Klimatizacija i ventilacija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Klimatizacija i ventilacija Beograd
Klimatizacija i ventilacija Beograd i sistemi za klimatizaciju i ventilaciju Beograd jedna je od najtraženijih kategorija u tahnici jer predstavlja firme iz Beograda čija je delatnost prodaja i ugradnja sistema za klimatizaciju i ventilaciju.
Cene sistema za klimatizaciju i ventilaciju odnosno cene ventilacionih sistema i sistema klimatizacije u ponudi u Beogradu i cene ugradnje saznajte ovde.
Industrijska klimatizacija i ventilacioni sistemi ili komercijalna klimatizacija i ventilacija - beogradske kompanije koje Vam ovde prezentujemo imaju rešenja za sve vidove klimatizacije i ventilacije.
Detaljna ponuda, cene sistema za klimatizaciju i specifikacije proizvoda iz sistema za klimatizaciju i ventilaciju koje su sačinjene od tehničkih karakteristika, kapaciteta, snage i utroška energije, kao i svih drugih detalja, na raspolaganju su Vam u prezentacijama ovih kompanija.
Kako biste našli idealno rešenje za klimatizaciju i ventilaciju Vašeg objekta neophodno je da pogledate sve informacije u vezi sa klimatizacijom i ventilacijom koje su Vam ovde dostupne i da se obratite ekspertima za izradu i realizaciju Vašeg projekta.
U ponudi su sertifikovani sistemi za klimatizaciju i ventilaciju proverenog kvaliteta od renomiranih proizvođača.
Pogledajte detaljno prezentacije beogradskih kompanija koje se bave ventilacijom i klimatizacijom i saznajte detalje u vezi sa izradom projekta, rokovima isporuke, ugradnjom ventilacionih i klimatizacionih sistema.
Uporedite cene, kontaktirajte ove kompanije i dogovorite se o svim pojedinostima.
Pogledajte fotografije i nađite odgovore na sva Vaša pitanja u vezi sa klimatizacijom i ventilacijom.
klima-m-klimatizacija-i-ventilacija

Klima M

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 109a 011 3292283 |
011 2084650 |
cena: Cenovnik
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA BEOGRAD KLIMA M Preduzeće Klima M d.o.o.
već više od 20 godina uspešno posluje kako na domaćem tržištu tako i u regionu.
Razvijajući ponudu najkvalitetnijih rešenja za klimatizaciju prostora, Klima M je tokom godina tražila najbolje partnere kako bi upotpunila svoju ponudu.
Tako je Klima M danas ovlašćeni uvoznik i diler dve najveće i najkvalitetnije kompanije za proizvodnju opreme za klimatizaciju, japanske kompanije "Mitsubishi Electric" i američke kompanije "Carrier".
id-filter-klimatizacija-i-ventilacija
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA BEOGRAD ID FILTERS Filters d.o.o je porodična firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom filtera za vazduh za civilnu i industrijsku klimatizaciju i ventilaciju. Tokom naše aktivnosti u oblasti filtracije vazduha fokusirali smo se na potpunu tehničku podršku i kvalitetnu realizaciju potreba naših kupaca da bi kao krajnji rezultat toga bilo zadovoljstvo naših kupaca što nam daje dodatnu satisfakciju za naš rad i dalji napredak.
sidek-inzenjering-klimatizacija-i-ventilacija
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA BEOGRAD SIDEK INŽENJERING Preduzeće SIDEK INŽENJERING d.o.o.
osnovano je 17.03.2004.
u Beogradu.
Od svog osnivanja preduzeće je zvanični distributer Armacell-a - najvećeg svetskog proizvođača elastomernih termoizolacionih materijala.
U 2005 godini postajemo distributeri vodećeg Francuskog i renomiranog svetskog proizvođača kotlova De Dietrich.
Svoja saznanja iz oblasti našeg poslovanja, pored svakodnevnog kontakta, sa svojim poslovnim partnerima razmenjujemo i na sajamskim i kongresnim manifestacijama u zemlji i inostranstvu.Naš moto je: znanje, kvalitet i pouzdanost.
Na ovim načelima zasnovano je i poslovanje našeg preduzeća.
topiz-klimatizacija

