Techno Partner

Registruj se
Prijavi se
Techno Partner
LOKACIJE

Hladjenje otvorenog prostora

RASHLADNI SISTEMI ZA OTVOREN PROSTOR.
TechnoPartner je svojim klijentima obezbedio najbolja i najkvalitetnija rešenja u oblasti rashlađivanja kafića bašti, magacina, industrijskih postrojenja, dešavanja na otvorenom.
SISTEM MOBICOOL.
Prvi u svetu, MOBICOOL, autonomni, raspršivajući, bešumni ventilator sa pumpom visokog pritiska.
Autonomni raspršivajući ventilator sa pumpom visokog pritiska.
DIAL PRO sa zadovoljstvom predstavlja, prvi u svetu, MOBI- COOL, autonomni, bešumni, raspršivajući ventilator sa pumpom visokog pritiska, za potrebe hladjenja.
Pomoću ugradjene pumpe visokog pritiska MOBI COOL može da meša atomiziranu vodu sa vazdušnim strujama iz okoline, omogućavajući efekat hladjenja u okolnom prostoru.
Najzad!
Uživajte u prijatnom letu i to napolju, bez fiksne instalacije.
MOBI-COOL je zaista poseban ventilator.
Tih, potpuno autonoman, efektan i efikasan sa velikim rezervoarom za vodu koji omogućava 3 do 5 sati rada.
MOBICOOL je veoma tih.
Njegov QES motor (quiet engine system) i pumpa su bešumni, sa manje od 55DB. TEHNIČKE KARAKTERISTIKE: profesionalna pumpa visokog pritiska sa aluminijumskom glavom, radni pritisak: 70 bar, sigurnosni ventil, dobro izbalansiran sa točkićima i ručkama za lako pomeranje, motor 0,55 kW, samoventilirajući, zaštita od termičkog opterećenja, rezervoar od 60 l, električni nivoprekidač kao zaštita od rada “na suvo”, vidljiva magla 5-9 mikrona, Dimenzije: 580x2050x580mm, Težina: 50 Kg (vodni rezervoar prazan).
QES: Oprema sa motorom niske buke QES (Quiet Engine System) je posebno tražena u odmaralištima, bazenima, barovima, restoranima, hotelima...gde buka može ometati Vaše goste.
BPS: Sve jedinice su opremljene By-Pass Systemom (ugradjenim baj pas ventilom), recirkulacijom vode unutar pumpe štite pumpu od pregrevanja.
Sistemi za omagljivanje vodjeni BPS pumpama ne moraju posedovati ispusne ventile za pražnjenje instalacije te nema rasipanja vode. NAMENA: Parkovi, vrtovi, verande, plaže, javna mesta, barovi, restorani, hoteli, bazeni, sportske manifestacije, žurke, tržni centri, diskoteke, razne manifestacije, skladišta, fabričke hale i druga mesta gde je neophodno hladjenje.
*** EUROJET SISTEM.
Eurojet je revolucionarni rashladni sistem za velike otvorene i zatvorene prostore.
Eurojet je razvijen i napravljen od strane vrhunskih inženjera i projektanata kako bi garantovao najbolje hladjenje otvorenih prostora na visokim temperaturama.
Takodje se koristi za smanjenje temperature, uklanjanje neprijatnih mirisa i smanjenje prašine u industriji.
Sistem predstavlja kombinaciju ventilacije i omagljivanja. Eurojet radi na principu evaporativnog hladjenja, stvaranjem fine magle.
Duplo filtrirana (5 i 1 mikron) voda se pod pritiskom od 70 bar distribuira kroz cevi, a potom raspršuje kroz specijalne mlaznice visokog pritiska u izuzetno finu maglu.
Milijarde kapljica manjih od 10 mikrona osvežavaju atmosferu.
Ova magla će u atmosferi toplog vazduha da ispari, snižavajući temperaturu okoline za čak 10°C do 15°C.
Eurojet je bešumni sistem, italijanskog dizajna, efikasan i elegantan i uklapa se u većinu modernih arhitektonskih rešenja.
NAMENA: zabavni parkovi, dečija igrališta, kafe barovi, klubovi, restorani na otvorenom, hoteli, rekreacioni centri, tržni centri, golf klubovi, sportski centri, zoološki vrtovi, bazeni, koncerti, diskoteke, žurke, manifestacije, vinski podrumi, tekstilna industrija, prehrambena industrija, razne druge primene.
*** SISTEM TOTEM.
Revolucionarni rashladni sistem za velike otvorene površine.
Totem i Arch (luk) su razvijeni i napravljeni od strane vrhunskih stručnjaka kako bi garantovali najbolje hladjenje vanjskih prostora na visokim temperaturama.
Sistem predstavlja kombinaciju ventilacije i omagljivanja.
Eurojet radi na principu evaporativnog hladjenja, stvaranjem fine magle. Oko 3m visok i 2m širok napravljen je od cevi od nerdjajućeg čelika, prečnika 60mm vrlo je jednostavan za instalaciju.
Postoji nekoliko modela i to kao: luk, polu-luk, oblika kišobrana, duplog luka.
Postolje Totema može biti izvedeno tako da bude vidljivo, ili sakriveno u zemlji, ankerisano za pod.

