Tepih servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Tepih servis Beograd
- SVI TEPIH SERVISI U BEOGRADU i SRBIJI NA JEDNOM MESTU!
- UPOREDITE TEPIH SERVISE - POGLEDAJTE NjIHOVE PREZENTACIJE i CENE!
- PRANjE TEPIHA, MAŠINSKO PRANjE TEPIHA i ITISONA, OPŠIVANjE TEPIHA!
tip-top-tepih-servisi

Tip Top Servis

Beograd, Surčin, Vojvođanska 396a 011 3140555 |
011 3140403 |
cena: 180 din
TEPIH SERVIS BEOGRAD TIP TOP se bavi pranjem tepiha.
Višegodišnji rad i iskustvo Vam garantuje da dobijete uvek ono što ste ugovorili.
Od svih profesionalnih servisa u gradu uvek smo se izdvajali po ponuđenim ponudama u odnosu cena- kvalitet.
agencija-za-ciscenje-objekata-clean-tale-tepih-servisi
TEPIH SERVIS BEOGRAD AGENCIJA ZA ČIŠĆENJE OBJEKATA CLEAN TALE Za pranje tepiha koristimo profesionalne mašine i vrhunska sredstva za pranje.
Kvalitet, brzina i tačnost glavne su odlike ove agencije.
Po dogovoru sa Vama dolazimo u zakazano vreme, preuzimamo vaše tepihe i u našem servisu vršimo tretman trešenja i pranja najsavremenijim mašinama, kao i najkvalitetnijom hemijom.
Mašinskim pranjem učinićemo da sa vašeg tepiha nestanu sve nečistoće uz potpuno očuvanje njegovog kvaliteta.
Sušenje tepiha se vrši prirodnim putem a u slučaju da vremenske prilike to ne dozvoljavaju tepisi se suše u komori a vama će biti isporučeni brzo bez obzira na vremenske uslove u transportnoj folijiU slučaju da su vaši tepisi ili itisoni ispod namestaja i da niste u mogućnosti da ih podignete ekipa za terenski rad će doći kod vas i uraditi tretman pranja na licu mesta.
vizija-servis-tepih-servisi
TEPIH SERVIS BEOGRAD VIZIJA SERVIS Zavisno od potrebe korisnika i vrste podne obloge, kao i stanja u kom se nalazi, primenjujemo i metod čišćenja koje može biti :suvo,polusuvo,polusuvo sa ispiranjem. Krajnji cilj je uklanjanje nečistoća, neprijatnog mirisa, raznih vrsta fleka, žvaka i slPreuzimamo Vaše tepihe, koje dva puta dubinski peremo i vraćamo, u najkraćem mogućem roku na Vašu adresu suve i čiste.
Naše dugogodišnje iskustvo nam je pokazalo da tek drugim pranjem možemo dobiti potpunu čistoću tepiha.
tepih-servis-laki-tepih-servis
TEPIH SERVIS LAKI Čistoća je pola zdravlja.
Veoma je važno održavati prostor u kome živimo čistim.
Zbog Vas, Vašeg zdravlja i zdravlja vaše dece neophodno je redovno čišćenje i pranje podova.
Mala deca se često igraju i valjaju po podu.
Pokušajmo da taj njihov prostor za igru učinimo još lepšim i privlačnijim.
Dozvolite da mi preuzmemo brigu o čistoći vašeg doma.
Vi imate previše obaveza.
Čekaju Vas velike obaveze na poslu i kod kuće.
Vaš dan je ispunjen od jutra do mraka.
Pomažete deci oko domaćih zadataka, odvodite ih u obdanište, dovozite ih iz obdaništa, mislite gde su i u kakvom su društvu ako su dovoljno odrasla.
Pored toliko obaveza ostaje Vam veoma malo vremena da predahnete.
Veoma važni gosti su najavili dolazak.
Nastaje frka, treba pospremiti sve da sija.
Mi smo zbog vas uvek spremni da pomognemo.
Zbog Vas mi smo mobilni 24 časa.
Obratite se nama.
master-tepih-servis-tepih-servis

