Čišćenje i održavanje objekata Beograd

Registruj se
Prijavi se
Čišćenje i održavanje objekata Beograd
sis-family-usluge-kucne-nege-pomoci-u-kuci-i-usluge-profesionalnog-odrzavanja-higijene-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

SIS FAMILY

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 D 011 6301991
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA BEOGRAD SIS FAMILY SIS FAMILY u sklopu svoje ponude pruža i usluge redovnog održavanja stambenih zgrada.Za prijatan boravak i život u jednoj stambenoj zgradi higijena prostora je jedan od osnovnih preduslova.
Međutim mnogobrojne obaveze stanara sprečavaju da se zajedničkim prostorijama posvete na adekvatan način.
profi-delfin-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Profi Delfin

Kragujevac, Durmitorska 18 063 7781177
ČIŠĆENJE i ODRŽAVANJE OBJEKATA BEOGRAD PROFI DELFIN, AGENCIJE ZA ČIŠĆENJE i ODRŽAVANJE.
Preduzeće Profi DELFIN doo pruža usluge čišćenja i tehničkog održavanja objekata. Od osnivanja 2004.godine DELFIN je preplivao put od servisa koji se bavio isključivo pranjem tepiha i automobila pa do danas kada je jedna od vodećih firmi u domenu pružanja usluga čišćenja i tehničkog održavanja stambeno poslovnih objekata. Nošeni idejom, da se po ugledu na savremene trendove u modernim evropskim i svetskim metropolama, pruži profesionalna usluga čišćenja i održavanja objekata i njihove okoline, vremenom smo stvorili: kvalitetan, profesionalan i obučen tim koji čini PROFI DELFIN doo.
Spremni smo da sve obaveze čišćenja i održavanja preuzmemo na sebe, a Vas poštedimo i oslobodimo svih „NEUGODNIH POSLOVA“.
Profesionalni tim izvršilaca DELFIN- a , opremljen savremenim mašinama i pomoćnim sredstvima rada, objedinjuje sve usluge čišćenja, od povremenog preko generalnog do svakodnevnog održavanja. Pozovite nas, pošaljite faks ili E-mail iznenadićete se kvalitetom usluga i povoljnim cenama.
tepih-servis-master-clean-ciscenje-i-odrzavanje-objekata-203685
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA MASTER CLEAN Čišćenje objekata dnevno, nedeljno i mesečno.
Nudimo Vam i veliko spremanje nakon izvođenja građevinskih radova.
secut-ciscenje-i-odrzavanje-higijene-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Secut - Čišćenje i održavanje higijene

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 2200040
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA BEOGRAD SECUT Higijensko održavanje podrazumeva: - Redovno ili vanredno čišćenja i održavanje poslovnih i stambenih objekata, bolnica, shopping centara, izložbenih salona... - Pranje fasada i prozora sistemom užadi, - Održavanje i zaštita svih vrsta podnih površina, - Generalno čišćenje nakon završnih građevinskih radova
ekos-servis-ciscenje-i-odrzavanje-objekata-480171

Ekos servis

Beograd, Petlovo Brdo, Tuzlanska 29A 064 3871094
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA - EKOS SERVIS Profesionalne i kvalitetne usluge održavanja higijene stambenih i poslovnih prostora.
vizija-servis-ciscenje-i-odrzavanje-objekata
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA BEOGRAD VIZIJA SERVIS Agencija Vizija Servis d.o.o.
je porodična firma kojoj je osnovna delatnost čišćenje i održavanje higijene poslovnog i stambenog prostora.U ovoj oblasti smo od 2000.godine. Ono što Vas očekuje u saradnji sa nama je:profesionalan odnos prema poslu,iskustvo i obučenost zaposlenih, ,upotreba savremenih mašina i pomoćnih sredstava,adekvatna primena odgovarajuće hemije.
new-york-trade-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

