Tepih servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Tepih servis Beograd
- SVI TEPIH SERVISI U BEOGRADU i SRBIJI NA JEDNOM MESTU!
- UPOREDITE TEPIH SERVISE - POGLEDAJTE NjIHOVE PREZENTACIJE i CENE!
- PRANjE TEPIHA, MAŠINSKO PRANjE TEPIHA i ITISONA, OPŠIVANjE TEPIHA!
ekos-servis-tepih-servis-663431

Ekos servis

Beograd, Petlovo Brdo, Tuzlanska 29A 069 3015131
cena: Cenovnik
TEPIH SERVIS - EKOS SERVIS Profesionalne i kvalitetne usluge pranja tepiha, opšivanja tepiha i zamena resa.
profi-delfin-tepih-servisi

Profi Delfin

Kragujevac, Durmitorska 18 063 7781177
TEPIH SERVIS BEOGRAD PROFI DELFIN Preduzeće Profi DELFIN doo pruža usluge čišćenja i tehničkog održavanja objekata.
Od osnivanja 2004.godine DELFIN je preplivao put od servisa koji se bavio isključivo pranjem tepiha i automobila pa do danas kada je jedna od vodećih firmi u domenu pružanja usluga čišćenja i tehničkog održavanja stambeno poslovnih objekata.
Nošeni idejom, da se po ugledu na savremene trendove u modernim evropskim i svetskim metropolama, pruži profesionalna usluga čišćenja i održavanja objekata i njihove okoline, vremenom smo stvorili: kvalitetan, profesionalan i obučen tim koji čini PROFI DELFIN doo.
Spremni smo da sve obaveze čišćenja i održavanja preuzmemo na sebe, a Vas poštedimo i oslobodimo svih „NEUGODNIH POSLOVA“.
Profesionalni tim izvršilaca DELFIN- a , opremljen savremenim mašinama i pomoćnim sredstvima rada, objedinjuje sve usluge čišćenja, od povremenog preko generalnog do svakodnevnog održavanja.
Pozovite nas, pošaljite faks ili E-mail iznenadićete se kvalitetom usluga i povoljnim cenama.
tepih-servis-tirkiz-tepih-servis-849694
TEPIH SERVIS NOVI SAD - PRANJE TEPIHA NOVI SAD Mogućnost plaćanja na rate za penzionere i zaposlene.
tepih-servis-master-clean-tepih-servis-957473
TEPIH SERVIS - MASTER CLEAN Dubinsko pranje i čišćenje svih vrsta tepiha.
Od itisona do persijskih tepiha.
tepih-servis-super-cistko-tepih-servis
TEPIH SERVIS - SUPER ČISTKO Samo kod nas, PROFAB zaštitna emulzija za impregnaciju nameštaja i tepiha!
Kvalitetna usluga pranja tepiha!
vizija-servis-tepih-servisi
TEPIH SERVIS BEOGRAD VIZIJA SERVIS Zavisno od potrebe korisnika i vrste podne obloge, kao i stanja u kom se nalazi, primenjujemo i metod čišćenja koje može biti :suvo,polusuvo,polusuvo sa ispiranjem. Krajnji cilj je uklanjanje nečistoća, neprijatnog mirisa, raznih vrsta fleka, žvaka i slPreuzimamo Vaše tepihe, koje dva puta dubinski peremo i vraćamo, u najkraćem mogućem roku na Vašu adresu suve i čiste.
Naše dugogodišnje iskustvo nam je pokazalo da tek drugim pranjem možemo dobiti potpunu čistoću tepiha.
tepih-servis-laki-tepih-servis
TEPIH SERVIS LAKI Čistoća je pola zdravlja.
Veoma je važno održavati prostor u kome živimo čistim.
Zbog Vas, Vašeg zdravlja i zdravlja vaše dece neophodno je redovno čišćenje i pranje podova.
Mala deca se često igraju i valjaju po podu.
Pokušajmo da taj njihov prostor za igru učinimo još lepšim i privlačnijim.
Dozvolite da mi preuzmemo brigu o čistoći vašeg doma.
Vi imate previše obaveza.
Čekaju Vas velike obaveze na poslu i kod kuće.
Vaš dan je ispunjen od jutra do mraka.
Pomažete deci oko domaćih zadataka, odvodite ih u obdanište, dovozite ih iz obdaništa, mislite gde su i u kakvom su društvu ako su dovoljno odrasla.
Pored toliko obaveza ostaje Vam veoma malo vremena da predahnete.
Veoma važni gosti su najavili dolazak.
Nastaje frka, treba pospremiti sve da sija.
Mi smo zbog vas uvek spremni da pomognemo.
Zbog Vas mi smo mobilni 24 časa.
Obratite se nama.
master-tepih-servis-tepih-servis