Master tepih servis

Beograd, Dušanovac, Miška Jovanovića 26 011 3977767 |
064 4663466 |
cena: 150 din
TEPIH SERVIS MASTER Tepih Servis Master je od 2008.godine zadovoljio potrebe pranja tepiha više hiljada mušterija na celom području Beograda sa ciljem da tržištu ponudi drugačiji pristup pranja tepiha, bolje higijene, a samim tim i zdravlja Vas i Vaših ukućana... Mi razumemo da je svaki uspešan biznis izgrađen na zadovoljnoj mušteriji, naš profesionalni tim ce se pobrinuti da sigurno budete zadovoljni pruzenom uslugom. Cilj rada našeg tepih servisa je vaše zadovoljstvo i zbog toga činimo sve da ispunimo sve vaše zahteve vezane, kako za sam tepih (moguća opšivka tepiha, zamena resa itd) tako i za vreme vraćanja (ukoliko niste u mgućnosti da tepihe preuzmete odmah, već je potrebno deponovati ih kod nas dok ne budete u mogućnosti da ih odmah vratite na podove zbog raznih situacija - poplave, adaptacije, zamena nameštaja...).
tepih-servis-m-beograd-tepih-servis
TEPIH SERVIS BEOGRAD TEPIH SERVIS „BEOGRAD“ Osnovan je pre 20 godina.
Tepih servis Beograd je Specijalizovan za pranje tepiha,ciscenje tepiha,pranje na licu mesta, jednom recju odrzavanje higijene u Vasem zivotnom i poslovnom prostoru. Sama činjenica da toliko postojimo govori o našem kvalitetu u radu.To potvrđuje i sve veći broj korisnika naših usluga, koji raste iz dana u dan i upravo je to naša najbolja preporuka, a ujedno i satisfakcija za naš dalji rad.
Sarađujemo sa puno fizičkih i pravnih subjekata, sa svima koji imaju potrebu za visoko profesionalno pranje i čišćenje tepiha, kao i održavanje higijene životnog i poslovnog prostora.
Sarađujemo sa ambasadama, fakultetima, školama, obdaništima, industrijskim gigantima i drugim pravnim subjektima.
tepih-servis-rojal-tepih-servis
TEPIH SERVIS ROJAL Tepih servis ROJAL jedinstven je u Srbiji po tome što svoje usluge vrši izuzetno kvalitetnim CIMEX mašinama engleske proizvodnje, koje vrše dvosmerno pranje tepiha što je od izuzetne važnosti za visoki kvalitet i sjaj tepiha. Posedujemo specijalne komore za sušenje tepiha koje omogućavaju konstantan rad tokom cele godine bez obzira na vremenske uslove.
Pored toga, imamo sve uslove da tepisi pri sušenju u letnjim mesecima ne budu izloženi direktnom suncu i tako sprečavamo eventualna oštećenja tepiha.
tepih-servis-natura-tepih-servis

Tepih servis Natura

Beograd, Karaburma, Slanački put 51 062 310690
cena: 120 din
TEPIH SERVIS NATURA NATURA, kao porodična firma, zna da je zadovoljna mušterija jedini put ka proširenju poslovanja i opstanku na tržištu.
Tokom svog postojanja (od 2007g.) trudili smo se da svi klijenti koji su nam ukazali poverenje budu zadovoljni kvalitetom izvršenih usluga.
Ponovni pozivi starih mušterija su nam pokazatelj da u tome uspevamo.
Mnogobrojne preporuke nas ohrabruju u nameri da održimo kvalitet na što većoj visini.
tepih-servis-cisto-tepih-servis
TEPIH SERVIS ČISTO TEPIH SERVIS “ČISTO” je profesionalan servis sa najdužim vremenom postojanja u Beogradu i celoj Srbiji. Postojimo samo 31-nu godinu!
Tepihe poverite iskusnima i nemate rizik od toga da će biti loše oprani, neisprani od hemikalija kojima su prani, vraćeni mokri pa se osećaju na buđ ili jako naparfemisani da bi se to sakrilo. Poštujemo Vaše vreme, dolazimo tačno kako kažemo i ne dozvoljavamo da nas prekomerno čekate.
perionica-lukic-tepih-servis
TEPIH SERVIS PERIONICA LUKIĆ Vaš tepih: tresemo, usisavamo, cetkamo uz koriscenje profesionalne hemije, ispiramo pod visokim pritiskom, centrifugiramo i sušimo.
Preuzimanje i dostava su besplatni.
perionica-sopranos-tepih-servis
TEPIH SERVIS SOPRANOS Nekada je čišćenje tepiha stvarno težak posao, pogotovu ako živite u stanu ili delu grada gde nemate uslova da ih ručno operete.
Postoje i naravno tepisi za koje nije poželjno da ih perete sami, zato što se natapaju skroz vodom a to nije uvek poželjno, prvenstveno zbog razlivanja boja kada ih natopite.Naša firma se profesionalno bavi pranjem tepiha, korišćenjem specijalizovanih mašina.
Vaš tepih će u većini slučajeva vratiti prvobitan izgled i sjaj.
Naravno ovde postoje odstupanja, jer tepih koji je izlizan ili oštećen teško može da postane kao nov.
tepih-servis-sky-tepih-servis
TEPIH SERVIS SKY Tepih Servis Sky Beograd za dubinsko pranje tepiha koristi najsavremenije mašine profesionalne mašine poslednje generacije.
Dubinsko pranje tepiha vrši najboljim ekološkim sredstvima koji nisu štetni po ljude i životinje. Ukoliko imate kućne ljubimce koji borave u zatvorenom prostoru rezultat toga su neprijatni mirisi koji se skupljaju i ostaju na tepisima. Vlasnici životinja vremenom postaju neosetljivi na neprijatne mirise ali svi oni koji borave u Vašem prostoru veoma dobro osećaju te nerpijatne mirise – MISLITE O TOME .
top-sjaj-tepih-servis-tepih-servis