Klimatizacija i ventilacija

SISTEMI ZA KLIMATIZACIJU.
ROOFTOP SISTEM ZA KLIMATIZACIJU.
UGRADNJA SISTEMA ZA KLIMATIZACIJU.
Komercijalna i industrijska klimatizacija.
THERMOCOLD Italy je renomirana kompanija koja se bavi dizajniranjem i prodajom sistema za klimatizaciju i njeni proizvodi predstavljaju garanciju kvaliteta i pouzdanosti.
Italijanski lider na tržištu za prethodnih deset godina dokazao je svoju poziciju izborom najboljih proizvoda u pogledu performansi i materijala koje koriste klima uređaji za prodavnice, kancelarije, hotele i industrijske objekte od 5kW do 1000 kW.
Značajna prednost kompanije THERMOCOLD Italy je mogućnost personalizacije i prilagođavanja proizvoda pojedinačnom zahtevu svakog kupca, čime se dobija proizvod koji ispunjava sve zahteve i donosi neophodnui uštedu u eksploataciji.
Proizvođač CMT Clima je prisutan u preko 40 zemalja širom sveta.
Njihova proizvodnja uključuje i roof top jedinice na gas.
SISTEM AMC SERIES - COMPACT.
Protok: od 3800 do 15800 m3/h.
Kapacitet grejanja: od 29,20 do 122 kW.
Kapacitet hlađenja: od 23,8 do 99 kW.
SISTEM AMC XR-SERIES.
Protok: od 5900 do 15800 m3/h.
Kapacitet grejanja: od 61.1 do 179.00 kW.
Kapacitet hlađenja: od 33.0 do 99 kW.
GC-XR SERIJA COMBI.
Protok: od 7900 do 24.500 m3/h.
Kapacitet grejanja: od 73 do 234 kW.
Kapacitet hlađenja: od 44,7 do 141,4 kW.

