Hladjenje otvorenog prostora

Registruj se
Prijavi se
Hladjenje otvorenog prostora
rose-garden-hladjenje-otvorenog-prostora

Rose Garden

Beograd, Palilula, Vlašićka 5 011 2971534
Hlađenje otvorenih prostora.
Klima za bašte i terase .
Zbog paklenih vrućina koje je svako od nas iskusio na sopstvenoj koži kao posledicu globalnog zagrevanja, jasno nam je da bi što hitnije trebalo da preduzmemo nešto kako bismo previsoke temperature učinili podnošljivijim.
Treba da se potrudimo da sebi i drugima stvorimo uslove koji će nam omogućiti bezbrižan boravak u prirodnom ambijentu, umesto da ostanemo zarobljenici zatvorenih prostorija u kojima je moguće opstajati i funkcionisati zahvaljujući klima uređajima.
U zavisnosti od temperature i relativne vlage vazduha FogMaster sistem hlađenja otvorenih prostora može sniziti temperaturu spoljašnjeg vazduha na terasama od 5 °C do 15 °C.
Klimatizacija terasa restorana i kafića.
Tokom letnjih meseci, u vreme velikih vrućina, gotovo sve terase restorana, kafića, hotela i drugih ugostiteljskih objekata ostaju prazne.
Gosti ostaju u klimatizovanim prostorijama, umesto da uživaju na lepim sunčanim terasama.
Kao vlasnik restorana, pitate se kako prazne terase i bašte učiniti profitabilnijim dok traju letnje vrućine.
Sa pouzdanim raspršivanjem vode ovaj originalni sistem hlađenja održava temperaturu vazduha terasa i bašti čini ih ugodnim za boravak gostiju i za vreme najvećih letnjih žega.
Rashlađene terase tokom celog dana privlače goste, pa i one iz hotelskih soba, čime se povećava prihod hotela, a ujedno smanjuju troškovi klimatizacije u sobama.
Tako privučeni gosti na rashlađenim terasama ostaju duže vremena, stoga se i prihod od kunzumiranja jela i pića znatno povećava.
Pored toga ovakav način rashlađivanja terasa čini ugostiteljski objekat atraktivnim i privlači potencijalne goste, a osoblje lakše izvršava radne zadatke.
Izborom specijalnog aparata sa mogućnošću doziranja raznih mirisa, učinićete ambijent ugodnijim smanjujući neugodne mirise, a imate mogućnost i smanjenja broja komaraca, muva i ostalih insekata.
Primena FogMaster sistema: Hlađenje na terasama hotela, restorana i kafića.
Hlađenje pored bazena ili na plažama.
Održavanje optimalne vlažnosti u staklenicima i vinskim podrumima.
Suzbijanje prašine u raznim oblastima industrije.
Hidratacija voća, povrća, ribe i mesnih proizvoda.
Održavanje optimalne temperature u živinarstvu i stočarstvu.
FogMaster se vrlo jednostavno prilagođava i postavlja u svakom objektu.
Koristeći vodu pod pritiskom od 75 bara FogMaster spoljni osveživač vazduha stvara ultrafine čestice koje slobodno lelujaju u vazduhu i stvaraju maglu ili paru.
Čista vodena magla je praktičan i ekonomski isplativ način stvaranja prijatnije temperature vazduha.
FogMaster sistem za rashlađivanje terasa se sastoji od pumpe visokog pritiska, fleksibilnih cevi sa specijalnim patentiranim diznama, koje se mogu rasporediti po vašim željama i specifičnim zahtevima u zavisnosti od efekata koje želite da postignete, da bi stvorili idealni ambijent, optimalnu temperaturu i vlažnost vazduha.
techno-partner-hladjenje-otvorenog-prostora

