Industrijsko čišćenje Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Industrijsko čišćenje Novi Beograd
secut-ciscenje-i-odrzavanje-higijene-industrijsko-ciscenje

Secut - Čišćenje i održavanje higijene

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 2200040
cena: Cenovnik
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE BEOGRAD SECUT Preduzeće SECUT je usko specijalizovano za čišćenje, održavanje i zaštitu svih vrsta podnih obloga, kao i za poslove generalnog uređenja prostora nakon građevinskih radova.
Iz palete ponuda izdvajamo sledeće usluge: Čišćenje mekih (tekstilnih) podnih obloga podrazumeva usluge pranja i čišćenja svih vrsta mekih podnih obloga. Čišćenje, pranje i zaštita tvrdih podnih obloga podrazumeva usluge čišćenja, pranja i zaštite svih vrsta tvrdih podnih obloga bilo da je u pitanju mermer, granit, PVC, linoleum, parket, beton, teraco, keramičke pločice ili industrijski podovi. Kristalizacija prirodnog mermera i kamena spada u posebnu SECUT ponudu i obavlja se u osam posebnih faza. Pranje i čišćenje velikih površina i mogućnost održavanja istih u zimskom periodu podrazumeva čišćenje velikih površina kao što su parking prostori, podzemne i nadzemne garaže, skladišta, industrijski pogoni i sl.
patenting-proizvodnja-industrijsko-ciscenje

Patenting proizvodnja

Novi Beograd, Generala Mihajla Nedeljkovića 105 011 3016942
cena: Cenovnik
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE PATENTING PROIZVODNJA Bavimo se prodajom - sredstava za pranje u industriji - kućne hemije - dezinfekcionih sredstava - auto - kozmetike - hemikalija za tretman vode - baznih hemikalija - robe široke potrošnje
Back to Top