Klimatizacija i ventilacija Zemun

Registruj se
Prijavi se
Klimatizacija i ventilacija Zemun
steelsoft-klimatizacija-i-ventilacija

Steelsoft

Beograd, Zemun, Autoput za Novi Sad 71 011 3757555 |
011 3757107 |
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA BEOGRAD Steelsoft se takođe bavi i uslugama projektovanja iz oblasti termo tehnike, procesne tehnike kao i elektroenergetskih instalacija niskog napona!
Steelsoft je licencirani korisnik jednog od svetski najpoznatijih softvera za energersku analizu idejnih rešenja, TRACE 700.
Ovim softverom vršimo poređenje investicionih i eksploatacionih troškova, kao i troškova održavanja različitih idejnih rešenja kroz energetsku simulaciju potrošnje u realnom vremenu kako bi investitori imali što preciznije podatke o očekivanim troškovima izgradnje, eksploatacije i održavanja tokom radnog veka HVAC opreme. Licencirani inženjeri iz oblasti termo tehnike, procesne tehnike i elektrotehnike, za projektovanje i izvođenje sistema grejanja, hlađenja kao i klimatizacionih, ventilacionih i niskonaponskih elektroenergetskih sistema, projektuju i realizuju najzahtevnije projekte kroz investiciono i eksploataciono najekonomičnija rešenja, uz primenu najnovijih tehnologija i najduže garantne rokove!
!
!
Kompanija Steelsoft ima 23 godine iskustva, značajne kadrovske kapacitete (65 zaposlenih, od toga 10 inženjera), veliki broj ozbiljnih referenci, infrastrukturne (preko 5000m2 poslovnog prostora) i tehničke kapacitete (preko 20 vozila, najmodernije alate i dijagnostičke softvere) sa standardizovanim procesima u kvalitetu izvođenja radova i vrhunskom opremom.
Garantujemo najviši nivo kvaliteta inženjering usluga na dobrobit i zadovoljstvo korisnika sto nam omogućava da obezbedimo najduže garantne rokove na opremu i izvedene radove, pokrivene i bankarskim garancijama za periode i od preko 5 godina!
!
!
techno-partner-klimatizacija

Techno Partner

Beograd, Zemun, Petra Kočića 6 060 0360200 |
061 6151234 |
SISTEMI ZA KLIMATIZACIJU.
ROOFTOP SISTEM ZA KLIMATIZACIJU.
UGRADNJA SISTEMA ZA KLIMATIZACIJU.
Komercijalna i industrijska klimatizacija.
THERMOCOLD Italy je renomirana kompanija koja se bavi dizajniranjem i prodajom sistema za klimatizaciju i njeni proizvodi predstavljaju garanciju kvaliteta i pouzdanosti.
Italijanski lider na tržištu za prethodnih deset godina dokazao je svoju poziciju izborom najboljih proizvoda u pogledu performansi i materijala koje koriste klima uređaji za prodavnice, kancelarije, hotele i industrijske objekte od 5kW do 1000 kW.
Značajna prednost kompanije THERMOCOLD Italy je mogućnost personalizacije i prilagođavanja proizvoda pojedinačnom zahtevu svakog kupca, čime se dobija proizvod koji ispunjava sve zahteve i donosi neophodnui uštedu u eksploataciji.
Proizvođač CMT Clima je prisutan u preko 40 zemalja širom sveta.
Njihova proizvodnja uključuje i roof top jedinice na gas.
SISTEM AMC SERIES - COMPACT.
Protok: od 3800 do 15800 m3/h.
Kapacitet grejanja: od 29,20 do 122 kW.
Kapacitet hlađenja: od 23,8 do 99 kW.
SISTEM AMC XR-SERIES.
Protok: od 5900 do 15800 m3/h.
Kapacitet grejanja: od 61.1 do 179.00 kW.
Kapacitet hlađenja: od 33.0 do 99 kW.
GC-XR SERIJA COMBI.
Protok: od 7900 do 24.500 m3/h.
Kapacitet grejanja: od 73 do 234 kW.
Kapacitet hlađenja: od 44,7 do 141,4 kW.
Sistemi za klimatizaciju i ventilaciju veoma često se spominju zajedno jer su u pitanju procesi koji su neophodni u industrijskoj i komercijalnoj upotrebi. Sistemi za klimatizaciju i ventilacioni sistemi novije generacije zadovoljavaju najviše svetske standarde kvaliteta i u pogledu kompleksnosti i funkcionalnosti teži se ka što manjem utrošku energije. Klimatizacija je mogućnost upravljanja temperaturom, količinom relativne vlage, čistoćom i distribucijom vazduha. Klima uređaji pružaju preciznu kontrolu temperature. Uvek možete stvoriti okruženje u kojem se osećate najbolje, uz izbor prave temperature. Ne samo da stvaraju komfor, već se uz njih osećate sveže i aktivno čak i u najekstremnijim spoljašnjim uslovima. Klima uređaji mogu pružiti i grejanje. Možete uživati uz savršenu konstantnu temperaturu tokom cele godine, bez obzira na spoljašnje uticaje. To je ekološki prihvatljiva alternativa za tradicionalne načine grejanja, zbog toga što energiju spoljnog vazduha prenosi (zagrejanog) u unutrašnjost prostora. Klimatizacioni uređaji obavezno uključuju dovođenje svežeg vazduha u prostor koji se klimatizuje, tj. uključuju i ventilaciju prostora, jer u tehničkom smislu, uređaji koji nemaju dovod svežeg vazduha nisu uređaji klimatizacije. Jednom rečju klimatizacija obuhvata grejanje, hlađenje, odvlaživanje, prečišćavanje i ventilaciju vazduha. Ventilacija je proces menjanja vazduha u zatvorenim prostorijama, to jest proces provetravanja bilo da je u pitanju industrijski ili komercijalni objekat. Neophodnost kvalitetnog sistema za ventilaciju je neosporna. Veliki i arhitektonski kompleksni objekti zahtevaju pažljivo isprojektovan i postavljen ventilacioni sistem, a u projektu treba voditi računa o svim, pa i najsitnijim detaljima. Utrošak energije u poređenju sa učinkovitošću, odnosno kapacitetom klimatizacionog ili ventilacionog sistema nema samo ekonomski značaj već i ekološki, pošto je ekološka svest i važnost čuvanja i štednje energetskih resursa globalni prioritet.
Back to Top