Top Sjaj tepih servis

Beograd, Rakovica, Oslobodilaca Rakovice 4 065 6005252 |
065 6005454 |
cena: 179 din
TEPIH SERVIS TOP SJAJ Koristimo najsavremeniju tehnologiju i najkvalitetnije mašine renomiranih evropskih proizvođača na tržištu za dubinsko pranje.
Takođe koristimo i najkvalitetniju antialergijsku hemiju kao i mašine za centrifugu i komore za sušenje.
Tepih servis Top Sjaj je profesionalni servis za pružanje usluga profesionalnog čisćenja i održavanja higijene vašeg doma, zgrade, poslovnog prostora ili prevoznog sredstva.
tepih-servis-boban-tepih-servis
TEPIH SERVIS BOBAN Vršimo pranje tepiha natapanjem, četkanjem i ispiranjem šampona pod jakim mlazom vode.
Sušenje se vrši prirodno ili u komori i na vašu adresu donosimo potpuno suv tepih u roku od par dana.
Postoji mogućnost pranja tepiha i na licu mesta.
Brzo odgovaramo na svaki vaš poziv. Mašinsko dubinsko četkanje tepiha sa obe strane, uz ispiranje pod jakim mlazom vode.
Dodatno ispiranje vodom tepiha na ramu.
nn-wash-perionica-tepih-servis
TEPIH SERVIS NN WASH Dubinsko pranje čini da Vaše stvari budu kao nove.
NN Wash se bavi pranjem i čišćenjem enterijera automobila, nameštaja, dušeka, tepiha, staza, mebla, štofa, stolica, jastuka… Nudimo Vam kvalitetno dubinsko pranje profesionalnim “Karcher” mašinama, uz upotrebu najkvalitetnijih i orginalnih sredstava za pranje kako bi postigli vrhunske rezultate usluga koje pružamo.
Koristimo isključivo profesinalni Karcher prašak koji je bez dugotrajnog mirisa i potpuno je neškodljiv po ljude i životinje.
Ostala sredstva, koja koristimo u procesu pranja su organska i potpuno neškodljiva. U mogućnosti smo da Vas uslužimo u roku od 24h.
Radimo 7 dana u nedelji.
eko-tim-family-tepih-servis
TEPIH SERVIS EKO TIM FAMILY Prenaje tepiha i itisona u našem servisu se radi uz najnoviju tehnologiju.
Pranje tepiha do Čiste Kapi.
Nudimo i besplatno preuzimanje i dostavu.
tepih-servis-express-tepih-servis
TEPIH SERVIS EXPRESS Tepih Servis Express je osnovan sa ciljem da našem tržištu pruži najnoviji i najbolji metod pranja koji je stečen dugogodišnjim iskustvom rada kako ovde kod nas tako i u inostranstvu. Tepih Servis Express je sa velikim iskustvom u dubinskom pranju i čišćenju tepiha uvideo neke greške koje čine drugi tepih servisi.
Isto tako, sve prednosti ostalih tepih servisa spojio je u jedno i takvim iskustvom doveo dubinsko pranje tepiha do zavidnog nivoa. Tepih Servis Express profesionalnim mašinama čisti sve vrste tepiha uz postojanost boja i očuvanja tkanina uklanjajući kako sveže, tako i stare fleke i mrlje, neutrališe neprijatne mirise, stvara zdravu sredinu za najmlađe, vodi računa o ekologiji i koristi pouzdana sredstva za čišćenje tepiha.
servis-blistav-dom-tepih-servis
TEPIH SERVIS BLISTAV DOM Dubinsko čišćenje-pranje mebliranog nameštaja,tepiha,itisona i staza vršimo najnovijim profesionalnim Karcher mašinama, pri tom koristeći kvalitetan antibakterijski prašak (Karcher) koji ne izaziva alergijske reakcije kod ljudi i kućnih ljubimaca, a veoma efikasno dubinski čisti (prodire 7cm ispod površine) mebliranog nameštaja i svih vrsta dušeka i na taj način temeljno i efikasno uklanja grinje, tvrdokorne fleke, dlake i neprijatne mirise kućnih ljubimaca...
tepih-servis-persija-tepih-servis
TEPIH SERVOS PERSIJA Tepih servis Persija je počeo sa radom 2011.godine sa već postojećim iskustvom od ranije, opremljen najsavremenijim mašinama za istresanje, pranje, ispiranje i sušenje tepiha. Kroz dugogodišnje iskustvo uvideli smo sve greške koje se mogu desiti prilikom pranja i sušenja tepiha, a rešenja problema smo integrisali u proces pranja tako da do grešaka više ne dolazi.
auto-pranje-i-tepih-servis-hand-wash-tepih-servis

