Čišćenje fasada Beograd

Čišćenje fasada Beograd
secut-ciscenje-i-odrzavanje-higijene-ciscenje-fasada

Secut - Čišćenje i održavanje higijene

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 2200040
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE FASADA BEOGRAD SECUT Usluga koju pruža SECUT alpinistički tim, podrazumeva pre svega, pranje i čišćenje staklenih, mermernih i aluminijumskih fasada sistemom užadi.
Obuka osoblja za izvođenje visinskih radova sprovedena je pod nadzorom instruktora alpinizma i specijalnih jedinica MUP RS.
full-cisto-agencija-za-profesionalno-ciscenje-ciscenje-fasada
ČIŠĆENJE FASADA BEOGRAD FULL ČISTO - AGENCIJA ZA PROFESIONALNO ČIŠĆENJE Održavanje higijene na visinama od strane profesionalnog kadra je jedna od oblasti u kojoj možemo pokazati svoju efikasnost.Obučeni radnici za pranje stakla i fasada na svim visinama ukloniće svaki trag nečistoće sa visokih i teško dostupnih površina u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Koristeći profesionalna sredstva za čišćenje svih vrsta nečistoća sa različitih površina nastojimo da pružimo uslugu najvišeg kvaliteta.
new-york-trade-ciscenje-fasada

New York Trade

Beograd, Senjak, Koste Glavinića 2 011 3691917
cena: Cenovnik
ČIŠĆENJE FASADA NEW YORK TRADE U zavisnosti od vrste i stepena zaprljanosti, čišćenje možemo vršiti ručno ili uz pomoć kamiona sa korpom koja dostiže visinu od 22m, dizalicom(lift quick up) koja dostiže visinu od 14m, pranjem vodom pod visokim pritiskom u kombinaciji sa odgovarajućim hemijskim sredstvima.
Back to Top