Topiz

Beograd, Borča, Branka Radičevića 26 011 3328904 |
011 3321533 |
cena: Cenovnik
KLIMATIZACIJA: Kondenzatori tipa CDV, čiji se kapacitet kreće u rasponu od 2.5 kW do 18kW, razvrstani su u 21 model.
Predviđeni su za rad sa horizontalnom cirkulacijom vazduha i služe za klimatizaciju.
Dizajnirani su tako da je sa malim dimenzijama maksimalno iskorišćenje sa minimalnim utroškom energije.
Standardna verzija je proizvedena od bakarnih cevi.
VENTILACIONI SISTEMI: Kaloriferi sa Cu-Al razmenjivačem toplote i aksijalnim ventilatorom služi za ventilaciju industrijskih hala, skladišta, radionica, hangara, trgovina, itd.
Odlikuju se visokim učinkom, laganom konstrukcijom, niskim nivoom buke, jednostavnim održavanjem u eksploataciji.
Kao grejni medij koristi se topla voda, vrela voda i para.
Grejani medij je svež i opticajni vazduh ili mešavina svežeg i opticajnog vazduha.
Moguća je nadogradnja kalorifera pratećom opremom.
Kaloriferi najbolji učinak postižu primenom grejača bez dodatnih elemenata pa tome i treba težiti pri projektovanju.
Kaloriferi sastavni elementi: Žaluzina, razmenjivač toplote, kućište, aksijalni ventilator sa elektro- motorom.
VENTILACIONI SISTEMI: Kondenzatori tipa CDV, čiji se kapacitet kreće u rasponu od 2.5 kW do 18kW, razvrstani su u 21 model.
Predviđeni su za rad sa horizontalnom cirkulacijom vazduha.
Dizajnirani su tako da je sa malim dimenzijama maksimalno iskorišćenje sa minimalnim utroškom energije.
Standardna verzija je proizvedena od bakarnih cevi.
radijator-inzenjering-klimatizacija-i-ventilacija

Radijator inženjering

Kraljevo, Živojina Lazića Solunca 6 036 399140 |
036 399150 |
cena: Cenovnik
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA BEOGRAD RADIJATOR INŽENJERING Pored osnovne proizvodne delatnosti "Radijator-Inženjering" d.o.o.
Kraljevo, izvodi radove termotehničkih instalacija (grejanje, ventilaciju-klimatizaciju, instalacije tehničkih gasova), izrađuje i montira čelične konstrukcije.
tehnoserv-klimatizacija-i-ventilacija
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA BEOGRAD TEHNOSERV Preduzeće TEHNOSERV se bavi proizvodnjom i inženjeringom u oblasti obrade vazduha.
U mogućnosti smo Vam ponuditi kompletna rešenja u oblasti klimatizacije i ventilacije za Vaše fabrike, restorane, lokale, poslovne prostore, stambene objekte i slično.
Imamo tri standardne grupe ventilacionih uređaja za sve namene obrade vazduha, a takođe smo Vam u mogućnosti ponuditi uređaje za odsisavanje pare u zatvorenim bazenima kao što su porodični bazeni, wellnes centri, olimpijski bazeni i slično.
U ponudi imamo takođe 65 različitih modela ventilacionih rešetki
eko-dim-klimatizacija-i-ventilacija