Auto pranje i tepih servis Hand Wash

Beograd, Mirijevo, Mihajla Bulgakova 40 011 7423553 |
065 4056648 |
cena: 160 din
TEPIH SERVIS HAND WASH Ako vam je tepih los pozovite Hand Wash, kad ne mogu same zene, nek pozovu samo mene!
tepih-servis-total-wash-tepih-servis
TEPIH SERVIS TOTAL WASH Bavimo se isključivo tepisima.
Ne postoji vrsta ili model tepiha koji do sada nismo uspešno oprali.
Radimo tokom cele godine.Ne svaštarimo, ne mešamo delatnosti koje nemaju ništa zajedničko.
Ne peremo automobile i neupotrebljavamo pribor i sredstva koji nisu za pranje tepiha.
Tehnika pranja tepiha je napredovala.
U trendu je zdravstveno bezbedan način pranja.
Dubinsko pranje tepiha je prevaziđeno.
Odbačeno je zato što ne ispunjava taj uslov.
Pere se samo lice tepiha bez ispiranja. Ne zna se zašto se zove „dubinsko“ i šta je tu dubinski.
Samo reklamni naziv za obično-površinsko pranje mašinom sa četkom i penom.
To se vidi na svakoj reklami za „dubinsko“ pranje.
Radi se po auto-perionicama, stanovima, kancelarijama i sve je „dubinski“.
Na kraju se parfimiše da bi se sakrio miris neisprane hemije.
tepih-servis-tane-tepih-servis
TEPIH SERVIS TANE Tepih servis TANE uspešno posluje preko dve decenije nudeći široku paletu usluga koji će Vašim tepisima i nameštaju vratiti besprekornu čistoću i sjaj.
Iz godine u godinu smo pratili nove tehnologije i usavršavali metodu pranja, što nam je omogućilo da postanemo eksperti i jedna od vodećih firmi u ovoj delatnosti.
Naši počeci su vezani za mali porodični posao, postepeno smo rasli i razvijali se, da bi danas postali jedna od vodećih firmi.
Na hiljade opranih tepiha godišnje, kao i baza preko 10.000 stalnih klijenata, najbolja su preporuka i reklama za naš rad.
Pokrivamo ceo Beograd i dolazimo na Vašu adresu, ma gde se Vi nalazili.
tepih-servis-mopex-tepih-servis
TEPIH SERVIS MOPEX Mopex tepih servis je najsavremeniji centar za pranje tepiha na ovim prostorima koji nudi potpuno automatizovano tretiranje tepiha masinama poslednje generacije.
Mašine i sredstva koja koristimo u našem centru poseduju sve sertifikate izdate u EU koji se odnose na zaštitu životne sredine kao i na bezbednost i zdravlje na radu.
Nakon pranja Vaših tepiha u MOPEX TEPIH SERVISU, vaši tepisi će biti čisti, mirisni i bezbedni za Vas i Vaše najmilije, i bićete zadovoljni profesionalnom uslugom od strane naših zaposlenih kao i mnogim pogodnostima koje dobijate saradnjom sa nama, kao što su popusti na naše usluge ( pranje mebliranog nameštaja, pranje unutrašnjosti automobila i sl.) obaveštenja o akcijama, kao i o tome kada je vreme da se Vaš tepih ponovo opere.
tepih-servis-cista-kuca-tepih-servis