New York Trade

Beograd, Senjak, Koste Glavinića 2 011 3691917
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA NEW YORK TRADE New York trade d.o.o.je preduzeće koje se bavi higijenskim održavanjem objekata kao primarnom delatnošću.
Kompanija je počela sa radom u Americi pod imenom „Royal prudential“, dok je u Srbiji počelo sa radom 2.
juna 1992.godine, od kada uspešno posluje, sa sedištem u Beogradu u ulici Koste Glavinića br.
2.Posvećeni smo Vama i uspešnom ispunjenju vaših očekivanja.Pružamo usluge čišćenja u preko sedamdeset mesta u Srbiji gde održavamo preko 200 000m2, zatim u Americi (Manhattan, Brooklyn, Staten Island, Bronx, Queens), kao i u Makedoniji.
sion-gard-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Sion Gard

Novi Beograd, Dušana Vukasovića 58 011 2283843
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA BEOGRAD.
SION GARD Vam nudi kompletan program održavanja higijene, od dnevnog čišćenja do sedmičnog i mesečnog čišćenja i pranja podova.
Dnevno održavanje higijene poslovnog prostora uz obezbeđenje dovoljnog broja neposrednih izvršilaca - higijeničarki.
Pod dnevnim održavanjem higijene podrazumeva se niz aktivnosti i postupaka koji će obezbediti da Vaš poslovni prostor u svako doba dana bude primetno čist.
Ono obuhvata: usisavanje prašine, brisanje svih podnih obloga, izbacivanje smeća, uređenje svih sanitarnih blokova, brisanje stolova, pregrada i staklenih površina, i drugi poslovi koje zajednički utvrdimo prilikom izrade dinamike održavanja higijene u Vašem objektu, neposredno po zaključenju ugovora.
Sedmično održavanje higijene obuhvata: brisanje metalnih delova (radijatora, gelendera itd) i brisanje vrata.
Mesečno održavanje higijene obuhvata: brisanje ormana i vitrina sredstvima za održavanje, brisanje bočnih i donjih delova stolova, pranje staklenih izloga, pregrada i ogledala, mazanje drvenog nameštaja mlekom za drvo, čišćenje računara, telefonskih aparata i drugih uređaja specijalnim sredstvima za održavanje i zaštita kožnog nameštaja sredstvima za negovanje.
tepih-servis-m-beograd-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Tepih servis Marković

Beograd, Kumodraž, Vojvode Stepe 431 011 3975401
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA TEPIH SERVIS BEOGRAD Održavanje radnog prostora, u poslednje vreme postalo je sve veća obaveza za vlasnika istog.
Dopustite nam da Vam pokažemo zašto su nam mnogobrojni klijenti ukazali poverenje. Naša terenska slušba će Vaš poslovni prostor učiniti blistavim i održavati ga u tom stanju.
Vi sigurno imate važnijih stvari za razmišljanje.
Peremo tepihe na licu mesta u Vasem poslovnom ili zivotnom prostoru, tekodje vrsimo i odrzavanje istih.Koliko nam je pravnih subjekata ukazalo poverenje mozete videti u nasim referencama. Najpovoljnije cene i profesionalna usluga, iskustvo i tradicija, garantuju kvalitet održavanja poslovnog prostora koji su prepoznali mnogi.
tepih-servis-tane-ciscenje-i-odrzavanje-objekata
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA TANE Možemo da Vam ponudimo održavanje svakodnevne ili povremene higijene u privatnim i poslovnim objektima, kao što su: lokali, tržni centri, bolnice, restorani, vrtići, kafići.
Posebne pakete usluga nudimo za održavanje celih poslovnih zgrada.
beohome-tim-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Beohome Tim

Novi Beograd, Jurija Gagarina 86 011 6301502
ČIŠĆENJE i ODRŽAVANJE OBJEKATA.
Održavanje higijene.
Redovno održavanje higijene obuhvata sledeće radove: Čišćenje ulaznog dela zgrade 2 puta nedeljno Čišćenje kabine lifta 2 puta nedeljno Čišćenje spoljašnjeg prilaza ulazu 2 puta nedeljno Čišćenje hodnika i stepeništa 2 puta nedeljno Pajanje zidova po potrebi Pranje ulaza, hodnika i stepeništa 1 put nedeljno Pranje lifta (kabina, ulazna vrata, ulazna vrata stanica) 2 puta.
Tekuće održavanje.
Radovi na tekućem održavanju zajedničkih delova stambene zgrade se obavljaju jednom mesečno i obuhvataju: zamena pregorelih sijalica E27, snaga 40 W – 60 W) u zajedničkim delovima zgrade; pregled postojeće protivpožarne opreme, testiranje sa izdavanjem atesta od ovlašćene organizacije u zakonski definisanim rokovima; pregled, redovno održavanje i vođenje knjige održavanja uređaja za povišenje.
as-beostan-company-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