Eko Dim

Beograd, Palilula, Cvijićeva 22 011 2752442 |
011 2752269 |
cena: Cenovnik
KLIMATIZACIJA I VENTILAIJA EKO DIM KP "EKO-DIM’" d.o.o., se bavi dimničarskim uslugama, sistemima ventilacije i klimatizacije: - kontrola i čišćenje dimnjaka i dimovodnih kanala - inspekcija dimnjaka i izdavanje potrvrde-atesta o ispravnostisanacija dimnjaka - mehaničko čišćenje i hemijsko pranje termogenih i kotlovskih postrojenja sa dimno-plamene strane - hemijsko pranje termogenih uređaja i kotlovskih postrojenja sa vodeno-parne strane - servis i održavanje termogenih uređaja i kotlovskih postrojenja - tehnička merenja i ispitivanja dimnih emisija - merenja strujanja vazduha - čišćenje i dezinfekcija sistema za ventilaciju i klamatizaciju - čišćenje i odmašćivanje masnih naslaga u sistemima kuhinjskih ventilacija - izrada, montaža i servisiranje filtera za kuhinjske ventilacije - izrada i montaža filtera za vazduh u sistemaima ventialcije i klimatizacije - izrada novih sistema za ventilaciju i klamatizaciju - prodaja svih vrsti okruglih četki i sajli za čišćenje dimnjaka i kotlova
expont-klimatizacija-i-ventilacija

Expont

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 153 011 3982022
cena: Cenovnik
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA - EXPONT Oprema za klimatizaciju i ventilaciju u Expontu.
vaillant-klimatizacija-i-ventilacija

Vaillant

Beograd, Savski venac, Radnička 57 011 3540050 |
011 3540250 |
cena: Cenovnik
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA BEOGRAD VAILLANT Kvalitet vazduha u prostoriji u kojoj boravimo, značajno utiče na potpunu udobnost boravka u datoj prostoriji.
Korišćenjem ventilacionih sistema, moguće je obezbediti vrhunski kavlitet kvalitet uz značajne uštede u potrošnji energije za grejanje.
mak-trade-group-klimatizacija-i-ventilacija
VENTILACIONI UREĐAJI i OPREMA BEOGRAD.
Mak Trade u svojoj ponudi ima ventilacionu opremu: INDUSTRIJSKI ASPIRATORI - TIP FELNA, INDUSTRIJSKI ASPIRATORI - TIP PLOČA, AKSIJALNI ASPIRATORI - MREŽASTI, CEVNI ASPIRATORI, PLAFONSKI ASPIRATORI, VIŠENAMENSKI ASPIRATORI, VENTILACIONE REŠETKE ALUMINIJUMSKE, VENTILACIONE REŠETKE PLASTIČNE, CREVA ASPIRATORA, ELISE ASPIRATORA, MREŽE MOTORA i ZAŠTITNE MREŽE, UREĐAJI ZA REGULACIJU BRZINE, VENTILACIONI UREĐAJI
plastopex-klimatizacija-i-ventilacija

Plastopex

Osečina, Pere Jovanovića Komirićanca 50 065 2524290
cena: Cenovnik
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA - PLASTOPEX Plastopex iz Osečine proizvodi ventilacione plastične cevi izuzetnih osobina.
ghibliplast-klimatizacija-i-ventilacija
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA - GHIBLIPLAST Preduzeće Ghibliplast iz Osečine proizvodi cevi za ventilaciju.
pro-stil-klimatizacija-i-ventilacija
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA - PRO-STIL Izrada plastičnih ventilacionih cevi.
steelsoft-klimatizacija-i-ventilacija

