrukcija auto dizalica sastoji se od vozila na točkovima i kraka dizalice na čijem se kraju nalazi čekrk. Sam krak dizalice može da se teleskopski produžava i može biti kutijastog profila ili rešetkast. Zbog svoje konstrukcije na točkovima autodizalice moraju da imaju stabilizatore da bi se tokom rada teret ravnomerno rasporedio na tlo. Stabilizatori se montiraju kada autodizalica zauzme definitivan radni položaj. Ukoliko se oni ne postave, dozvoljeno opterećenje je znatno manje. Autodizalice se ne koriste za kinematičku montažu (rad u pokretu) zato što one mogu da rade samo dok mašina stoji u mestu. Ukoliko je potrebno da se rad vrši u pokretu, moraju se koristiti dizalice na gusenicama.
Back to Top