Tepih servis Čista Kuća

Beograd, Bežanijska Kosa, Auto put za Zagreb 64b 061 2004006 |
061 2004008 |
cena: 140 din
TEPIH SERVIS ČISTA KUĆA Čista kuća je porodična firma u kojoj se tačno zna ko, šta i kako radi.
Svi su maksimalno posvećeni svom poslu, sve se profesionalno i precizno radi i rešava.
Višegodišnje iskustvo, pedantnost, pouzdanost, ljubaznost, a pre svega kvalitet – glavni su aduti naše Čiste kuće.
Naša vizija i cilj je da klijentu ponudimo optimalnu cenu, a za uzvrat pružimo vrhunski kvalitet.
Zbog toga nastojimo da budemo prijatelji Vašeg doma i budžeta.
Iz godine u godinu raste naša baza zadovoljnih klijenata.
Naš glavni moto je zadovoljan klijent.
Samo zadovoljni klijenti će ponovo koristiti naše usluge.
Redovnim korišćenjem naših usluga stiču se ogromni popusti od 15%, 20% i 30% u zavisnosti od kvadrature, pa čak i gratis pranja, jer je svako peto pranje besplatno.
tepih-servis-tosic-tepih-servis
TEPIH SERVIS TOŠIĆ Vaše zadovoljstvo i poverenje je naš prioritet!
Pripremili smo poseban paket usluga za pranje tepiha za domaćinstva.
Pored pranja tepiha nudimo dodatne pogodnosti!
Uz uslugu pranja tepiha, ukupne površine preko 20m kvadratnih, nudimo 50% POPUSTA na pranje nameštaja.
Prevoz tepiha je BESPLATAN!
Za firme i veće površine odobravamo poseban popust.
Pozovite nas!
tepih-servis-ekoservis-tepih-servis
TEPIH SERVIS EKOSERVIS Bavimo se profesionalnim, dubinskim pranjem svih vrsta mekih podnih obloga /tepisi, itisoni/, pranjem nameštaja /fotelje, ugaone garniture stolice, dušeci, prekrivači.../, pranjem, brušenjem, poliranjem i zaštitom tvrdih podnih površina /mermer, granit, teraco, PVC/, pranjem unutrašnjosti automobila /sedišta, nebo, pod/...
tepih-servis-komsija-tepih-servis

Tepih servis Komšija

Beograd, Veliki Mokri Lug, Save Petkovića 6 063 8072996 |
064 0901318 |
cena: 129 din
TEPIH SERVIS KOMŠIJA Tepih servis KOMŠIJA pruža higijenske usluge koristeći moderne mašine i kvalitetnu opremu. Kvalitet održavanja, pranja i čišćenja je na 1.MESTU!
Uz kvalitet nudimo najpovoljnije cene.
Dostava i transport su besplatni u celom Beogradu.
Smatramo da je naša najbolja reklama ZADOVOLJNA MUŠTERIJA.
U tepih servisu Komšija rade stručni ljudi sa višegodišnjim iskustvom, pre svega u kvalitetu pranja i čišćenja.
tepih-servis-tea-tepih-servis

Tepih servis Tea

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanijskih Ilegalaca 23 064 2310796 |
011 2272692 |
cena: 150 din
TEPIH SERVIS TEA Mi smo Tepih servis „Tea“ – firma koja se dugi niz godina uspešno bavi uslugama čišćenja.
Naša primarna specijalnost, kao što nam i samo ime govori je dubinsko čišćenje i kvalitetno održavanje svih vrsta tepiha.
tepih-servis-sundjer-bob-tepih-servis
TEPIH SERVIS SUNĐER BOB Naš servis već dugo postoji na tržistu usluga koje pruža.
Stručnost dokazujemo time, što kada jednom postanete naša mušterija, retko se odlučujete za drugu perionicu.
Stvaramo zdravu sredinu za najmladje.
Uklanjamo neprijatne mirise i fleke Koristimo pouzdana i bezbedna sredstva
tepih-servis-nesa-tepih-servis
TEPIH SERVIS NEŠA Proverite zašto smo opstali preko 20 godina.
Mi smo Vaš pravi izbor.
Tepih servis Neša je osnovan 23.03.
1996.
To ga svrstava među najstarije tepih servise u Beogradu.
Kvalitet u pružanju usluga nas je odrzao na tržištu.
Tepih servis Neša visoko profesionalno pruža usluge pranja tepiha i pranja mebla.
Dolazak po tepihe je besplatan, bez obzira na količinu.
Naš servis je opremljen najsavremenijim mašinama za pranje tepiha kao i automatskim sušarama koje se koriste u nemogućnosti susenja prirodnim putem.
Tako da tepihe podjednako brzo vraćamo suve i leti kao i zimi.
bilja-pranje-tepiha-tepih-servis