Steelsoft

Beograd, Zemun, Autoput za Novi Sad 71 011 3757555 |
011 3757107 |
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA BEOGRAD Steelsoft se takođe bavi i uslugama projektovanja iz oblasti termo tehnike, procesne tehnike kao i elektroenergetskih instalacija niskog napona!
Steelsoft je licencirani korisnik jednog od svetski najpoznatijih softvera za energersku analizu idejnih rešenja, TRACE 700.
Ovim softverom vršimo poređenje investicionih i eksploatacionih troškova, kao i troškova održavanja različitih idejnih rešenja kroz energetsku simulaciju potrošnje u realnom vremenu kako bi investitori imali što preciznije podatke o očekivanim troškovima izgradnje, eksploatacije i održavanja tokom radnog veka HVAC opreme. Licencirani inženjeri iz oblasti termo tehnike, procesne tehnike i elektrotehnike, za projektovanje i izvođenje sistema grejanja, hlađenja kao i klimatizacionih, ventilacionih i niskonaponskih elektroenergetskih sistema, projektuju i realizuju najzahtevnije projekte kroz investiciono i eksploataciono najekonomičnija rešenja, uz primenu najnovijih tehnologija i najduže garantne rokove!
!
!
Kompanija Steelsoft ima 23 godine iskustva, značajne kadrovske kapacitete (65 zaposlenih, od toga 10 inženjera), veliki broj ozbiljnih referenci, infrastrukturne (preko 5000m2 poslovnog prostora) i tehničke kapacitete (preko 20 vozila, najmodernije alate i dijagnostičke softvere) sa standardizovanim procesima u kvalitetu izvođenja radova i vrhunskom opremom.
Garantujemo najviši nivo kvaliteta inženjering usluga na dobrobit i zadovoljstvo korisnika sto nam omogućava da obezbedimo najduže garantne rokove na opremu i izvedene radove, pokrivene i bankarskim garancijama za periode i od preko 5 godina!
!
!
frost-klimatizacija-i-ventilacija

FROST

Beograd, Rakovica, Oslobodjenja 28 011 3564195 |
063 279270 |
cena: Cenovnik
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA BEOGRAD FROST Naši monterski i serviserski timovi su se kvalitetom i efikasnošću nametnuli najvećim distributerima opreme za klimatizaciju.
Efikasno odgovaramo svim monterskim zahtevima u klimatizaciji, kako kućnih i komercijalnih uređaja, tako i u industrijskim postrojenjima.
U ponudu je uvrstena i proizvodnja cilera i toplotnih pumpi (singl i centralnih jedinica) i elektro-komandnih ormana postrojenja za potrebe izvodjackih firmi ili krajnjih kupaca.
techno-partner-klimatizacija

Techno Partner

Beograd, Zemun, Petra Kočića 6 060 0360200 |
061 6151234 |
SISTEMI ZA KLIMATIZACIJU.
ROOFTOP SISTEM ZA KLIMATIZACIJU.
UGRADNJA SISTEMA ZA KLIMATIZACIJU.
Komercijalna i industrijska klimatizacija.
THERMOCOLD Italy je renomirana kompanija koja se bavi dizajniranjem i prodajom sistema za klimatizaciju i njeni proizvodi predstavljaju garanciju kvaliteta i pouzdanosti.
Italijanski lider na tržištu za prethodnih deset godina dokazao je svoju poziciju izborom najboljih proizvoda u pogledu performansi i materijala koje koriste klima uređaji za prodavnice, kancelarije, hotele i industrijske objekte od 5kW do 1000 kW.
Značajna prednost kompanije THERMOCOLD Italy je mogućnost personalizacije i prilagođavanja proizvoda pojedinačnom zahtevu svakog kupca, čime se dobija proizvod koji ispunjava sve zahteve i donosi neophodnui uštedu u eksploataciji.
Proizvođač CMT Clima je prisutan u preko 40 zemalja širom sveta.
Njihova proizvodnja uključuje i roof top jedinice na gas.
SISTEM AMC SERIES - COMPACT.
Protok: od 3800 do 15800 m3/h.
Kapacitet grejanja: od 29,20 do 122 kW.
Kapacitet hlađenja: od 23,8 do 99 kW.
SISTEM AMC XR-SERIES.
Protok: od 5900 do 15800 m3/h.
Kapacitet grejanja: od 61.1 do 179.00 kW.
Kapacitet hlađenja: od 33.0 do 99 kW.
GC-XR SERIJA COMBI.
Protok: od 7900 do 24.500 m3/h.
Kapacitet grejanja: od 73 do 234 kW.
Kapacitet hlađenja: od 44,7 do 141,4 kW.
toptherm-klimatizacija

