Automatska vrata Beograd

Registruj se
Prijavi se
Automatska vrata Beograd
mobil-mont-automatska-vrata

Mobil Mont

Beograd, Palilula, Zrenjaninski put 139e 011 3322099
cena: Cenovnik
AUTOMATSKA VRATA BEOGRAD MOBIL MONT Firma Mobil Mont specijalizovana je za nabavku, prodaju i ugradnju sistema za automatsko pokretanje kapija, vrata i rampi.
gradar-temerin-automatska-vrata
AUTOMATSKA VRATA BEOGRAD GRADAR TEMERIN Automatska klizna vrata predstavljaju pravi izbor za sve koji žele da spoje komfor pri korišćenju, uštedu prostora, funkcionalnost, sigurnost i prestižan izgled.
Svojim modernim dizajnom vašem objektu daju novu dimenziju a arhitektama velike mogućnosti u projektovanju. - Konstruisana da traju: Aluminijumski profili su eloksirani, a mogu se plastificirati u boju po želji.
Pored automata u standardnu opremu sa vratima isporučuju se i baterija za upravljanje vratima u slučaju nestanka struje.
Pored toga vrata imaju dva radara, jedan sa unutrašnje a drugi sa spoljšanje strane.
garazna-vrata-gates-automatska-vrata

GATES

Beograd, Zemun, Tršćanska 21 011 3077426 |
011 3169571 |
cena: Cenovnik
AUTOMATSKA VRATA BEOGRAD GARAŽNA VRATA GATES UNAPRED OLAKŠANA UPOTREBA. Projektanti ovog sistema jednim su okom gledali i na instalatere, pa su ponudili jednostavna podešavanja, prilagodljiva okolnostima i uz lak pristup. Sve to kako bi se osigurala maksimalna lakoća upotrebe za krajnjeg korisnika, koji zahvaljujući uređaju za odabir VISTA SEL, može postaviti osnovne parametre za vrata jednostavnim pritiskom na taster, praktično bez mogućnosti greške. ELEGANTNO i FUNKCIONALNO. Blago zaobljene linije i prikladne dimenzije osnovne su osobine vrata VISTA SL.
mr-door-automatska-vrata

Mr Door

Beograd, Dorćol, Budimska 33a 011 3391769 |
069 2085571 |
cena: Cenovnik
AUTOMATSKA ili SENZORSKA VRATA.
Senzorska vrata se opremaju automatikom najnovije generacije sa senzorom pokreta u zoni vrata, koji aktivira mehanizam za otvaranje vrata.
Vrata se aktiviraju pomoću senzora i mogu biti ravna klizna sa jednim, dva krila ili teleskopska sa više krila.
Automatika kod ovih vrata se nalazi u nadvratnoj gredi dok su krila vrata izrađena su od aluminijumskih profila i sigurnosnog stakla.
tim-beograd-automatska-vrata

TiM Beograd

Beograd, Vračar, Dubljanska 15 011 2423563
Automatska vrata.
Automatska senzorska klizna vrata namenjena su za objekte sa visokom frekvencijom prolaza (tržni centri, mega marketi, bolnice).
Odlikuju se brzim i tihim radom, dugim vekom trajanja, mogucnošću podešavanja za određene poterbe korisnika, visokim stepenom sigurnosti uz pristupačnu cene.
Vrata su izradena od aluminijumskih profila sa ispunom od sigurnosnog ili kaljenog stakla.
Detekcija prisutnosti prepreke se ostvaruje putem radara smeštenim na automatu iznad vrata.
sn-profi-inzenjering-automatska-vrata

SN Profi inženjering

Beograd, Resnik, Josipa Telarevića 20a 011 2564150 |
065 9998098 |
AUTOMATSKA VRATA.
PROIZVODNJA i UGRADNJA AUTOMATSKIH VRATA.
vekom-co.-automatska-vrata

Vekom Co.

Beograd, Voždovac, Jove Ilića 31 011 3098165 |
011 3098166 |
Automatska vrata, senzorska vrata.
Inovativna rešenja za kontrolu pristupa koja pokazuju kako se ulazi mogu pouzdano otvarati i zatvarati, energetski efikasno omogućavajući pristup bez ikakvih prepreka.
Jedan od primera su ST FLEX Green automatska vrata za uštedu energije, koja kombinuju minimalnu širinu profila vrata sa efektivnom toplotnom izolacijom – u skladu sa nemačkim pravilnikom o uštedi energije EnEV 2009 i Deklaracijom o ekološkim proizvodima (EPD).
seso-stolarija-automatska-vrata

Šešo stolarija

Inđija, Gavrila Principa 10 060 5401980
AUTOMATSKA VRATA ŠEŠO STOLARIJA Klizna vrata štede prostor, elegantna su i moderna.
Postavljaju se na ulaz u neki objekat ili kao unutrašnja vrata.
Primenjuju se u različitim vrstama objekata.
Ona mogu biti različitih dimenzija i napravljena od različitih materijala.
Mogu se otvarati pomoću radarskih senzora, tastera ili daljinskim upravljačem.
Uz dodatak čitača i kontrolera mogu biti deo sistema kontrole pristupa.
, sistema interlockinga, protivpožarnog sistema, sistema evakuacije, protivprovalnih i drugih sistema.
U našoj ponudi se nalaze mehanizmi za pokretanje vrata koji omogućuju otvaranje i zatvaranje vrata različitih veličina i težine.
Automatska vrata predstavljaju pravi izbor za sve koji žele da spoje komfor pri korišćenju, uštedu prostora, funkcionalnost, sigurnost i prestižan izgled. Svojim modernim dizajnom vašem objektu daju novu dimenziju a arhitektama velike mogućnosti u projektovanju. Inovativna rešenja za kontrolu pristupa koja pokazuju kako se ulazi mogu pouzdano otvarati i zatvarati, energetski efikasno omogućavajući pristup bez ikakvih prepreka. U današnje vreme automatska odnosno senzorska vrata imaju velike primene koje ova automatizacija nudi: funkcionalnost, sigurnost, prestiž i udobnost ulaska, higijenu, kontrolu i selekciju prolaza, štednju energije u klimatizovanim prostorijama. Ova vrata se smatraju prirodnom i modernom metodom upravljanja prostorom, gde svi zadovoljeni uslovi zajedno poboljšavaju ugodnost korišćenja. Odlikuju se brzim i tihim radom, dugim vekom trajanja, mogućnošću podešavanja za određene poterbe korisnika, visokim stepenom sigurnosti uz pristupačnu cene.
Back to Top