Čišćenje i održavanje objekata Beograd

Registruj se
Prijavi se
Čišćenje i održavanje objekata Beograd
sis-family-usluge-kucne-nege-pomoci-u-kuci-i-usluge-profesionalnog-odrzavanja-higijene-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

SIS FAMILY

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 D 011 6301991 |
011 3111069 |
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA BEOGRAD SIS FAMILY SIS FAMILY u sklopu svoje ponude pruža i usluge redovnog održavanja stambenih zgrada.Za prijatan boravak i život u jednoj stambenoj zgradi higijena prostora je jedan od osnovnih preduslova.
Međutim mnogobrojne obaveze stanara sprečavaju da se zajedničkim prostorijama posvete na adekvatan način.
tip-top-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Tip Top Servis

Beograd, Surčin, Vojvođanska 396a 011 3140555 |
011 3140403 |
cena: 180 din
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA BEOGRAD TIP TOP Posedujemo servis sa najmoćnijom tehnologijom i potpuno automatizovanim industrijskim mašinama, koje jedine zadovoljavaju visoke standarde EU. Godinama smo usavršavali servis i metode pranja i menjali tehnoligiju u cilju što većeg kvaliteta pranja.
Napokon se možemo pohvaliti da imamo tehnologiju koja je najbolja na svetu, od ove metode bolja ne postoji.
secut-ciscenje-i-odrzavanje-higijene-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Secut - Čišćenje i održavanje higijene

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 2200040
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA BEOGRAD SECUT Higijensko održavanje podrazumeva: - Redovno ili vanredno čišćenja i održavanje poslovnih i stambenih objekata, bolnica, shopping centara, izložbenih salona... - Pranje fasada i prozora sistemom užadi, - Održavanje i zaštita svih vrsta podnih površina, - Generalno čišćenje nakon završnih građevinskih radova
vizija-servis-ciscenje-i-odrzavanje-objekata
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA BEOGRAD VIZIJA SERVIS Agencija Vizija Servis d.o.o.
je porodična firma kojoj je osnovna delatnost čišćenje i održavanje higijene poslovnog i stambenog prostora.U ovoj oblasti smo od 2000.godine. Ono što Vas očekuje u saradnji sa nama je:profesionalan odnos prema poslu,iskustvo i obučenost zaposlenih, ,upotreba savremenih mašina i pomoćnih sredstava,adekvatna primena odgovarajuće hemije.
new-york-trade-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

New York Trade

Beograd, Senjak, Koste Glavinića 2 011 3691917
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA NEW YORK TRADE New York trade d.o.o.je preduzeće koje se bavi higijenskim održavanjem objekata kao primarnom delatnošću.
Kompanija je počela sa radom u Americi pod imenom „Royal prudential“, dok je u Srbiji počelo sa radom 2.
juna 1992.godine, od kada uspešno posluje, sa sedištem u Beogradu u ulici Koste Glavinića br.
2.Posvećeni smo Vama i uspešnom ispunjenju vaših očekivanja.Pružamo usluge čišćenja u preko sedamdeset mesta u Srbiji gde održavamo preko 200 000m2, zatim u Americi (Manhattan, Brooklyn, Staten Island, Bronx, Queens), kao i u Makedoniji.
swiss-clean-company-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Swiss Clean Company

Beograd, Rakovica, Dimitrija Koturovića 1 011 2392706 |
011 2392707 |
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA BEOGRAD SWISS CLEAN COMPANY SWISSCLEANCOMPANY D.O.O.
je kompanija posvećena novim tehnologijama i standardima u domenu održavanja čistoće, od prehrambene industrije do modernih domaćinstava.
SWISSCLEANCOMPANY D.O.O.
je distributer SWISS CLEAN-a: jedinstvenog, neotrovnog sredstva za čišćenje na našem tržištu.
Kompanija je osnovana još 2008.godine, i od samog početka nastojimo da zadovoljstvo i bezbednost po zdravlje krajnjeg korisnika bude glavni imperativ našeg poslovanja. Sa ponosom ističemo da se svi naši proizvodi od 2010.godine proizvode u Srbiji, u skladu sa najstrožim standardima po švajcarskoj formuli.
agencija-mirna-kuca-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Agencija Mirna Kuća

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata br 8 011 3065492
Profesionalno čišćenje i održavanje prostora.
Uvidom u profile selektovane po vašem kriterijumu možete izabrati osoblje za održavanje vaših kancelarija, škola, radnji, hala, magacina, sportskih objekata, ulaza stambenih zgrada, apartmana, hostela… Selektovani profili mogu biti vaši zaposleni ili kao zaposleni radnici agencije, pružati odgovarajuće usluge.
Profesionalne spremačice sa iskustvom u radu sa viskokvalitenim sredstvima i održavanjem velikih kvadratura mogu vam pružiti usluge svakodnevnog, nedeljnog, mesečnog ili povremenog čišćenja vašeg poslovnog prostora u vreme koje vama odgovara.
Sredstva za čišćenje i održavanje obezbeđuje korisnik usluga.
agencija-gala-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Agencija Gala