Master tepih servis

Beograd, Dušanovac, Miška Jovanovića 26 011 3977767
cena: 150 din
TEPIH SERVIS MASTER Tepih Servis Master je od 2008.godine zadovoljio potrebe pranja tepiha više hiljada mušterija na celom području Beograda sa ciljem da tržištu ponudi drugačiji pristup pranja tepiha, bolje higijene, a samim tim i zdravlja Vas i Vaših ukućana... Mi razumemo da je svaki uspešan biznis izgrađen na zadovoljnoj mušteriji, naš profesionalni tim ce se pobrinuti da sigurno budete zadovoljni pruzenom uslugom. Cilj rada našeg tepih servisa je vaše zadovoljstvo i zbog toga činimo sve da ispunimo sve vaše zahteve vezane, kako za sam tepih (moguća opšivka tepiha, zamena resa itd) tako i za vreme vraćanja (ukoliko niste u mgućnosti da tepihe preuzmete odmah, već je potrebno deponovati ih kod nas dok ne budete u mogućnosti da ih odmah vratite na podove zbog raznih situacija - poplave, adaptacije, zamena nameštaja...).
tepih-servis-max-tepih-servis-906507
TEPIH SERVIS - MAX Visokoprofesionalne usluge pranja tepiha.
Opšivanje tepiha i zemena resa na tepihu.
tepih-servis-markovic-tepih-servis
TEPIH SERVIS BEOGRAD TEPIH SERVIS „BEOGRAD“ Osnovan je pre 20 godina.
Tepih servis Beograd je Specijalizovan za pranje tepiha,ciscenje tepiha,pranje na licu mesta, jednom recju odrzavanje higijene u Vasem zivotnom i poslovnom prostoru. Sama činjenica da toliko postojimo govori o našem kvalitetu u radu.To potvrđuje i sve veći broj korisnika naših usluga, koji raste iz dana u dan i upravo je to naša najbolja preporuka, a ujedno i satisfakcija za naš dalji rad.
Sarađujemo sa puno fizičkih i pravnih subjekata, sa svima koji imaju potrebu za visoko profesionalno pranje i čišćenje tepiha, kao i održavanje higijene životnog i poslovnog prostora.
Sarađujemo sa ambasadama, fakultetima, školama, obdaništima, industrijskim gigantima i drugim pravnim subjektima.
tepih-servis-rojal-tepih-servis
TEPIH SERVIS ROJAL Tepih servis ROJAL jedinstven je u Srbiji po tome što svoje usluge vrši izuzetno kvalitetnim CIMEX mašinama engleske proizvodnje, koje vrše dvosmerno pranje tepiha što je od izuzetne važnosti za visoki kvalitet i sjaj tepiha. Posedujemo specijalne komore za sušenje tepiha koje omogućavaju konstantan rad tokom cele godine bez obzira na vremenske uslove.
Pored toga, imamo sve uslove da tepisi pri sušenju u letnjim mesecima ne budu izloženi direktnom suncu i tako sprečavamo eventualna oštećenja tepiha.
tepih-servis-cisto-tepih-servis
TEPIH SERVIS ČISTO TEPIH SERVIS “ČISTO” je profesionalan servis sa najdužim vremenom postojanja u Beogradu i celoj Srbiji. Postojimo samo 31-nu godinu!
Tepihe poverite iskusnima i nemate rizik od toga da će biti loše oprani, neisprani od hemikalija kojima su prani, vraćeni mokri pa se osećaju na buđ ili jako naparfemisani da bi se to sakrilo. Poštujemo Vaše vreme, dolazimo tačno kako kažemo i ne dozvoljavamo da nas prekomerno čekate.
perionica-lukic-tepih-servis