Oprema za grejanje

OPREMA ZA GREJANJE.
CMT Clima, čiji smo zastupnik, je osnovana 1976 godine i od tada su stekli veliko iskustvo i znanje koje su primenili u proizvodnji najkvalitetnijih proizvoda u području grejanja vazduhom.
Ovo znanje rezultiralo je stvaranjem tehnološki naprednih proizvoda i proizvodnih procesa koji mogu napraviti razliku u području grejanja.
CMT Clima je danas prisutna u preko 40 zemalja širom sveta Njihova proizvodnja uključuje i klima uređaje, roof top jedinice na gas, gasne grejače vazduha, ventilokonvektore, zidne kotlove i BROAD litijum- bromid apsorpcione jedinice od 16 do 23.000 Kw.
SISTEMI ZA GREJANJE VAZDUHA NA GAS.
STACIONARNI KONDENZACIONI SISTEMI ZA GREJANJE VAZDUHA SA ZATVORENOM KOMOROM ZA SAGOREVANJE SERIJA X.
Ovi sistemi se odlikuju visokom efikašnošću koja ide i do 107% zahvaljujući svojim evolutivnim sistemom izmene toplote.
STACIONARNI SISTEMI ZA GREJANJE VAZDUHA SA GASNIM ILI LOŽ ULJE GORIONICIMA SERIJA G.
Samostojeći vertikalni grejači vazduha na gas ili lož ulje gorionicima.
Ovi grejači vazduha se koristi za grejanje radnih prostorije, skladišta, sportskih prostorija, staklenika i td.
Oni su dostupni s direktnim ili ductable klima-prikljulnicama i najjeftinije su rešenje za grejanje okoline.
Ova serija se može se staviti da se koristi na visokim i niskim temperaturama, u sredinama sa tehnološkm procesima, kao što su eksplozivi i municija ili u poljoprivredi u pećima za sušenje žitarica.

Rashladni sistemi

RASHLADNI SISTEMI.
Panasonic rashladni sistemi.
Rashladni sistemi koji su prilagođeni za kuće, srednje i velike zgrade poput restorana i kancelarija i za velike zgrade u industriji.
Veliki izbor najsavremenijih rashladnih sistema različitih namena i kapaciteta.
Iz ponude izdvajamo: Novi Panasonicov industrijski sistem ECOi VRF (od 8 HP do 60 HP).
Nova serija VRF ECOi projektovana je specifično za uštedu energije, jednostavnu ugradnju i visoku učinkovitost, uz široki izbor modela spoljnih i unutrašnjih jedinica te jedinstvene funkcije, dizajnirane za najzahtevnije kancelarije i velike zgrade.
Linija spoljnih jedinica obuhvata 7 modela snage od 8 HP do 20 HP.
Module od 10 HP do 16 HP moguće je konfigurirati na HI-COP način.
Standardni način pruža najveći kapacitet, osiguravajući još uvek odličnu učinkovitost, dok HI-COP način isporučuje izuzetnu učinkovitost i niske troškove rada sa nešto manjim kapacitetom.
Do 64 unutrašnje jedinice mogu se povezati, kako bi se ostvarilo 200% kapaciteta procenjenog opterećenja unutrašnjih jedinica, omogućavajući učinkovitu upotrebu sistema u različitim zgradama: ta funkcija široke povezivosti čini ove uređaje jednostavnim za projektovanje rešenja za škole, hotele, bolnice i druge velike zgrade.
Dužina cevi do 1000 m omogućuje upotrebu nove serije VRF ECOi u izrazito velikim zgradama, sa maksimalno prilagodivim dizajnom. ECOi sistem takođe omogućuje jednostavno upravljanje.
Obuhvata više od 8 tipova kontrole, od standardnih žičnih daljinskih upravljača do panela osetljivih na dodir ili portala za internetski pristup.
SVAKA ZGRADA JE BITNA!
Kontaktirajte nas kako biste u našoj širokoj ponudi pronašli odgovarajući rashladni sistem za Vas.