Beograd, Palilula, Ruzveltova 45 061 2439393 |
060 6652488 |
Za vas obavljamo sve vrste kućnih poslova, pranje prozora, usisavanje, generalna čišćenja ili svakodnevno održavanje vašeg doma.
Usluge koje pružamo bi vam ostavile više slobodnog vremena za bolje poslovne rezultate, za sebe i za vaše bližnje.
Usluge: čišćenje stanova svakodnevno ili periodično, vođenje celokupnog domaćinstva,kućne pomoćnice, periodično čišćenje,peglanje, kuvanje, čišćenje stambenih zgrada, redovno održavanje poslovnih prostorija, periodično održavanje poslovnih prostorija, finalno čišćenje novosagrađenih objekata, detaljno čišćenje posle adaptacija, krečenja.
agencija-legat-invest-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Agencija Legat invest

Beograd, Savski venac, Lomina 5 011 3281228 |
063 7723121 |
Agencija Legat invest nudi usluge održavanja stanova, kuća i poslovnog prostora.
Tu smo da za Vas obavimo sve kućne poslove koji Vam svakodnevno kradu vreme, da ulepšamo Vaš poslovni prostor, da olakšamo radni dan jedne poslovne, savremene žene… da bi imali više vremena za sebe, porodicu, prijatelje, i naravno bolje poslovne rezultate..
Ipak, svaka žena, bez obzira da li je zaposlena ili ne, ima pravo na malo vremena koje može da posveti samo sebi..
Rasteretićemo Vas čišćenja, pranja, peglanja, i svega onoga sto niste stigli da obavite sami.
Tu smo da Vam vratimo Vaše slobodno vreme!
Nudimo Vam i svakodnevno ili periodično čišćenje i održavanje Vašeg radnog prostora, generalnog čišćenja Vaše firme ili poslovnih objekata, kao i čišćenja stambenih ili poslovnih zgrada nakon adaptacije, krečenja ili završnih radova.
Naš profesionalni tim ima najviše standarde u selekciji – obezbedićemo Vam pouzdane, diskretne i stručne izvršioce, koji će nadamo se, uspeti da zadovolje sve Vaše zahteve.
sion-gard-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Sion Gard

Novi Beograd, Dušana Vukasovića 58 011 2283843 |
069 8856704 |
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA BEOGRAD.
SION GARD Vam nudi kompletan program održavanja higijene, od dnevnog čišćenja do sedmičnog i mesečnog čišćenja i pranja podova.
Dnevno održavanje higijene poslovnog prostora uz obezbeđenje dovoljnog broja neposrednih izvršilaca - higijeničarki.
Pod dnevnim održavanjem higijene podrazumeva se niz aktivnosti i postupaka koji će obezbediti da Vaš poslovni prostor u svako doba dana bude primetno čist.
Ono obuhvata: usisavanje prašine, brisanje svih podnih obloga, izbacivanje smeća, uređenje svih sanitarnih blokova, brisanje stolova, pregrada i staklenih površina, i drugi poslovi koje zajednički utvrdimo prilikom izrade dinamike održavanja higijene u Vašem objektu, neposredno po zaključenju ugovora.
Sedmično održavanje higijene obuhvata: brisanje metalnih delova (radijatora, gelendera itd) i brisanje vrata.
Mesečno održavanje higijene obuhvata: brisanje ormana i vitrina sredstvima za održavanje, brisanje bočnih i donjih delova stolova, pranje staklenih izloga, pregrada i ogledala, mazanje drvenog nameštaja mlekom za drvo, čišćenje računara, telefonskih aparata i drugih uređaja specijalnim sredstvima za održavanje i zaštita kožnog nameštaja sredstvima za negovanje.
tepih-servis-m-beograd-ciscenje-i-odrzavanje-objekata
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA TEPIH SERVIS BEOGRAD Održavanje radnog prostora, u poslednje vreme postalo je sve veća obaveza za vlasnika istog.
Dopustite nam da Vam pokažemo zašto su nam mnogobrojni klijenti ukazali poverenje. Naša terenska slušba će Vaš poslovni prostor učiniti blistavim i održavati ga u tom stanju.
Vi sigurno imate važnijih stvari za razmišljanje.
Peremo tepihe na licu mesta u Vasem poslovnom ili zivotnom prostoru, tekodje vrsimo i odrzavanje istih.Koliko nam je pravnih subjekata ukazalo poverenje mozete videti u nasim referencama. Najpovoljnije cene i profesionalna usluga, iskustvo i tradicija, garantuju kvalitet održavanja poslovnog prostora koji su prepoznali mnogi.
ekos-servis-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Ekos servis

