Skidanje grafita Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Skidanje grafita Kragujevac
profi-delfin-skidanje-grafita

Profi Delfin

Kragujevac, Durmitorska 18 034 320137 |
063 7781177 |
SKIDANJE GRAFITA BEOGRAD PROFI DELFIN Preduzeće Profi DELFIN doo pruža usluge čišćenja i tehničkog održavanja objekata. Od osnivanja 2004.godine DELFIN je preplivao put od servisa koji se bavio isključivo pranjem tepiha i automobila pa do danas kada je jedna od vodećih firmi u domenu pružanja usluga čišćenja i tehničkog održavanja stambeno poslovnih objekata. Nošeni idejom, da se po ugledu na savremene trendove u modernim evropskim i svetskim metropolama, pruži profesionalna usluga čišćenja i održavanja objekata i njihove okoline, vremenom smo stvorili: kvalitetan, profesionalan i obučen tim koji čini PROFI DELFIN doo.
Spremni smo da sve obaveze čišćenja i održavanja preuzmemo na sebe, a Vas poštedimo i oslobodimo svih „NEUGODNIH POSLOVA“.
Profesionalni tim izvršilaca DELFIN- a , opremljen savremenim mašinama i pomoćnim sredstvima rada, objedinjuje sve usluge čišćenja, od povremenog preko generalnog do svakodnevnog održavanja. Pozovite nas, pošaljite faks ili E-mail iznenadićete se kvalitetom usluga i povoljnim cenama.
Back to Top