Čajevi, Proizvodnja čajeva Beograd

Registruj se
Prijavi se
Čajevi, Proizvodnja čajeva Beograd
- PROIZVODNJA i PRODAJA ČAJEVA.
- PREDSTAVLJAMO PROIZVOĐAČE ČAJEVA.
Proizvodnja i prodaja čajeva od lekovitog bilja.
Kvalitetni osvežavajući čajevi, kao i lekoviti čajevi koji se koriste za ublažavanje i lečenje tegoba.
Na ovoj strani nalaze se renomirani proizvođači najkvalitetnijih čajeva.
geneza-cajevi

Geneza

Kanjiža, Put Narondnih Heroja 024 874987
cena: Cenovnik
ČAJEVI GENEZA KANJIŽA Na severu Vojvodine već 20 uspešnih godina postoji i radi porodična kompanija Geneza doo, koja je izrasla u jednu od najistaknutijih kompanija u regiji za snabdevanje prehrambene industrije.
Glavna delatnost je snabdevanje prehrambenih kompanija na teritoriji Srbije, okolnih zemalja i EU sirovinama kao što su začini, sušeno povrće, aditivima, čajevima i staklenom ambalažom.
help-caj-world-group-cajevi
ČAJEVI - HELP ČAJ World Group uvozi čajeve prvoklasnog kvaliteta.
biodvig-cajevi

Biodvig

Kragujevac, Dr Jovana Ristića 212 063 696493
cena: Cenovnik
ČAJEVI BEOGRAD BIODVIG Kompanija Biodvig se bavi proizvodnjom čajeva raznih vrsta.
Neke od vrsta su: čajevi za mršavljenje, čajevi za jačanje imunog sistema, čajevi za regulaciju krvnog pritiska i zakrčenja krvnih sudova, kao i mnoge druge.
LOKACIJE
Čajevi je nastao u Aziji, oko 2700. godine p.n.e. Ovaj topli napitak opstao je vekovima, njegova upotreba raširila se po čitavom svetu. U mnogim zemljama je omiljen vrsta napitka. Ritual ispijanja čaja u određeno doba dana takođe je prisutan. Koristi se kao lek i kao osveženje. Uz stare i nove recepture, čajevi od lekovitog bilja koriste se kao pomoćna sredstva u lečenju mnogih stanja u organizmu. Čajevi mogu biti toliko moćni i delotvorni da nije redak slučaj da nas iznenade svojom učinkovitošću. Neko ima naviku da pije čaj samo kada se prehladi ili razboli, ali svako ko otkrije široku paletu čajeva i nauči da uživa u njima, često ih bira kao napitak uz koji se osvežava i okrepljuje. Na ovoj strani predstavljeni su naši najbolji proizvođači čajeva.
Back to Top