Perionica Lukić

Beograd, Boleč, 20. oktobar 3 065 5115156
cena: 200 din
TEPIH SERVIS PERIONICA LUKIĆ Vaš tepih: tresemo, usisavamo, cetkamo uz koriscenje profesionalne hemije, ispiramo pod visokim pritiskom, centrifugiramo i sušimo.
Preuzimanje i dostava su besplatni.
perionica-sopranos-tepih-servis
TEPIH SERVIS SOPRANOS Nekada je čišćenje tepiha stvarno težak posao, pogotovu ako živite u stanu ili delu grada gde nemate uslova da ih ručno operete.
Postoje i naravno tepisi za koje nije poželjno da ih perete sami, zato što se natapaju skroz vodom a to nije uvek poželjno, prvenstveno zbog razlivanja boja kada ih natopite.Naša firma se profesionalno bavi pranjem tepiha, korišćenjem specijalizovanih mašina.
Vaš tepih će u većini slučajeva vratiti prvobitan izgled i sjaj.
Naravno ovde postoje odstupanja, jer tepih koji je izlizan ili oštećen teško može da postane kao nov.
tepih-servis-sky-tepih-servis
TEPIH SERVIS SKY Tepih Servis Sky Beograd za dubinsko pranje tepiha koristi najsavremenije mašine profesionalne mašine poslednje generacije.
Dubinsko pranje tepiha vrši najboljim ekološkim sredstvima koji nisu štetni po ljude i životinje. Ukoliko imate kućne ljubimce koji borave u zatvorenom prostoru rezultat toga su neprijatni mirisi koji se skupljaju i ostaju na tepisima. Vlasnici životinja vremenom postaju neosetljivi na neprijatne mirise ali svi oni koji borave u Vašem prostoru veoma dobro osećaju te nerpijatne mirise – MISLITE O TOME .
top-sjaj-tepih-servis-tepih-servis

Top Sjaj tepih servis

Beograd, Rakovica, Oslobodilaca Rakovice 4 065 6005252
cena: 179 din
TEPIH SERVIS TOP SJAJ Koristimo najsavremeniju tehnologiju i najkvalitetnije mašine renomiranih evropskih proizvođača na tržištu za dubinsko pranje.
Takođe koristimo i najkvalitetniju antialergijsku hemiju kao i mašine za centrifugu i komore za sušenje.
Tepih servis Top Sjaj je profesionalni servis za pružanje usluga profesionalnog čisćenja i održavanja higijene vašeg doma, zgrade, poslovnog prostora ili prevoznog sredstva.
tepih-servis-boban-tepih-servis
TEPIH SERVIS BOBAN Vršimo pranje tepiha natapanjem, četkanjem i ispiranjem šampona pod jakim mlazom vode.
Sušenje se vrši prirodno ili u komori i na vašu adresu donosimo potpuno suv tepih u roku od par dana.
Postoji mogućnost pranja tepiha i na licu mesta.
Brzo odgovaramo na svaki vaš poziv. Mašinsko dubinsko četkanje tepiha sa obe strane, uz ispiranje pod jakim mlazom vode.
Dodatno ispiranje vodom tepiha na ramu.
nn-wash-perionica-tepih-servis
TEPIH SERVIS NN WASH Dubinsko pranje čini da Vaše stvari budu kao nove.
NN Wash se bavi pranjem i čišćenjem enterijera automobila, nameštaja, dušeka, tepiha, staza, mebla, štofa, stolica, jastuka… Nudimo Vam kvalitetno dubinsko pranje profesionalnim “Karcher” mašinama, uz upotrebu najkvalitetnijih i orginalnih sredstava za pranje kako bi postigli vrhunske rezultate usluga koje pružamo.
Koristimo isključivo profesinalni Karcher prašak koji je bez dugotrajnog mirisa i potpuno je neškodljiv po ljude i životinje.
Ostala sredstva, koja koristimo u procesu pranja su organska i potpuno neškodljiva. U mogućnosti smo da Vas uslužimo u roku od 24h.
Radimo 7 dana u nedelji.
eko-tim-family-tepih-servis
TEPIH SERVIS EKO TIM FAMILY Prenaje tepiha i itisona u našem servisu se radi uz najnoviju tehnologiju.
Pranje tepiha do Čiste Kapi.
Nudimo i besplatno preuzimanje i dostavu.
tepih-servis-express-tepih-servis
TEPIH SERVIS EXPRESS Tepih Servis Express je osnovan sa ciljem da našem tržištu pruži najnoviji i najbolji metod pranja koji je stečen dugogodišnjim iskustvom rada kako ovde kod nas tako i u inostranstvu. Tepih Servis Express je sa velikim iskustvom u dubinskom pranju i čišćenju tepiha uvideo neke greške koje čine drugi tepih servisi.
Isto tako, sve prednosti ostalih tepih servisa spojio je u jedno i takvim iskustvom doveo dubinsko pranje tepiha do zavidnog nivoa. Tepih Servis Express profesionalnim mašinama čisti sve vrste tepiha uz postojanost boja i očuvanja tkanina uklanjajući kako sveže, tako i stare fleke i mrlje, neutrališe neprijatne mirise, stvara zdravu sredinu za najmlađe, vodi računa o ekologiji i koristi pouzdana sredstva za čišćenje tepiha.
servis-blistav-dom-tepih-servis
TEPIH SERVIS BLISTAV DOM Dubinsko čišćenje-pranje mebliranog nameštaja,tepiha,itisona i staza vršimo najnovijim profesionalnim Karcher mašinama, pri tom koristeći kvalitetan antibakterijski prašak (Karcher) koji ne izaziva alergijske reakcije kod ljudi i kućnih ljubimaca, a veoma efikasno dubinski čisti (prodire 7cm ispod površine) mebliranog nameštaja i svih vrsta dušeka i na taj način temeljno i efikasno uklanja grinje, tvrdokorne fleke, dlake i neprijatne mirise kućnih ljubimaca...
tepih-servis-persija-tepih-servis
TEPIH SERVOS PERSIJA Tepih servis Persija je počeo sa radom 2011.godine sa već postojećim iskustvom od ranije, opremljen najsavremenijim mašinama za istresanje, pranje, ispiranje i sušenje tepiha. Kroz dugogodišnje iskustvo uvideli smo sve greške koje se mogu desiti prilikom pranja i sušenja tepiha, a rešenja problema smo integrisali u proces pranja tako da do grešaka više ne dolazi.
auto-pranje-i-tepih-servis-hand-wash-tepih-servis