Bilja pranje tepiha

Beograd, Banovo brdo, Kneza Višeslava 63 011 4082765 |
011 8031431 |
TEPIH SERVIS BILJA Pokrivamo sve opštine Beograda: Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari Grad, Savski Venac, Palilula, Dorćol, Rakovica, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo.
Pranje tepiha uz korišćenje centrifuge se znatno razlikuje od klasičnog pranja.
Peremo tepihe izrađene od svih vrsta materijala i veličina: Vune, svile, pamuka, kože, krzna, jute, sintetike i mešani sa više različitih materijala, bilo ručne ili mašinske izrade, bez obzira da li su: kineski, pakistanski, persijski, vijetnamski, avganistanski, belgijski...
Vršimo dubinsko pranje i čišćenje svih vrsta ćilima, domaće i strane, unikatne ručne izrade.
ekos-servis-tepih-servis

Ekos servis

Beograd, Petlovo Brdo, Tuzlanska 29A 011 2340579 |
064 3871094 |
TEPIH SERVIS EKOS SERVIS Mašinsko pranje tepiha i ostalih tekstilnih podnih obloga u zavisnosti od situacije i želje klijenta obavljamo na licu mesta ili u našem servisu.
Vaše tepihe i itisone koje čistimo u našem servisu sušimo u našoj specijalnoj komori za sušenje i isporučujemo potpuno suve bez obzira na godišnje doba u najkraćem mogućem roku.
Pranje se obavlja mašinski, rotacionim kao i valjkastim četkama uz dubinsko usisavanje istih i ispiranje ekstrakcionim mašinama.
Radi se o hemijskom pranju tepiha pri čemu se ne kvasi potka tepiha.
tepih-servis-andric-tepih-servis

Tepih servis Andrić

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 121 011 2495562 |
011 2491650 |
TEPIH SERVIS ANDRIĆ Za potpunu čistoću nije dovoljno da usisate tepih ili ga povremeno površinski očistite nekim sredstvima, neophodno je temeljno i profesionalno pranje, pranje mašinama i četkama za uklanjanje fleka i nečistoća.
mobil-clean-tepih-servis

Mobil Clean

Beograd, Banjica, Banjički put 34 011 3056003 |
063 269862 |
TEPIH SERVIS MOBIL CLEAN Tepisi se peru najkompletnijim postupkom, čime ne ostavljamo mogućnost zadržavanja ni najsitnijih čestica prljavštine. One mogu biti veoma štetne, kako po sam tepih (nastajanje buđi, neprijatnih mirisa, promena boje dlake tepiha...), tako i po vaše zdravlje,u vidu smetnji pri disanju i raznih alergija koje su direktno povezane sa grinjama koje se nalaze u vašim tepisima. Odstranjujemo svu prašinu i grinje, iz najdubljih slojeva Vaših tepiha.
Posedujemo komoru za sušenje tepiha, tako da smo u mogućnosti da Vam vratimo oprane i suve tepihe u najkraćem mogućem roku, bez obzira na vremenske uslove i godišnje doba.
tepih-servis-delfin-tepih-servis