AS Beostan Company

Beograd, Ledine, Vlasinska 7 011 2279902
Održavanje i čišćenje zgrade.
Usluge koje nudimo u okviru održavanja stambenih i poslovnih objekata - zgrada: zamena glavnih ventila, odgušenje glavnih kanalizacionih cevi, zamena stepenišnog automata, krečenje zgrada (plaćanje na rate po dogovoru), čišćenje zgrada – usluga se vrši 8 puta mesečno, ukoliko nije drugačije definisano.
Svaki kvar naši korisnici mogu prijaviti dežurnoj službi za održavanje liftova čije radno vreme je 00-24h (navedeno radno vreme se odnosi i na vikende i praznike).
profesionalno-ciscenje-andjela-ciscenje-i-odrzavanje-objekata
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA ANĐELA Održavanjem zajedničkog prostora stambenih zgrada, obezbeđujete sebi zdrav i lep stambeni prostor.
Zaboravite na sakupljanje novca - Anđela Com naplatu svojih usluga vrši preko uplatnica.
Zaboravite na brigu oko opreme i sredstava za čišćenje stambene zgrade - Anđela Com obezbeđuje sav potreban materijal.
Pri preuzimanju zgrade praktikujemo prvo generlano čišćenje, nakon čega sledi redovno održavanje higijene stambene zgrade.
Pri vršenju usluge održavanja higijene stambenih zgrada koristimo profesionalna sredstva i opremu.
invekta-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Invekta

Beograd, Cerak, Jablanička 184 064 7059539
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA INVEKTA Dnevno održavanje mora zadovoljiti potrebe savršene čistoće, kako bi se mogao postići ne samo vizuelno čist izgled već i higijenski besprekorno stanje. Spremačice i pomoćno osoblje preduzeća Invekta organizovane su i opremljene po aktuelnim evropskim standardima, a kvalitet izvršene usluge zadovoljava najstrože kriterijume higijene u svakom segmentu.
Spoj svih čišćenja mogao bi se podvesti pod pojmom generalnih čišćenja.
zeromax-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

ZeromaX

Beograd, Palilula, Bore Vukmirovića 14a 011 3292515
ČIŠENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA ZEROMAX Privredno društvo "ZeromaX" d.o.o.
bavi se i održavanjem higijene u objektima svih tipova i namene.
U našem radu koristimo najsavremenije mašine i sredstva za rad i vodimo računa o stručnosti našeg osoblja kako bi u svakom pogledu mogli da odgovorimo i na najzahtevnije radne zadatake.
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA - SERVIS ZELJKOVIĆ Profesionalan tim za čišćenje i održavanje objekata Zemun.

Čisto Hygiene Solutions

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10e 061 6459250
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA - ČISTO HYGIENE SOLUTIONS Najprofesionalnija usluga čišćenja i održavanja poslovnih objekata.
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA PRO SISTEM U našem radu koristimo mašine i ostala sredstva za čišćenje poslednje generacije švajcarskog i nemačkog proizvođača (Cleanfix, KARACHER i WAP.) Za sve naše objekte postoji dežuran kontrolor (24h) koji je na raspolaganju našim klijentima i momentalno odgovara na sve zahteve i eventualne primedbe. Svakom poslu pristupamo maksimalno profesionalno i osnova od koje ne odstupamo je zadovoljan klijent. Pristupom poslu, koji podrazumeva potpunu fizičko- tehničku osposobljenost, u mogućnosti smo da prihvatimo svaki poslovni poduhvat.

Clean Service

Novi Beograd, Gandijeva 95 064 4866566 |
011 8040674 |
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA CLEAN SERVICE CLEAN SERVICE obezbeđuje kompletan materijal za rad spremačica bilo poslovnih ili privatnih objekata (hemijska, tehnička sredstva...)
Back to Top