Auto pranje i tepih servis Hand Wash

Beograd, Mirijevo, Mihajla Bulgakova 40 011 7423553
cena: 160 din
TEPIH SERVIS HAND WASH Ako vam je tepih los pozovite Hand Wash, kad ne mogu same zene, nek pozovu samo mene!
tepih-servis-total-wash-tepih-servis
TEPIH SERVIS TOTAL WASH Bavimo se isključivo tepisima.
Ne postoji vrsta ili model tepiha koji do sada nismo uspešno oprali.
Radimo tokom cele godine.Ne svaštarimo, ne mešamo delatnosti koje nemaju ništa zajedničko.
Ne peremo automobile i neupotrebljavamo pribor i sredstva koji nisu za pranje tepiha.
Tehnika pranja tepiha je napredovala.
U trendu je zdravstveno bezbedan način pranja.
Dubinsko pranje tepiha je prevaziđeno.
Odbačeno je zato što ne ispunjava taj uslov.
Pere se samo lice tepiha bez ispiranja. Ne zna se zašto se zove „dubinsko“ i šta je tu dubinski.
Samo reklamni naziv za obično-površinsko pranje mašinom sa četkom i penom.
To se vidi na svakoj reklami za „dubinsko“ pranje.
Radi se po auto-perionicama, stanovima, kancelarijama i sve je „dubinski“.
Na kraju se parfimiše da bi se sakrio miris neisprane hemije.
tepih-servis-tane-tepih-servis
TEPIH SERVIS TANE Tepih servis TANE uspešno posluje preko dve decenije nudeći široku paletu usluga koji će Vašim tepisima i nameštaju vratiti besprekornu čistoću i sjaj.
Iz godine u godinu smo pratili nove tehnologije i usavršavali metodu pranja, što nam je omogućilo da postanemo eksperti i jedna od vodećih firmi u ovoj delatnosti.
Naši počeci su vezani za mali porodični posao, postepeno smo rasli i razvijali se, da bi danas postali jedna od vodećih firmi.
Na hiljade opranih tepiha godišnje, kao i baza preko 10.000 stalnih klijenata, najbolja su preporuka i reklama za naš rad.
Pokrivamo ceo Beograd i dolazimo na Vašu adresu, ma gde se Vi nalazili.
tepih-servis-cista-kuca-tepih-servis