Tepih servis Delfin

Beograd, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 20 011 3410524 |
065 3410524 |
cena: 150 din
TEPIH SERVIS DELFIN Od 2003.godine, profesionalni tim tepih servis "Delfin" pravilno odrzava tepihe i tapacirani namestaj beogradjana.
O nama i nasim uslugama najbolje svedoce zadovoljni sugradjani, a njih je preko 10 000. Opredelite se i vi za profesionalni kvalitet , po realnoj postenoj ceni, a mi cemo se potruditi da i vi postanete zadivoljni sugradjani!
tepih-servis-grujic-tepih-servis
TEPIH SERVIS GRUJIĆ Tepih servis Grujić osnovan je 2004.godine.
Tokom dugogodišnjeg radnog iskustva glavna intencija nam je da kroz neprestano usavršavanje u obavljanju naše delatnosti klijentima pružimo najkvalitetniju uslugu i time ostvarimo obostrano zadovoljstvo.
Naša dužnost je da budemo u koraku sa tehnološkim napretkom, te Vam s toga nudimo najsavremeniju tehnologiju pranja tepiha koja će u potpunosti zadovoljiti sve Vaše potrebe, kao i najbolje dostupne proizvode koji su netoksični i bezopasni za okolinu.
bonex-auto-tepih-servis

Bonex auto

Beograd, Barajevo, Svetosavska 194 063 8303195
TEPIH SERVIS BONEX AUTO Tepih servis Bonex osnovan je 2009.godine.
Zahvaljujući profesionalnom pristupu poslu, postali smo lideri u okolini.
Tokom godina sticali smo sve više korisnika, pre svega putem ličnih preporuka naših klijenata.
Prateći potrebe tržišta proširivali smo svoju paletu usluga, tako da sada u ponudi pored tepih servisa pružamo i usluge pranja mebliranog nameštaja (fotelje, dvosedi, trosedi, stolice,...) i tvrdih podova.
Cilj našeg poslovanja je stvaranje prepoznatljive kompanije koja će svojim korisnicima moći na jednom mestu da ponudi kvalitetno vršenje svih usluga iz oblasti održavanja higijene stambenog i poslovnog prostora.
Tepih servis Bonex orjentisan je na kvalitet usluga i u tom cilju koristimo visokokvalitetna sredstva i opremu za čišćenje tepiha i poslovnog prostora.
express-27-tepih-servis

Express 27

Beograd, Zemun, Slobodana Bajića 27 064 2888594 |
060 1433141 |
TEPIH SERVIS EXPRESS 27 U našojperionici vršimo mašinsko pranje tepiha: Pranje tepiha četkarom i centrifugiranje profesionalnim mašinama sa sušenjem u komori.
tepih-servis-sara-tepih-servis
TEPIH SERVIS SARA Tepih servis "Sara" se bavi dubinskim pranjem i čišćenjem tepiha i nameštaja.
tepih-servis-balkan-mol-tepih-servis
TEPIH SERVIS BALKAN MOL Tepih servis Balkan Mol vrši profesionalno pranje tepiha, mebliranog nameštaja, kao i unutrašnjosti vozila, upotrebom najsavremenijih mašina i sredstava renomiranih svetskih proizvođača.
Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu naše usluge stekli smo poverenje velikog broja klijenata koji nam se uvek rado vraćaju.
profesionalno-ciscenje-andjela-tepih-servis
TEPIH SERVIS ANĐELA Tepisi i etisoni se mogu prati u Vašem prostoru (stanu ili kancelariji) ili u našem tepih servisu.
Preparati koji se koriste u ovom procesu odgovaraju svim standardima za korišćenje hemije u domaćinstvu i poslovnim prostorima.
Sredstva za čišćenje se prilagođavaju vrsti tvrde podne površine (keramičke pločice, mermer, prirodni kamen, veštački kamen...) tako da nikada ne dolazi od oštećenja, matiranja ili uništavanja materijala podloge.
tepih-servis-panovic-tepih-servis