TopTherm

Bečej, Zanatska 3 063 522059 |
063 550921 |
KLIMATIZACIJA.
Recirkulacioni uređaj za grejanje visokih prostorija sa niskim zahtevima za komforom (npr.
visoko- regalna skladišta).
TopVent NHV uređaji se koriste za ekonomično recirkulaciono grejanje visokih prostora.
Uređaj se montira ispod plafona.
Koristi vazduh iz prostorije, greje ga posredstvom izmenjivača toplote i vraća nazad u prostoriju preko izlazne mlaznice.
TopVent DHV je specijalno razvijen za primenu u visokim prostorijama.
Zahvaljujući snažnoj i efikasnoj distribuciji vazduha grejni uređaj pokriva veliku površinu.
Zbog toga je neophodo samo nekoliko uređaja, dozvoljavajući niže investicione i instalacione troškove.
TopVent DKV je sličan recirkulacionom uređaju za grejanje TopVent DHV, ali može biti upotrebljen za hlađenje kao i za grejanje.
Osnovna razlika je ugrađeni odvajač kondenzata.
Dodatno, uređaj je izolaovan da bi se sprečila kondenzacija sa spoljne strane kućišta.
TopVent MH je uređaj za ventilaciju i grejanje visokih prostorija sa promenljivom količinom svežeg vazduha.
Uređaj se postavlja ispod tavanice i povezuje sa priključkom za svež vazduh.
U zavisnosti od položaja žaluzina uređaj uzima svež vazduh i/ili vazduh iz prostorije, greje ga posredstvom izmenjivača toplote i uduvava nazad u prostoriju preko Air-injectora.
TopVent MK je uređaj za ventilaciju, grejanje i hlađenje visokih prostorija sa promenljivom količinom svežeg vazduha.
Uređaj se postavlja ispod tavanice i povezuje sa priključkom za svež vazduh.
TopVent GV je napravljen za ekonomično grejanje prostora sa niskim tavanicama.
Uređaj se montira na plafon ili na zid.
Vazduh se greje u gasnom izmenjivaču toplote i duva u prostoriju kroz otvor za odvod vazduha.
TopVent NGV je specijalno razvijen za grejanje visokoregalnih skladišta.
Uređaj se montira ispod krova i koristi vazduh iz prostorije.
Vazduh se zagreva u gasnom izmenjivaču toplote i ubrizgava nazad u prostoriju kroz izlaznu mlaznicu.
VENTILACIONI SISTEMI.
Ventilacioni uređaj za ventilaciju sa rekuperacijom kuća i poslovnih prostora od 180 m3/h vazduha - HomeVent Comfort.
Današnje moderne zgrade su hermetički zaptivene.
Prirodna izmena vazduha kroz prozore i zidove prestaje.
Zbog nedostatka svežeg vazduha, kvalitet vazduha u prostoriji opada.
Bakterije, gljive i prljavština ostaju u prostoriji i sve češće dovode do alergijskih oboljenja i oštećenja delova zgrade.
Hoval a HomeVent FR-180 nudi rešenje za zgrade sa više stanova i porodične kuće.
Pojedinačno upravljiv sistem neprestano brine o zdravom vazduhu u željenoj količini.
Bolji vazduh i niski energetski troškovi: Toplota otpadnog vazduha se ne gubi, već se u regenerativnom izmenjivaču toplote koristi za zagrevanje svežeg ulaznog vazduha.
Bolji kvalitet vazduha pruža veći komfor: Otpadni vazduh se automatski izbacuje iz prostorije.
Bolji vazduh i niski energetski troškovi: Hoval HomeVent® ventilacioni uređaj znači kontrolisanu izmenu vazduha u prostorijama.
Za razliku od klasičnog provetravanja otvaranjem prozora, toplota otpadnog vazduha se ne gubi već se regeneracijom koristi za zagrevanje ulaznog vazduha.
Ovakva ušteda energije je znatno veća od potrebne električne energije za rad HomeVent uređaja (u toku rada samo 50W).
velog-klimatizacija-i-ventilacija