Kotlovi

KOTLOVI.
Birajući svoje poslovne partnere kompanija TechnoPartner vodi računa o renomeu, kvalitetu proizvoda i statusu proizvođača na tržištu.
Iz tog razloga sarađujemo samo sa najboljima.
ACV International Group je vodeći Belgijski proizvođač grejnih sistema sa 80 godišnjom tradicijom, proizvoda vrhunskog kvaliteta (tehnologije REZERVOAR-U- REZERVOARU ).
Svi proizvodi se proizvode u dva proizvodna pogona koji se nalaze u Belgiji i SAD-u.
Putem zastupništava prisutni su na pet kontinenata.
Većina ACV proizvoda se temelji na tehnologiji REZERVOAR-U-REZERVOARU.
Pomoću te tehnologije naši proizvodi postižu visoku učinkovitost u pripremi tople vode i generisanju toplote.
Danas, ACV nudi inovativne proizvode koji uspešno ostvaruju sve potrebe modernog sveta, te rešenja koja su pouzdana i visokog učinka. Iz ponude izdvajamo: KOTLOVI DVOSTRUKE NAMENE.
Visoko učinkoviti toplovodni generator dvostruke namjene s modulacijskim radom plamenika. Generator za toplu sanitarnu vodu vrlo visoke učinkovitosti:1,745 litara u 10', 6.690 litara u 60', 6.117 litara kontinuirano (t 30°C).
ACV BG 2000-M/200 modulacijski premix plinski plamenik: kompatibilan sa zemnim plinom, propanom i butanom.
Modulacija od 60 do 240 kW.
NIT plamenik sa dvostrukom elektrodom za paljenje-ionizaciju.
Izolaciona oplata od 50 mm debele poliuretanske pene.
MCBA upravljač sa 3 NTC sonde, jednom u prstenastom bojleru za otkrivanje niskog protoka tople sanitarne vode.
Prethodna i naknadnavremenska kontrola ispuštanja vode Visoko učinkoviti toplovodni generator dvostruke namene.
Generator za toplu sanitarnu vodu vrlo visoke učinkovitosti.
Tijelo je u potpunostiizolirano vrlo debelom poliuretantskom pijenom ugrađeno metalnim kućištem. Heat Master najsavršeniji je od svih Heat Master-a: snaga izmjenjivača 154 kW i proizvodnja tople sanitarne vode od 1570 litara u 10' (Δt 30°C) Sadrži primarni krug i također se može koristiti zimi kao kotao za centralno grijanje.
Visoko učinkoviti toplovodni generator dvostruke namjene s modulacijskim radom plamenika.
Generator za toplu sanitarnu vodu visoke učinkovitosti: Heat Master 71; 641 litara u 10', 2016 litara u 60', 1703 litara kontinuirano (Δt30°C).
Heat Master 101; 933 litara u 10', 3150 litara u 60', 2683 litara kontinuirano (Δt 30°C).
ACV BG 2000-M modulacijski premix plinski plamenik: kompatibilan sa zemnim plinom i propanombutanom.
Modulacija 20 69.9 kW (Heat Master 71) ili 25 107 kW (Heat Master 101).
Visoko učinkoviti toplovodni generator dvostruke namene.
Generator za toplu sanitarnu vodu vrlo visoke učinkovitosti.
Tijelo je u potpunosti izolirano krutom poliuretanskom pjenom.
Snaga izmjenjivača od 69,9 kW (Heat Master 70) ili 107,0 kW (Heat Master 100).
-Generatori visoke učinkovitosti: Heat Master 70: 630 litara u 10', 2073 litara u 60', 1835 litara kontinuirano (Δt30°C).
Heat Master 100: 871 litara u 10', 3172 litara u 60', 2776 litara kontinuirano (Δt30°C).
Visoko učinkoviti toplovodni generator dvostruke namene.
Generator za toplu sanitarnu vodu vrlo visoke učinkovitosti.
Tijelo je u potpunosti izolirano krutom poliuretanskom pjenom.Model ''60'' svrstava se u modele Heat Master-a srednjeg opsega: snaga izmjenjivača od 69.9 kW i proizvodnja tople sanitarne vode od 431 litre u 10' (Dt 30°C).
Multienergijski Heat Master 60 može se dostaviti s plamenikom po vašem izboru: plamenik BG 2000-S/60 za zemni plin i propan i BMV 1 ili BMV 2 za ulje.
Osim toga, Heat Master 60 radi sa svakom vrstom odobrenog plamenikadostupnog na tržištu.
Podni dvofunkcijski kotao.
Kotao dvostruke namene sa akumulacijom tipa ''bojler-u- bojleru''.
Telo u potpunosti izolovano čvrstom poliuretanskom penom.
Multienergijska DELTA IZVEDBA može se isporučiti s gorionikom po vašem izboru: BG 2000 S gorionik za prirodni gas i propan, ili BMV 1 gorionik za ulje.
Isto tako, DELTA izvedba funkcioniše sa svakom vrstom gorionika dostupnim na tržištu.
3 modela: snaga izmenjivača od 25 do 69 kW i proizvodnja tople sanitarne vode od 268 do 330 litara u 10' (Dt 30°C).
Spoj za dimnjak.
Kontrolna ploča s prekidačem za paljenje i gašenje, podesiv termostat, termometar, prekidač leto/zima i izbacivač za ACV kontrolni sistem (po izboru).
Tri pribora za spajanje grejanja pri niskim i visokim temperaturama dostupni su kao opcija da zadovolje sve postojeće zahteve Nekoliko vrsta upravljača takođe su dostupni kao opcija.
Kotlovi su kompatibilni s preporučenim ACV dodacima za centralno grejanje i toplu sanitarnu vodu.

