Ekos servis

Registruj se
Prijavi se
Ekos servis
LOKACIJE

Tepih servis

TEPIH SERVIS EKOS SERVIS Mašinsko pranje tepiha i ostalih tekstilnih podnih obloga u zavisnosti od situacije i želje klijenta obavljamo na licu mesta ili u našem servisu.
Vaše tepihe i itisone koje čistimo u našem servisu sušimo u našoj specijalnoj komori za sušenje i isporučujemo potpuno suve bez obzira na godišnje doba u najkraćem mogućem roku.
Pranje se obavlja mašinski, rotacionim kao i valjkastim četkama uz dubinsko usisavanje istih i ispiranje ekstrakcionim mašinama.
Radi se o hemijskom pranju tepiha pri čemu se ne kvasi potka tepiha.

Skidanje grafita

SKIDANJE GRAFITA EKOS SERVIS Mašinsko pranje fasada – veštački kamen, štokovanje fasade, mermerne i slično uz upotrebu mašina pod visokim pritiskom i hemikalijama ECOBAL.

Čišćenje i održavanje objekata

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA EKOS SERVIS Čišćenje celokupnog ili dela Vašeg poslovnog prostora ili stambenog objekta uz generalno čišćenje prozora, tepiha, mermera i svih drugih obloga kvartalno ili u dogovoru sa investitorom, obavićemo na način koji će omogućiti da efikasno odstranimo svu nečistoću koja se svakodnevno unosi u poslovni ili stambeni prostor.
Svaki deo Vašeg prostora (spolja i iznutra) možemo da obuhvatimo našim tretmanom kao i sve delove enterijera.
Našom ponudom su obuhvaćene sve higijenske potrebe tako da se Vaše obaveze svode samo na kontrolu naše usluge.
Neophodna osnovna sredstva rada (usisivače, mašine za pranje podova, mašine za glancanje itd.) kao i njihov eventualan servis obezbjedujemo mi kao i potrošni materijal neophodan za svakodnevni rad naših izvršioca.
Posle svakog čišćenja predvidjeli smo adekvatno sredstvo koje posle upotrebe ostavlja željeni efekat i prijatan miris u prostoru..
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Petlovo Brdo Tuzlanska 29A
    +381 11 2340579; +381 64 3871094;
Back to Top