Čišćenje fasada Beograd

Registruj se
Prijavi se
Čišćenje fasada Beograd
ekos-servis-ciscenje-fasada-928801

Ekos servis

Beograd, Petlovo Brdo, Tuzlanska 29A 064 3871094
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE FASADA - EKOS SERVIS Profesionalna i kvalitetna usluga čišćenja fasada.
vertical-system-ciscenje-fasada
ČIŠĆENJE FASADE - VERTICAL SYSTEM - pranje i čisćenje fasade (staklo,mermer,alubond)
secut-ciscenje-i-odrzavanje-higijene-ciscenje-fasada

Secut - Čišćenje i održavanje higijene

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 2200040
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE FASADA BEOGRAD SECUT Usluga koju pruža SECUT alpinistički tim, podrazumeva pre svega, pranje i čišćenje staklenih, mermernih i aluminijumskih fasada sistemom užadi.
Obuka osoblja za izvođenje visinskih radova sprovedena je pod nadzorom instruktora alpinizma i specijalnih jedinica MUP RS.
profi-delfin-ciscenje-fasada

Profi Delfin

Kragujevac, Durmitorska 18 063 7781177
ČIŠĆENJE FASADA BEOGRAD PROFI DELFIN Preduzeće Profi DELFIN doo pruža usluge čišćenja i tehničkog održavanja objekata. Od osnivanja 2004.godine DELFIN je preplivao put od servisa koji se bavio isključivo pranjem tepiha i automobila pa do danas kada je jedna od vodećih firmi u domenu pružanja usluga čišćenja i tehničkog održavanja stambeno poslovnih objekata. Nošeni idejom, da se po ugledu na savremene trendove u modernim evropskim i svetskim metropolama, pruži profesionalna usluga čišćenja i održavanja objekata i njihove okoline, vremenom smo stvorili: kvalitetan, profesionalan i obučen tim koji čini PROFI DELFIN doo.
Spremni smo da sve obaveze čišćenja i održavanja preuzmemo na sebe, a Vas poštedimo i oslobodimo svih „NEUGODNIH POSLOVA“.
Profesionalni tim izvršilaca DELFIN- a , opremljen savremenim mašinama i pomoćnim sredstvima rada, objedinjuje sve usluge čišćenja, od povremenog preko generalnog do svakodnevnog održavanja. Pozovite nas, pošaljite faks ili E-mail iznenadićete se kvalitetom usluga i povoljnim cenama.
new-york-trade-ciscenje-fasada

New York Trade

Beograd, Senjak, Koste Glavinića 2 011 3691917
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE FASADA NEW YORK TRADE U zavisnosti od vrste i stepena zaprljanosti, čišćenje možemo vršiti ručno ili uz pomoć kamiona sa korpom koja dostiže visinu od 22m, dizalicom(lift quick up) koja dostiže visinu od 14m, pranjem vodom pod visokim pritiskom u kombinaciji sa odgovarajućim hemijskim sredstvima.
zeromax-ciscenje-fasada

ZeromaX

Beograd, Palilula, Bore Vukmirovića 14a 011 3292515
ČIŠĆENJE FASADA ZEROMAX Visoka higijena Vašeg prostora i Vaše zadovoljstvo su naši primarni ciljevi.
Profesionalnost, iskustvo i posvećenost našeg osoblja uveriće Vas da su usluge čišćenja fasada koje mi pružamo maksimalnog kvaliteta.
jadran-ciscenje-fasada

JADRAN

Beograd, Mirijevo, Kornatska 2 011 2781333
ČIŠĆENJE FASADA JADRAN Uklanjanje i čišćenje grafita ili drugih vidova zaprljanosti betonskih površina, najsavremenijim tehnikama, jedan je od poslova kojima se takođe uspešno bavimo dugi niz godina.
Zaprljanost i taloženje prljavštine na betonskim površinma usled habanja, izduvnih gasova, spoljnih atmosferskih prilika, kao i uv zračenja, je neminovno.
ČIŠĆENJE FASADA - ZELJKOVIĆ Profesionalna usluga čišćenja fasada.
Back to Top