Beograd, Petlovo Brdo, Tuzlanska 29A 011 2340579 |
064 3871094 |
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA EKOS SERVIS Čišćenje celokupnog ili dela Vašeg poslovnog prostora ili stambenog objekta uz generalno čišćenje prozora, tepiha, mermera i svih drugih obloga kvartalno ili u dogovoru sa investitorom, obavićemo na način koji će omogućiti da efikasno odstranimo svu nečistoću koja se svakodnevno unosi u poslovni ili stambeni prostor.
Svaki deo Vašeg prostora (spolja i iznutra) možemo da obuhvatimo našim tretmanom kao i sve delove enterijera.
Našom ponudom su obuhvaćene sve higijenske potrebe tako da se Vaše obaveze svode samo na kontrolu naše usluge.
Neophodna osnovna sredstva rada (usisivače, mašine za pranje podova, mašine za glancanje itd.) kao i njihov eventualan servis obezbjedujemo mi kao i potrošni materijal neophodan za svakodnevni rad naših izvršioca.
Posle svakog čišćenja predvidjeli smo adekvatno sredstvo koje posle upotrebe ostavlja željeni efekat i prijatan miris u prostoru..
top-sjaj-tepih-servis-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Top Sjaj tepih servis

Beograd, Rakovica, Oslobodilaca Rakovice 4 065 6005252 |
065 6005454 |
cena: 179 din
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA TOP SJAJ Tepih servis Top Sjaj u svojoj širokoj paleti usluga ima u ponudi i čišćenje zgrada i poslovnih objekata.
Jednom nedeljno radimo održavanje i čišćenje, ukoliko je neophodno češće možete se sa našim stručnjacima dogovoriti oko svih detalja, jer svaka zgrada ili objekat ima svoje specifičnosti koje Top Sjaj sa svojim dobro uigranim timom može brzo i jednostavno da pokrije. Poslovni objekti za koje najčešće obavljamo usluge profesionalnog čišćenja su: kancelarije, prodajni prostor, stovarišta, lekarske i stomatološke ordinacije, obrazovne ustanove, banke i druge finansijske institucije, sportski objekti i hale, hoteli, kongresni centri itd.
Oprema je izuzetno vredna na ovim objektima, stoga naš tim besprekorno obavlja usluge čišćenja brinući o enterijeru i nameštaju.
agencija-za-ciscenje-objekata-clean-tale-ciscenje-i-odrzavanje-objekata
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA BEOGRAD CLEAN TALE Bez obzira da li je reč o generalnom čišćenju ili redovnom održavanju Vašeg poslovnog prostora, naš moto je BRZINA I STRUČNOST, tako da mislimo i na Vas i Vaše vreme i trudimo se da svoj posao obavimo brzo i profesionalno. Profesionalno pranje tepiha vrši se u prostorijama Clean Tale ili na licu mesta.
Po dogovoru sa Vama, agencija Clean Tale dolazi po Vaše tepihe i vraća ih besplatno u Vaš stan ili kanceariju u vremenu koje Vama najviše odgovara.
Pranje tepiha se vrši profesionalnim mašinama i vrhunskim sredstvima za pranje.
eko-tim-family-ciscenje-i-odrzavanje-objekata
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA EKO TIM FAMILY Mi se bavimo pružanjem usluge profesionalnog čišćenja.
Uspešno poslujemo na našim prostorima od 2004.godine i na obostrano zadovoljstvo sarađujemo sa renomiranim firmama kao i fizičkim licima.
Ono po čemu smo poznati je visok kvalitet usluge čišćenja kao i iskusno osoblje koje zaslužuje Vaše poverenje.
EKO TIM Vam predstavlja nov koncept higijene kompletnim sistemom čišćenja i održavanja.
tepih-servis-tane-ciscenje-i-odrzavanje-objekata
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA TANE Možemo da Vam ponudimo održavanje svakodnevne ili povremene higijene u privatnim i poslovnim objektima, kao što su: lokali, tržni centri, bolnice, restorani, vrtići, kafići.
Posebne pakete usluga nudimo za održavanje celih poslovnih zgrada.
beohome-tim-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Beohome Tim

