Klimatizacija i ventilacija Palilula

Registruj se
Prijavi se
Klimatizacija i ventilacija Palilula
klima-m-klimatizacija-i-ventilacija

Klima M

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 109a 011 3292283 |
011 2084650 |
cena: Cenovnik
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA BEOGRAD KLIMA M Preduzeće Klima M d.o.o.
već više od 20 godina uspešno posluje kako na domaćem tržištu tako i u regionu.
Razvijajući ponudu najkvalitetnijih rešenja za klimatizaciju prostora, Klima M je tokom godina tražila najbolje partnere kako bi upotpunila svoju ponudu.
Tako je Klima M danas ovlašćeni uvoznik i diler dve najveće i najkvalitetnije kompanije za proizvodnju opreme za klimatizaciju, japanske kompanije "Mitsubishi Electric" i američke kompanije "Carrier".
eko-dim-klimatizacija-i-ventilacija

Eko Dim

Beograd, Palilula, Cvijićeva 22 011 2752442 |
011 2752269 |
cena: Cenovnik
KLIMATIZACIJA I VENTILAIJA EKO DIM KP "EKO-DIM’" d.o.o., se bavi dimničarskim uslugama, sistemima ventilacije i klimatizacije: - kontrola i čišćenje dimnjaka i dimovodnih kanala - inspekcija dimnjaka i izdavanje potrvrde-atesta o ispravnostisanacija dimnjaka - mehaničko čišćenje i hemijsko pranje termogenih i kotlovskih postrojenja sa dimno-plamene strane - hemijsko pranje termogenih uređaja i kotlovskih postrojenja sa vodeno-parne strane - servis i održavanje termogenih uređaja i kotlovskih postrojenja - tehnička merenja i ispitivanja dimnih emisija - merenja strujanja vazduha - čišćenje i dezinfekcija sistema za ventilaciju i klamatizaciju - čišćenje i odmašćivanje masnih naslaga u sistemima kuhinjskih ventilacija - izrada, montaža i servisiranje filtera za kuhinjske ventilacije - izrada i montaža filtera za vazduh u sistemaima ventialcije i klimatizacije - izrada novih sistema za ventilaciju i klamatizaciju - prodaja svih vrsti okruglih četki i sajli za čišćenje dimnjaka i kotlova
Sistemi za klimatizaciju i ventilaciju veoma često se spominju zajedno jer su u pitanju procesi koji su neophodni u industrijskoj i komercijalnoj upotrebi. Sistemi za klimatizaciju i ventilacioni sistemi novije generacije zadovoljavaju najviše svetske standarde kvaliteta i u pogledu kompleksnosti i funkcionalnosti teži se ka što manjem utrošku energije. Klimatizacija je mogućnost upravljanja temperaturom, količinom relativne vlage, čistoćom i distribucijom vazduha. Klima uređaji pružaju preciznu kontrolu temperature. Uvek možete stvoriti okruženje u kojem se osećate najbolje, uz izbor prave temperature. Ne samo da stvaraju komfor, već se uz njih osećate sveže i aktivno čak i u najekstremnijim spoljašnjim uslovima. Klima uređaji mogu pružiti i grejanje. Možete uživati uz savršenu konstantnu temperaturu tokom cele godine, bez obzira na spoljašnje uticaje. To je ekološki prihvatljiva alternativa za tradicionalne načine grejanja, zbog toga što energiju spoljnog vazduha prenosi (zagrejanog) u unutrašnjost prostora. Klimatizacioni uređaji obavezno uključuju dovođenje svežeg vazduha u prostor koji se klimatizuje, tj. uključuju i ventilaciju prostora, jer u tehničkom smislu, uređaji koji nemaju dovod svežeg vazduha nisu uređaji klimatizacije. Jednom rečju klimatizacija obuhvata grejanje, hlađenje, odvlaživanje, prečišćavanje i ventilaciju vazduha. Ventilacija je proces menjanja vazduha u zatvorenim prostorijama, to jest proces provetravanja bilo da je u pitanju industrijski ili komercijalni objekat. Neophodnost kvalitetnog sistema za ventilaciju je neosporna. Veliki i arhitektonski kompleksni objekti zahtevaju pažljivo isprojektovan i postavljen ventilacioni sistem, a u projektu treba voditi računa o svim, pa i najsitnijim detaljima. Utrošak energije u poređenju sa učinkovitošću, odnosno kapacitetom klimatizacionog ili ventilacionog sistema nema samo ekonomski značaj već i ekološki, pošto je ekološka svest i važnost čuvanja i štednje energetskih resursa globalni prioritet.
Back to Top