Industrijsko čišćenje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Industrijsko čišćenje Beograd
tepih-servis-master-clean-industrijsko-ciscenje-565092
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE - MASTER CLEAN Mašinsko čišćenje industrijskih podova i oblaganje zaštitnom emulzijom.
secut-ciscenje-i-odrzavanje-higijene-industrijsko-ciscenje

Secut - Čišćenje i održavanje higijene

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 2200040
cena: Cenovnik
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE BEOGRAD SECUT Preduzeće SECUT je usko specijalizovano za čišćenje, održavanje i zaštitu svih vrsta podnih obloga, kao i za poslove generalnog uređenja prostora nakon građevinskih radova.
Iz palete ponuda izdvajamo sledeće usluge: Čišćenje mekih (tekstilnih) podnih obloga podrazumeva usluge pranja i čišćenja svih vrsta mekih podnih obloga. Čišćenje, pranje i zaštita tvrdih podnih obloga podrazumeva usluge čišćenja, pranja i zaštite svih vrsta tvrdih podnih obloga bilo da je u pitanju mermer, granit, PVC, linoleum, parket, beton, teraco, keramičke pločice ili industrijski podovi. Kristalizacija prirodnog mermera i kamena spada u posebnu SECUT ponudu i obavlja se u osam posebnih faza. Pranje i čišćenje velikih površina i mogućnost održavanja istih u zimskom periodu podrazumeva čišćenje velikih površina kao što su parking prostori, podzemne i nadzemne garaže, skladišta, industrijski pogoni i sl.
ekos-servis-industrijsko-ciscenje-684008

Ekos servis

Beograd, Petlovo Brdo, Tuzlanska 29A 064 3871094
cena: Cenovnik
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE - EKOS SERVIS Profesionalna i kvalitetna usluga čišćenja i održavanja tvrdih podnih obloga.
vizija-servis-industrijsko-ciscenje
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE BEOGRAD VIZIJA SERVIS Generalna čišćenja se rade po potrebi i podrazumevaju čišćenje celokupnog prostora kombinacijom mašinskog i ručnog rada.Obavlja ga tim obučenih i organizovanih ljudi.Čišćenje posle završetka građevinskih radova podrazumevaju uklanjanje svih ostataka ( kreč, boje, lepkovi sa keramike, stolarija i dr ) i dovođenje objekata u namensku funkciju.
new-york-trade-industrijsko-ciscenje

New York Trade

Beograd, Senjak, Koste Glavinića 2 011 3691917
cena: Cenovnik
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE NEW YORK TRADE Sve veći broj kompanija u Srbiji koristi usluge profesionalnog čišćenja.Kompanije se uglavnom drže primarnih delatnosti, stoga poslove održavanja higijene prepuštaju firmama koje su profesionalno obučene.Industrijsko čišćenje je jako specifično, tako da radnici zaposleni na poslovima svakodnevnog održavanja higijene nisu u mogućnosti da efikasno obave zadatak iz oblasti industrijskog čišćenja.
patenting-proizvodnja-industrijsko-ciscenje

Patenting proizvodnja

Novi Beograd, Generala Mihajla Nedeljkovića 105 011 3016942
cena: Cenovnik
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE PATENTING PROIZVODNJA Bavimo se prodajom - sredstava za pranje u industriji - kućne hemije - dezinfekcionih sredstava - auto - kozmetike - hemikalija za tretman vode - baznih hemikalija - robe široke potrošnje
Back to Top