Novi Beograd, Jurija Gagarina 86 011 6301502
ČIŠĆENJE i ODRŽAVANJE OBJEKATA.
Održavanje higijene.
Redovno održavanje higijene obuhvata sledeće radove: Čišćenje ulaznog dela zgrade 2 puta nedeljno Čišćenje kabine lifta 2 puta nedeljno Čišćenje spoljašnjeg prilaza ulazu 2 puta nedeljno Čišćenje hodnika i stepeništa 2 puta nedeljno Pajanje zidova po potrebi Pranje ulaza, hodnika i stepeništa 1 put nedeljno Pranje lifta (kabina, ulazna vrata, ulazna vrata stanica) 2 puta.
Tekuće održavanje.
Radovi na tekućem održavanju zajedničkih delova stambene zgrade se obavljaju jednom mesečno i obuhvataju: zamena pregorelih sijalica E27, snaga 40 W – 60 W) u zajedničkim delovima zgrade; pregled postojeće protivpožarne opreme, testiranje sa izdavanjem atesta od ovlašćene organizacije u zakonski definisanim rokovima; pregled, redovno održavanje i vođenje knjige održavanja uređaja za povišenje.
as-beostan-company-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

AS Beostan Company

Beograd, Ledine, Vlasinska 7 011 2279902 |
064 1134166 |
Održavanje i čišćenje zgrade.
Usluge koje nudimo u okviru održavanja stambenih i poslovnih objekata - zgrada: zamena glavnih ventila, odgušenje glavnih kanalizacionih cevi, zamena stepenišnog automata, krečenje zgrada (plaćanje na rate po dogovoru), čišćenje zgrada – usluga se vrši 8 puta mesečno, ukoliko nije drugačije definisano.
Svaki kvar naši korisnici mogu prijaviti dežurnoj službi za održavanje liftova čije radno vreme je 00-24h (navedeno radno vreme se odnosi i na vikende i praznike).
pro-sistem-agencija-za-ciscenje-ciscenje-i-odrzavanje-objekata
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA PRO SISTEM U našem radu koristimo mašine i ostala sredstva za čišćenje poslednje generacije švajcarskog i nemačkog proizvođača (Cleanfix, KARACHER i WAP.) Za sve naše objekte postoji dežuran kontrolor (24h) koji je na raspolaganju našim klijentima i momentalno odgovara na sve zahteve i eventualne primedbe.
Svakom poslu pristupamo maksimalno profesionalno i osnova od koje ne odstupamo je zadovoljan klijent.
Pristupom poslu, koji podrazumeva potpunu fizičko- tehničku osposobljenost, u mogućnosti smo da prihvatimo svaki poslovni poduhvat.
profesionalno-ciscenje-andjela-ciscenje-i-odrzavanje-objekata
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA ANĐELA Održavanjem zajedničkog prostora stambenih zgrada, obezbeđujete sebi zdrav i lep stambeni prostor.
Zaboravite na sakupljanje novca - Anđela Com naplatu svojih usluga vrši preko uplatnica.
Zaboravite na brigu oko opreme i sredstava za čišćenje stambene zgrade - Anđela Com obezbeđuje sav potreban materijal.
Pri preuzimanju zgrade praktikujemo prvo generlano čišćenje, nakon čega sledi redovno održavanje higijene stambene zgrade.
Pri vršenju usluge održavanja higijene stambenih zgrada koristimo profesionalna sredstva i opremu.
invekta-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

Invekta

Beograd, Cerak, Kopaonička 31 011 2399145
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA INVEKTA Dnevno održavanje mora zadovoljiti potrebe savršene čistoće, kako bi se mogao postići ne samo vizuelno čist izgled već i higijenski besprekorno stanje. Spremačice i pomoćno osoblje preduzeća Invekta organizovane su i opremljene po aktuelnim evropskim standardima, a kvalitet izvršene usluge zadovoljava najstrože kriterijume higijene u svakom segmentu.
Spoj svih čišćenja mogao bi se podvesti pod pojmom generalnih čišćenja.
clean-service-ciscenje-i-odrzavanje-objekata
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA CLEAN SERVICE CLEAN SERVICE obezbeđuje kompletan materijal za rad spremačica bilo poslovnih ili privatnih objekata (hemijska, tehnička sredstva...)
zeromax-ciscenje-i-odrzavanje-objekata

ZeromaX

Beograd, Palilula, Bore Vukmirovića 14a 011 3292515 |
011 3292549 |
ČIŠENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA ZEROMAX Privredno društvo "ZeromaX" d.o.o.
bavi se i održavanjem higijene u objektima svih tipova i namene.
U našem radu koristimo najsavremenije mašine i sredstva za rad i vodimo računa o stručnosti našeg osoblja kako bi u svakom pogledu mogli da odgovorimo i na najzahtevnije radne zadatake.
Back to Top