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578 |
011 2575219 |
cena: Cenovnik
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA VELOG - Ventilacioni uređaji - Fleksibilne cevi - Ventilaciona oprema - Ventil.
rešetke i štucne - Oprema za klima uređaje
jadran-klimatizacija-i-ventilacija

JADRAN

Beograd, Mirijevo, Kornatska 2 011 2781333
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA JADRAN Projektovanje sistema ventilacije mora zadovoljiti zahteve u oblastima ekološke, zdravstvene i protivpožarne zaštite.
Sistemi ventilacije i klimatizacije su deo širokog asortimana naše ponude, shodno potrebama objekta, njegovoj nameni, konstrukciji ili gabaritu, kao i funkciji, vršimo ugradnju, osposobljavanje, puštanje u rad ovih sistema, instalacija i opreme.
Ujedno nudimo projektantska rešenja, sistema, shodno tipu i nameni objekta, bilo da je ugostiteljski, poslovni, trgovinski, javni, industrijski, sportsko rekreativni, stambeni, pomoćni stambeni objekat u pitanju.
temabo-klimatizacija-i-ventilacija

Temabo

Osečina, Ostružanj bb 063 8440098
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA - TEMABO Proizvodnja plastičnih ventilacionih kanala i cevi.
Sistemi za klimatizaciju i ventilaciju veoma često se spominju zajedno jer su u pitanju procesi koji su neophodni u industrijskoj i komercijalnoj upotrebi. Sistemi za klimatizaciju i ventilacioni sistemi novije generacije zadovoljavaju najviše svetske standarde kvaliteta i u pogledu kompleksnosti i funkcionalnosti teži se ka što manjem utrošku energije. Klimatizacija je mogućnost upravljanja temperaturom, količinom relativne vlage, čistoćom i distribucijom vazduha. Klima uređaji pružaju preciznu kontrolu temperature. Uvek možete stvoriti okruženje u kojem se osećate najbolje, uz izbor prave temperature. Ne samo da stvaraju komfor, već se uz njih osećate sveže i aktivno čak i u najekstremnijim spoljašnjim uslovima. Klima uređaji mogu pružiti i grejanje. Možete uživati uz savršenu konstantnu temperaturu tokom cele godine, bez obzira na spoljašnje uticaje. To je ekološki prihvatljiva alternativa za tradicionalne načine grejanja, zbog toga što energiju spoljnog vazduha prenosi (zagrejanog) u unutrašnjost prostora. Klimatizacioni uređaji obavezno uključuju dovođenje svežeg vazduha u prostor koji se klimatizuje, tj. uključuju i ventilaciju prostora, jer u tehničkom smislu, uređaji koji nemaju dovod svežeg vazduha nisu uređaji klimatizacije. Jednom rečju klimatizacija obuhvata grejanje, hlađenje, odvlaživanje, prečišćavanje i ventilaciju vazduha. Ventilacija je proces menjanja vazduha u zatvorenim prostorijama, to jest proces provetravanja bilo da je u pitanju industrijski ili komercijalni objekat. Neophodnost kvalitetnog sistema za ventilaciju je neosporna. Veliki i arhitektonski kompleksni objekti zahtevaju pažljivo isprojektovan i postavljen ventilacioni sistem, a u projektu treba voditi računa o svim, pa i najsitnijim detaljima. Utrošak energije u poređenju sa učinkovitošću, odnosno kapacitetom klimatizacionog ili ventilacionog sistema nema samo ekonomski značaj već i ekološki, pošto je ekološka svest i važnost čuvanja i štednje energetskih resursa globalni prioritet.
Back to Top