JADRAN

Registruj se
Prijavi se
JADRAN
LOKACIJE

Gradjevinske skele

GRADJEVINSKE SKELE JADRAN Jadran d.o.o.
u svojoj ponudi poseduje znatan broj privremenih konstrukcija različitih tipova , koje omogućavaju pristup svim delovima građevina, pa čak i onim najnepristupačnijim.
Vrste raspoloživih skela koje imamo su savremene skele bilo da su u pitanju lake (fasadne, radne, zaštitne) ili teške skele u koje ubrajamo nosive skele za horizontalne, lučne konstrukcije visokogradnje ili inženjerske konstrukcije, mostove, grede, ploče, sa ortogonalnim i obrtnim vijcima.

Protivpožarna zaštita

PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA JADRAN Protivpožarnoj zaštiti i odgovarajućim propisima se pridaje sve veći značaja s obzirom na sve veću vrednost objekata, posebno infrastrukturnih.
Ipak, požar je situacija koja nastaje usled različitih faktora i koju je nemoguće sprečiti, ali je moguće odgoditi je i za nju se dobro pripremiti da bi se smanjila i kontrolisala nastala šteta.
Kada su objekti visokogradnje u pitanju, podjednako su važni pridržavanje propisima i pravovremena detekcija, odnosno, pravilno projektovanje i postavljanje horizontalnih i vertikalnih protivpožarnih prepreka.
Bez obzira koji metod za gašenje požara se koristi: od najdostupnije vode, peska, raznih pena, praha ili inertnih gasova za elektro instalacije, svi imaju dve zajedničke osobine: spuštanje temperature na gorivoj površini i prekid dotoka kiseonika kao neophodne komponente koja potpomaže gorenje.

Peskarenje metala

PESKARENJE - PESKIRANJE JADRAN Peskarenje ili peskiranje je postupak mehaničke obrade kojom se čestice abrazivnog materijala, (abrazivnog medijuma) pod jakim pritiskom i velikom brzinom nanose na površinu objekta koji se tretira.
Kao sredstvo postizanja pritiska za dobijanje kinetičke energije ili ubrzanja abrazivnog medijuma, u mašinama za peskarenje koriste se komprimovani vazduh ili centrifugalni točkovi.

Završni radovi u gradjevinarstvu

ZAVRŠNI RADOVI U GRADJEVINARSTVU JADRAN Završni radovi u građevinarstvu (ZRG) je osnovna delatnost društva Jadran d.o.o.
Kompletna delatnost obuhvata sledeće usluge: renoviranje objekata, molersko-farbarski radovi, suvo- montažni radovi (gips), podopolagački radovi, keramičarski radovi, kao i renoviranje fasada. Na vama je da samo izrazite svoje želje na početku radova i svoje zadovoljstvo na njihovom kraju, nakon čega možete odmah da počnete da uživate u svom novom ambijentu.

Čišćenje fasada

ČIŠĆENJE FASADA JADRAN Uklanjanje i čišćenje grafita ili drugih vidova zaprljanosti betonskih površina, najsavremenijim tehnikama, jedan je od poslova kojima se takođe uspešno bavimo dugi niz godina.
Zaprljanost i taloženje prljavštine na betonskim površinma usled habanja, izduvnih gasova, spoljnih atmosferskih prilika, kao i uv zračenja, je neminovno.

Kompresori

KOMPRESORI JADRAN Prilikom kompresije odvija se postupak sabijanja materije pod pritiskom.
Uloga kompresora je da vazduh komprimuje u boce pod velikim pritiskom, a zatim uz pomoć kontrolisanog ispuštanja napaja i pokreće set pneumatskih alata i opreme.
Kompresori koriste totalno integrisano visoko kvalitetno industrijsko vazdušno jedinjenje.
Maksimalana operativnost na svim materijalima i podlogama, kompresovani vazdušni sistem dovodi na vrhunski stepen performativnosti.
Prednosti energetske efikasnosti vazdušnih kompresora su ne merljive u uslovima otežanog rada, kao i ekološki sistem rada koji ih čini bezbednim za okruženje.

Klimatizacija i ventilacija

KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA JADRAN Projektovanje sistema ventilacije mora zadovoljiti zahteve u oblastima ekološke, zdravstvene i protivpožarne zaštite.
Sistemi ventilacije i klimatizacije su deo širokog asortimana naše ponude, shodno potrebama objekta, njegovoj nameni, konstrukciji ili gabaritu, kao i funkciji, vršimo ugradnju, osposobljavanje, puštanje u rad ovih sistema, instalacija i opreme.
Ujedno nudimo projektantska rešenja, sistema, shodno tipu i nameni objekta, bilo da je ugostiteljski, poslovni, trgovinski, javni, industrijski, sportsko rekreativni, stambeni, pomoćni stambeni objekat u pitanju.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Mirijevo Kornatska 2
    +381 11 2781333;
Back to Top