Skidanje grafita Beograd

Registruj se
Prijavi se
Skidanje grafita Beograd
ekos-servis-skidanje-grafita-711919

Ekos servis

Beograd, Petlovo Brdo, Tuzlanska 29A 064 3871094
cena: Cenovnik
SKIDANJE GRAFITA - EKOS SERVIS TEPIH SERVIS - EKOS SERVIS Profesionalna i kvalitetna usluga skidanje grafita.
profi-delfin-skidanje-grafita

Profi Delfin

Kragujevac, Durmitorska 18 063 7781177
SKIDANJE GRAFITA BEOGRAD PROFI DELFIN Preduzeće Profi DELFIN doo pruža usluge čišćenja i tehničkog održavanja objekata. Od osnivanja 2004.godine DELFIN je preplivao put od servisa koji se bavio isključivo pranjem tepiha i automobila pa do danas kada je jedna od vodećih firmi u domenu pružanja usluga čišćenja i tehničkog održavanja stambeno poslovnih objekata. Nošeni idejom, da se po ugledu na savremene trendove u modernim evropskim i svetskim metropolama, pruži profesionalna usluga čišćenja i održavanja objekata i njihove okoline, vremenom smo stvorili: kvalitetan, profesionalan i obučen tim koji čini PROFI DELFIN doo.
Spremni smo da sve obaveze čišćenja i održavanja preuzmemo na sebe, a Vas poštedimo i oslobodimo svih „NEUGODNIH POSLOVA“.
Profesionalni tim izvršilaca DELFIN- a , opremljen savremenim mašinama i pomoćnim sredstvima rada, objedinjuje sve usluge čišćenja, od povremenog preko generalnog do svakodnevnog održavanja. Pozovite nas, pošaljite faks ili E-mail iznenadićete se kvalitetom usluga i povoljnim cenama.

Tip Top Mobilni Toaleti

Beograd, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 75 z 063 377377 |
063 377574 |
SKIDANJE GRAFITA BEOGRAD TIP TOP MOBILNI TOALETI Naše prednosti su fleksibilnost i pouzdanost, vršimo deodoraciju i uklanjanja grafita i svaki mesec računamo kao 30 dana.
Back to Top