Tepih servis Čista Kuća

Beograd, Bežanijska Kosa, Auto put za Zagreb 64b 061 2004006
cena: 140 din
TEPIH SERVIS ČISTA KUĆA Čista kuća je porodična firma u kojoj se tačno zna ko, šta i kako radi.
Svi su maksimalno posvećeni svom poslu, sve se profesionalno i precizno radi i rešava.
Višegodišnje iskustvo, pedantnost, pouzdanost, ljubaznost, a pre svega kvalitet – glavni su aduti naše Čiste kuće.
Naša vizija i cilj je da klijentu ponudimo optimalnu cenu, a za uzvrat pružimo vrhunski kvalitet.
Zbog toga nastojimo da budemo prijatelji Vašeg doma i budžeta.
Iz godine u godinu raste naša baza zadovoljnih klijenata.
Naš glavni moto je zadovoljan klijent.
Samo zadovoljni klijenti će ponovo koristiti naše usluge.
Redovnim korišćenjem naših usluga stiču se ogromni popusti od 15%, 20% i 30% u zavisnosti od kvadrature, pa čak i gratis pranja, jer je svako peto pranje besplatno.
tepih-servis-tosic-tepih-servis
TEPIH SERVIS TOŠIĆ Vaše zadovoljstvo i poverenje je naš prioritet!
Pripremili smo poseban paket usluga za pranje tepiha za domaćinstva.
Pored pranja tepiha nudimo dodatne pogodnosti!
Uz uslugu pranja tepiha, ukupne površine preko 20m kvadratnih, nudimo 50% POPUSTA na pranje nameštaja.
Prevoz tepiha je BESPLATAN!
Za firme i veće površine odobravamo poseban popust.
Pozovite nas!
tepih-servis-komsija-tepih-servis

Tepih servis Komšija

Beograd, Veliki Mokri Lug, Save Petkovića 6 063 8072996
cena: 129 din
TEPIH SERVIS KOMŠIJA Tepih servis KOMŠIJA pruža higijenske usluge koristeći moderne mašine i kvalitetnu opremu. Kvalitet održavanja, pranja i čišćenja je na 1.MESTU!
Uz kvalitet nudimo najpovoljnije cene.
Dostava i transport su besplatni u celom Beogradu.
Smatramo da je naša najbolja reklama ZADOVOLJNA MUŠTERIJA.
U tepih servisu Komšija rade stručni ljudi sa višegodišnjim iskustvom, pre svega u kvalitetu pranja i čišćenja.
tepih-servis-tea-tepih-servis

Tepih servis Tea

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanijskih Ilegalaca 23 064 2310796
cena: 150 din
TEPIH SERVIS TEA Mi smo Tepih servis „Tea“ – firma koja se dugi niz godina uspešno bavi uslugama čišćenja.
Naša primarna specijalnost, kao što nam i samo ime govori je dubinsko čišćenje i kvalitetno održavanje svih vrsta tepiha.
tepih-servis-sundjer-bob-tepih-servis
TEPIH SERVIS SUNĐER BOB Naš servis već dugo postoji na tržistu usluga koje pruža.
Stručnost dokazujemo time, što kada jednom postanete naša mušterija, retko se odlučujete za drugu perionicu.
Stvaramo zdravu sredinu za najmladje.
Uklanjamo neprijatne mirise i fleke Koristimo pouzdana i bezbedna sredstva
tepih-servis-nesa-tepih-servis
TEPIH SERVIS NEŠA Proverite zašto smo opstali preko 20 godina.
Mi smo Vaš pravi izbor.
Tepih servis Neša je osnovan 23.03.
1996.
To ga svrstava među najstarije tepih servise u Beogradu.
Kvalitet u pružanju usluga nas je odrzao na tržištu.
Tepih servis Neša visoko profesionalno pruža usluge pranja tepiha i pranja mebla.
Dolazak po tepihe je besplatan, bez obzira na količinu.
Naš servis je opremljen najsavremenijim mašinama za pranje tepiha kao i automatskim sušarama koje se koriste u nemogućnosti susenja prirodnim putem.
Tako da tepihe podjednako brzo vraćamo suve i leti kao i zimi.
bilja-pranje-tepiha-tepih-servis

Bilja pranje tepiha

Beograd, Banovo brdo, Kneza Višeslava 63 011 4082765
TEPIH SERVIS BILJA Pokrivamo sve opštine Beograda: Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari Grad, Savski Venac, Palilula, Dorćol, Rakovica, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo.
Pranje tepiha uz korišćenje centrifuge se znatno razlikuje od klasičnog pranja.
Peremo tepihe izrađene od svih vrsta materijala i veličina: Vune, svile, pamuka, kože, krzna, jute, sintetike i mešani sa više različitih materijala, bilo ručne ili mašinske izrade, bez obzira da li su: kineski, pakistanski, persijski, vijetnamski, avganistanski, belgijski...
Vršimo dubinsko pranje i čišćenje svih vrsta ćilima, domaće i strane, unikatne ručne izrade.
tepih-servis-andric-tepih-servis