Bojleri

Birajući svoje poslovne partnere kompanija TechnoPartner vodi računa o renomeu, kvalitetu proizvoda i statusu proizvođača na tržištu.
Iz tog razloga sarađujemo samo sa najboljima.
ACV International Group je vodeći Belgijski proizvođač grejnih sistema sa 80 godišnjom tradicijom, proizvoda vrhunskog kvaliteta.
BOJLERI.
ACV tehnologija ''Rezervoar-U-Rezervoaru'' predstavlja značajnu prednost u tehnologiji proizvodnje bojlera za pripremu tople vode.
Velika površina izmenjivača omogućuje brže zagrevanje u odnosu na ostale bojler za toplu vodu.
Posebno dostignuće kod unutrašnjeg rezervoara nije samo nedozvoljavanje skupljanju kamenca na zidovima već i izbegavanje stvaranja zaraza kao kod konvencionalnih bojlera.
Čak i nakon godina korišćenja unutrašnji reervoar od inox-a će biti isto čist kao i prvog dana kada je instaliran.
Izdvajamo: Jumbo Bojleri od nerđajućeg čelika industrijske namene.
Bojler velike učinkovitosti za postavljanje na pod, garancija punog komfora pri korišćenju tople sanitarne vode.
Izolacija od kamene vune.
Kontrolna ploča s termometrom i termostatom.
Elegantni emajlirani spoljni deo bojlera.
Kućište se dostavlja odvojeno kako bi uređaj mogao proći kroz standardni ulaz 800 mm).
Dva modela od 800 i 1000 litara.
Snaga izmenjivača od 100 do 112 kW.
SOLARNI BOJLERI.
Solarni bojleri velikih zapremina.