Techno Partner

Novi Beograd, Milutina Milankovića 124/11 060 0360200
RASHLADNI SISTEMI ZA OTVOREN PROSTOR.
TechnoPartner je svojim klijentima obezbedio najbolja i najkvalitetnija rešenja u oblasti rashlađivanja kafića bašti, magacina, industrijskih postrojenja, dešavanja na otvorenom.
SISTEM MOBICOOL.
Prvi u svetu, MOBICOOL, autonomni, raspršivajući, bešumni ventilator sa pumpom visokog pritiska.
Autonomni raspršivajući ventilator sa pumpom visokog pritiska.
DIAL PRO sa zadovoljstvom predstavlja, prvi u svetu, MOBI- COOL, autonomni, bešumni, raspršivajući ventilator sa pumpom visokog pritiska, za potrebe hladjenja.
Pomoću ugradjene pumpe visokog pritiska MOBI COOL može da meša atomiziranu vodu sa vazdušnim strujama iz okoline, omogućavajući efekat hladjenja u okolnom prostoru.
Najzad!
Uživajte u prijatnom letu i to napolju, bez fiksne instalacije.
MOBI-COOL je zaista poseban ventilator.
Tih, potpuno autonoman, efektan i efikasan sa velikim rezervoarom za vodu koji omogućava 3 do 5 sati rada.
MOBICOOL je veoma tih.
Njegov QES motor (quiet engine system) i pumpa su bešumni, sa manje od 55DB. TEHNIČKE KARAKTERISTIKE: profesionalna pumpa visokog pritiska sa aluminijumskom glavom, radni pritisak: 70 bar, sigurnosni ventil, dobro izbalansiran sa točkićima i ručkama za lako pomeranje, motor 0,55 kW, samoventilirajući, zaštita od termičkog opterećenja, rezervoar od 60 l, električni nivoprekidač kao zaštita od rada “na suvo”, vidljiva magla 5-9 mikrona, Dimenzije: 580x2050x580mm, Težina: 50 Kg (vodni rezervoar prazan).
QES: Oprema sa motorom niske buke QES (Quiet Engine System) je posebno tražena u odmaralištima, bazenima, barovima, restoranima, hotelima...gde buka može ometati Vaše goste.
BPS: Sve jedinice su opremljene By-Pass Systemom (ugradjenim baj pas ventilom), recirkulacijom vode unutar pumpe štite pumpu od pregrevanja.
Sistemi za omagljivanje vodjeni BPS pumpama ne moraju posedovati ispusne ventile za pražnjenje instalacije te nema rasipanja vode. NAMENA: Parkovi, vrtovi, verande, plaže, javna mesta, barovi, restorani, hoteli, bazeni, sportske manifestacije, žurke, tržni centri, diskoteke, razne manifestacije, skladišta, fabričke hale i druga mesta gde je neophodno hladjenje.
*** EUROJET SISTEM.
Eurojet je revolucionarni rashladni sistem za velike otvorene i zatvorene prostore.
Eurojet je razvijen i napravljen od strane vrhunskih inženjera i projektanata kako bi garantovao najbolje hladjenje otvorenih prostora na visokim temperaturama.
Takodje se koristi za smanjenje temperature, uklanjanje neprijatnih mirisa i smanjenje prašine u industriji.
Sistem predstavlja kombinaciju ventilacije i omagljivanja. Eurojet radi na principu evaporativnog hladjenja, stvaranjem fine magle.
Duplo filtrirana (5 i 1 mikron) voda se pod pritiskom od 70 bar distribuira kroz cevi, a potom raspršuje kroz specijalne mlaznice visokog pritiska u izuzetno finu maglu.
Milijarde kapljica manjih od 10 mikrona osvežavaju atmosferu.
Ova magla će u atmosferi toplog vazduha da ispari, snižavajući temperaturu okoline za čak 10°C do 15°C.
Eurojet je bešumni sistem, italijanskog dizajna, efikasan i elegantan i uklapa se u većinu modernih arhitektonskih rešenja.
NAMENA: zabavni parkovi, dečija igrališta, kafe barovi, klubovi, restorani na otvorenom, hoteli, rekreacioni centri, tržni centri, golf klubovi, sportski centri, zoološki vrtovi, bazeni, koncerti, diskoteke, žurke, manifestacije, vinski podrumi, tekstilna industrija, prehrambena industrija, razne druge primene.
*** SISTEM TOTEM.
Revolucionarni rashladni sistem za velike otvorene površine.
Totem i Arch (luk) su razvijeni i napravljeni od strane vrhunskih stručnjaka kako bi garantovali najbolje hladjenje vanjskih prostora na visokim temperaturama.
Sistem predstavlja kombinaciju ventilacije i omagljivanja.
Eurojet radi na principu evaporativnog hladjenja, stvaranjem fine magle. Oko 3m visok i 2m širok napravljen je od cevi od nerdjajućeg čelika, prečnika 60mm vrlo je jednostavan za instalaciju.
Postoji nekoliko modela i to kao: luk, polu-luk, oblika kišobrana, duplog luka.
Postolje Totema može biti izvedeno tako da bude vidljivo, ili sakriveno u zemlji, ankerisano za pod.
akvamatik-hladjenje-otvorenog-prostora

Akvamatik

Novi Sad, Subotička 12 021 6506863
te-cooling-hladjenje-otvorenog-prostora-909888

TE cooling

Novi Sad, Profesora Grčića 1 063 589280
HLAĐENJE OTVORENOG PROSTORA - TE COOLING Najmoderniji sistem hlađenja vodenom maglom.
Back to Top