Tepih servis Andrić

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 121 011 2495562
TEPIH SERVIS ANDRIĆ Za potpunu čistoću nije dovoljno da usisate tepih ili ga povremeno površinski očistite nekim sredstvima, neophodno je temeljno i profesionalno pranje, pranje mašinama i četkama za uklanjanje fleka i nečistoća.
mobil-clean-tepih-servis

Mobil Clean

Beograd, Banjica, Banjički put 34 011 3056003
TEPIH SERVIS MOBIL CLEAN Tepisi se peru najkompletnijim postupkom, čime ne ostavljamo mogućnost zadržavanja ni najsitnijih čestica prljavštine. One mogu biti veoma štetne, kako po sam tepih (nastajanje buđi, neprijatnih mirisa, promena boje dlake tepiha...), tako i po vaše zdravlje,u vidu smetnji pri disanju i raznih alergija koje su direktno povezane sa grinjama koje se nalaze u vašim tepisima. Odstranjujemo svu prašinu i grinje, iz najdubljih slojeva Vaših tepiha.
Posedujemo komoru za sušenje tepiha, tako da smo u mogućnosti da Vam vratimo oprane i suve tepihe u najkraćem mogućem roku, bez obzira na vremenske uslove i godišnje doba.
tepih-servis-delfin-tepih-servis

Tepih servis Delfin

Beograd, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 20 011 3410524
cena: 150 din
TEPIH SERVIS DELFIN Od 2003.godine, profesionalni tim tepih servis "Delfin" pravilno odrzava tepihe i tapacirani namestaj beogradjana.
O nama i nasim uslugama najbolje svedoce zadovoljni sugradjani, a njih je preko 10 000. Opredelite se i vi za profesionalni kvalitet , po realnoj postenoj ceni, a mi cemo se potruditi da i vi postanete zadivoljni sugradjani!
bonex-auto-tepih-servis

Bonex auto

Beograd, Barajevo, Svetosavska 194 063 8303195
TEPIH SERVIS BONEX AUTO Tepih servis Bonex osnovan je 2009.godine.
Zahvaljujući profesionalnom pristupu poslu, postali smo lideri u okolini.
Tokom godina sticali smo sve više korisnika, pre svega putem ličnih preporuka naših klijenata.
Prateći potrebe tržišta proširivali smo svoju paletu usluga, tako da sada u ponudi pored tepih servisa pružamo i usluge pranja mebliranog nameštaja (fotelje, dvosedi, trosedi, stolice,...) i tvrdih podova.
Cilj našeg poslovanja je stvaranje prepoznatljive kompanije koja će svojim korisnicima moći na jednom mestu da ponudi kvalitetno vršenje svih usluga iz oblasti održavanja higijene stambenog i poslovnog prostora.
Tepih servis Bonex orjentisan je na kvalitet usluga i u tom cilju koristimo visokokvalitetna sredstva i opremu za čišćenje tepiha i poslovnog prostora.
tepih-servis-sara-tepih-servis

Tepih servis Sara

Beograd, Veliki Mokri Lug, Feliksa Kanica 42 064 3413690
cena: 180 din
TEPIH SERVIS SARA Tepih servis "Sara" se bavi dubinskim pranjem i čišćenjem tepiha i nameštaja.
tepih-servis-balkan-mol-tepih-servis
TEPIH SERVIS BALKAN MOL Tepih servis Balkan Mol vrši profesionalno pranje tepiha, mebliranog nameštaja, kao i unutrašnjosti vozila, upotrebom najsavremenijih mašina i sredstava renomiranih svetskih proizvođača.
Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu naše usluge stekli smo poverenje velikog broja klijenata koji nam se uvek rado vraćaju.
express-27-tepih-servis