Solarni sistemi

Solarna energija i ostali obnovljivi izvori energije su nešto što je budućnost svih nas, a TechnoPartner, kao kompanija koja gleda u budućnost, obezbedila je svojim korisnicima najbolja rešenja u tom segmentu i sve to po najpovoljnijim uslovima.
Solarni sistemi - Celovita rešenja grejanja i pripreme sanitarne tople vode sa solarnim sistemima.
Visoko kvatitetni kolektori, bojleri i akumulacije.
Pločasti kolektori, Vakumski cevni kolektori HEATPI.
Prednosti ACV električnih kotlova.
Solarna enetgetska ušteda.
Subvencionisani krediti za energetsku uštedu.
Celovita rešenja grejanja i pripreme sanitarne tople vode sa solarnim sistemima.
Visoko kvalitetni kolektori, bojleri i akumulacija.
Pločasti kolektori.
Vakumski cevni kolektori HEATPIPE s 22 i 30 cevi.
Visoko učinkoviti bojleri izrađeni od nerđajučeg čelika SMART LINE MULTI ENERGY.
Solarni kolektor HEAT PIPE.
Visoko učinkoviti vakumski cevni kolektor sistema »HEAT PIPE«.
Vakumske cevi s dvostrukim zidom, proizvedena od borsilicij stakla.
Absorber: visoko kvalitetna prevlaka od ALN/Al.
Izolacija od kamene vune debljine 50 mm.
EKOLOGIJA: 0 % emisije CO.
10 godina garancije.
U ceni uključen montažni set.
Pločasti solarni kolektor .
Pločasti solarni kolektor KAPLAN 2.0.
Izmjenjivač se sastoji od bakrenih pera, bakrenih cevi i kolektora.
Bakrena pera su napravljena od 0,2 mm debelog bakra i postavljena su na svakih 120 mm.
Pera su pričvrščena na bakrene cevi promera 8 mm debljine 0,5 mm, te je sve to presvućeno sa TINOX plavom visokoselektivnom navlakom i na kraju je sve vakuumirano.
Cevi su spajane sistemom ULTRA SONIC COLD.
Termički kontakt je OPTIMALAN.
Cela ta konstrukcija je pričvršćena na kolektore promera 20 mm.
Izolacija je od 60 mm debela kamena vuna s crnom zadnjom folijom i specif.
težinom 70 kg/cm2, koja ja postavljena dole i sa strane Pokrov debljine 4mm, transmisije (91%) temperaturno staklo.

Dimnjaci

Kompanija CONVESA je španski proizvođač dimnjaka za sve vrste rezidencijalnih, komercijalnih i industrijskih objekata.
Sa iskustvom od 40 godina, predstavljaju lidera u segmentu proizvodnje dimnjaka svih vrsta i modela sa asortimanom proizvoda od preko 5.000 artikala.
Osnovni postulati kompanije CONVESA su KVALITET, ODGOVORNOST i POŠTENJE, što i dokazuju svojim odnosom prema klijentima, kako u svakodnevnoj saradnji, tako i u proizvodnom asortimanu na koji daju 12 GODINA garancije i koji se prodaje po najpovoljnijim cenama.
SVI PROIZVODI NOSE SERTIFIKAT EUR1 – PROIZVEDENO U EVROPSKOJ UNIJI.

Toplotne pumpe

TOPLOTNE PUMPE.
Panasonic novi sistem, Aquarea, temelji se na visoko efikasnoj tehnologiji toplotne pumpe, koja ne samo da greje kuću i sanitarnu vodu, već i hladi leti, pružajući izvanrednu udobnost i performanse ma kakvi bili vremenski uslovi– čak i kada su spoljne temperature ekstremne. Panasonic Aquarea toplotna pumpa omogućava uštedu do 78% u izdacima za grejanje u odnosu na električne grejače.
Na primer, Aquarea sistem od 12 kW ima koeficijent COP od 4.67: na svaki kW potrošene struje, vraća 4.67 kW energije, što je 3.67 kW više nego konvencionalni električni sistem grejanja, a to odgovara uštedi od 78%.
Potrošnja se može dodatno smanjiti spojite li solarne ploče na Aquarea sistem.
Aquarea toplotna pumpa vazduh/voda: Kako radi?
Sistem toplotne pumpe vazduh/voda koristi energiju koja je prisutna u spoljnom vazduhu za grejanje kuće i hlađenje, te za proizvodnju tople vode.
Sistem Aquarea time koristi besplatnu energiju za grejanje ili hlađenje vašeg doma.
Električnu energiju troši samo za rad kompresora, elektronike, pumpe i, ukoliko su temperature izrazito niske, električnih grejača.
Rezultat su izrazito visoka efikasnost i istinska ušteda energije.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Zemun Petra Kočića 6
    +381 60 0360200; +381 61 6151234; +381 11 2618899;
Back to Top