Express 27

Beograd, Zemun, Slobodana Bajića 27 064 2888594
TEPIH SERVIS EXPRESS 27 U našojperionici vršimo mašinsko pranje tepiha: Pranje tepiha četkarom i centrifugiranje profesionalnim mašinama sa sušenjem u komori.
profesionalno-ciscenje-andjela-tepih-servis
TEPIH SERVIS ANĐELA Tepisi i etisoni se mogu prati u Vašem prostoru (stanu ili kancelariji) ili u našem tepih servisu.
Preparati koji se koriste u ovom procesu odgovaraju svim standardima za korišćenje hemije u domaćinstvu i poslovnim prostorima.
Sredstva za čišćenje se prilagođavaju vrsti tvrde podne površine (keramičke pločice, mermer, prirodni kamen, veštački kamen...) tako da nikada ne dolazi od oštećenja, matiranja ili uništavanja materijala podloge.
tepih-servis-panovic-tepih-servis

Tepih servis Panović

Beograd, Bežanijska Kosa, Vinogradska 35g 060 4321654
cena: 180 din
TEPIH SERVIS PANOVIĆ Tepih servis "Panović" je za veoma kratko vreme, stekao poverenje svojih klijenata po pitanju savršene i odgovorne usluge.
Posebno nam zadovoljstvo pričinjava činjenica da smo srdačna preporuka naših stalnih klijenata.
clean-solutions-tepih-servis
TEPIH SERVIS CLEAN SOLUTIONS imamo više od 7 godina iskustva - preko 10.000 zadovoljnih klijenata - koristimo najnovije profesionalne Karcher mašine - radimo 7 dana u nedelji - nudimo stimulativne popuste - prihvatamo sve eventualne reklamacije.
TEPIH SERVIS DE LUX Dubinsko pranje tepiha, Trešenje i usisavanje tepiha pre i posle, Pranje tepiha sa obe strane, Beljenje resa na tepihu, Hemijsko čišćenje tepiha, Pranje svih vrsta podova i itisona, Sušenje i provetravanje tepiha, Čišćenje kože, Čišćenje skaja, Pranje Mebla, Zamena resa, Opšivanje tepiha, Skraćivanje tepiha, ...
TEPIH SERVIS KOLE Nudimo Vam po veoma pristupačnim cenama usluge dubinskog vodenog i polusuvog pranja i otklanjanje nečistoća iz tepiha i itisona. Praćenjem svih standarda i korišćenjem moderne profesionalne hemije, Vašim tepisima i itisonima, vraćamo prvobitni izgled i sjaj. Preparati koje koristimo su od renomiranih proizvođača koji čuvaju teksturu Vašeg tepiha i itisona i koji će ostaviti dugotrajan efekat svežine i čistoće na istima. Naša komora za sušenje pruža mogućnost efikasnog sušenja dubinski opranog tepiha i itisona u lošijim vremenskim prilikama kao i u zimskom periodu.

Tepih servis Lav Plus

Beograd, Vidikovac, Patrijarha Joanikija 3a 011 2336351 |
065 9802509 |
TEPIH SERVIS LAV Vršimo usluge pranja na licu mesta: - u baštama restorana - kafića, poslovnim prostorijama - pranje mebliranih i kožnih fotelja, stolica, sedaljki, ugaonih garnitura
Mnogi ljudi u svojim domovima koriste tepihe kako bi ulepšali unutrašnjost kuće i uneli toplinu u dom. Neke prednosti prilikom korišćenja tepiha jesu te što ne morate da ga čistite svaki dan i možete koristiti usisivač. Ali, postoje trenuci kada tepih treba temeljno očistiti. Čak i ako tepih može da se čisti usisivačem, mrlje od hrane i mirisi koji se akumuliraju u tepihu morate očistiti uz pomoć raznih sredstava. Pored laganih tepiha, tepisona i etisona mnogi ljudi u svojim domovima imaju vunene tepihe. Tepih od vune je poseban materijal koji dodaje toplinu i lepotu boja u kućnim enterijerima. Tepisi od vune su popularni i često se koriste zbog svoje ekstremno meke tkanine i tople teksture. Najznačajniji faktor u održavanju i očuvanju tepiha je da ih održavate čistim. Prljavština i zagađenje ne umanjuju samo njihovu lepotu i izgled, već i uzrokuju njegovo oštećenje. Očigledno je da tepisi sa svetlom pozadinom i dužom dlakom ili oni koji su izloženi prljavštini i trošenju moraju biti češće čišćeni. Ali čišćenje tepiha nije nimalo lak posao. zato vam je neophodna pomoć tepih servisa. Tepih servis će Vaš tepih očistiti dubinski, skinuti mu fleke i povratiti mu svežinu i sjaj.
Back to Top