Tepih servis Panović

Beograd, Bežanijska Kosa, Vinogradska 35g 060 4321654 |
060 4321668 |
cena: 180 din
TEPIH SERVIS PANOVIĆ Tepih servis "Panović" je za veoma kratko vreme, stekao poverenje svojih klijenata po pitanju savršene i odgovorne usluge.
Posebno nam zadovoljstvo pričinjava činjenica da smo srdačna preporuka naših stalnih klijenata.
clean-solutions-tepih-servis
TEPIH SERVIS CLEAN SOLUTIONS imamo više od 7 godina iskustva - preko 10.000 zadovoljnih klijenata - koristimo najnovije profesionalne Karcher mašine - radimo 7 dana u nedelji - nudimo stimulativne popuste - prihvatamo sve eventualne reklamacije.
tepih-servis-de-lux-tepih-servis
TEPIH SERVIS DE LUX Dubinsko pranje tepiha, Trešenje i usisavanje tepiha pre i posle, Pranje tepiha sa obe strane, Beljenje resa na tepihu, Hemijsko čišćenje tepiha, Pranje svih vrsta podova i itisona, Sušenje i provetravanje tepiha, Čišćenje kože, Čišćenje skaja, Pranje Mebla, Zamena resa, Opšivanje tepiha, Skraćivanje tepiha, ...
tepih-servis-kole-tepih-servis
TEPIH SERVIS KOLE Nudimo Vam po veoma pristupačnim cenama usluge dubinskog vodenog i polusuvog pranja i otklanjanje nečistoća iz tepiha i itisona. Praćenjem svih standarda i korišćenjem moderne profesionalne hemije, Vašim tepisima i itisonima, vraćamo prvobitni izgled i sjaj. Preparati koje koristimo su od renomiranih proizvođača koji čuvaju teksturu Vašeg tepiha i itisona i koji će ostaviti dugotrajan efekat svežine i čistoće na istima. Naša komora za sušenje pruža mogućnost efikasnog sušenja dubinski opranog tepiha i itisona u lošijim vremenskim prilikama kao i u zimskom periodu.
tepih-servis-lav-plus-tepih-servis

Tepih servis Lav Plus

Beograd, Vidikovac, Patrijarha Joanikija 3a 011 2336351 |
065 9802509 |
TEPIH SERVIS LAV Vršimo usluge pranja na licu mesta: - u baštama restorana - kafića, poslovnim prostorijama - pranje mebliranih i kožnih fotelja, stolica, sedaljki, ugaonih garnitura
pro-sistem-agencija-za-ciscenje-tepih-servis
TEPIH SERVIS PRO SISTEM Agencija je osnovana na bazi višegodišnjeg iskustva u radu na ćišćenju objekata u vodećim evropskim zemljama (Nemačka, Austrija, Francuska). Posao obavljamo sa stručno i tehnički osposobljenim izvršiocima a sve u skladu sa standardima ISO 9001, ISO 14000 što garantuje visok kvalitet naše usluge.
clean-service-tepih-servis
TEPIH SERVIS CLEAN SERVICE Mašinsko dubinskim pranjem tepiha uklanjamo fleke i prljavštinu iz Vašeg najblizeg okruženja.
Bilo da je to kancelarija, hodnik, sala ili je potrebno kompletno pranje tepiha u firmi, dovoljno je samo da nas pozovete.
Tepisi, "bolonj" podovi, itisoni, peru se mašinama najnovije generacije.
Podloga se ispira, a fleke potpuno nestaju.
Prilikom pranja koristi se isključivo profesionalna hemija renomiranih proizvođača.
Naš tim je u potpunosti prilagođen radnom vremenu i zahtevu naručioca tako da ne ometa rad i zaposlene, a može biti noćni rad, vikend...
tepih-servis-ruzic-tepih-servis

Tepih servis Ružić

Beograd, Borča, Ivana Milutinovića 81c 011 3324045 |
011 3321308 |
TEPIH SERVIS RUŽIĆ Tepih Servis Ružić je osnovan 1994.godine i jedan je od najstarijih u Beogradu.
Sa 25.000 klijenata godišnje, Tepih Servis Ružić je postao najprofesionalniji servis u pružanju usluga pranja tepiha fizičkim licima kao i usluge profesionalnog čišćenja i redovnog održavanja higijene poslovnih prostorija.
Servis se prostire na blizu 1.000m2 poslovnog prostora koji je opremeljen najsavremenijim mašinama za pranje tepiha kao i automatizovanim agarama, koje se koriste u nemogućnosti sušenja prirodnim putem.
tepih-servis-rio-tepih-servis
TEPIH SERVIS RIO Iza nas stoji dugogodišnje iskustvo u čišćenju, pranju i popravci tepiha i nameštaja.
Prilikom pranja i popravki vaših tepiha koristimo samo vrhunsku tehniku i sredstva.
Preporuke mnogih zadovoljnih i stalnih klijenata dovoljno govore o našem kvalitetu.
tepih-servis-kristal-tepih-servis
TEPIH SERVIS KRISTAL Tepih servis KRSTAL, pruža usluge, pranja tepiha, pranja ćebadi, jorgana i jastuka, usisavanja i čišćenja tepiha, antibakterijsko ćišćenje tepiha, posebni tretmani uklanjanja fleka, sušenje tepiha prirodno i u komori.
Navedene usluge vršimo profesionalno i stručno uz korišćenje najkvalitenijih sredstava za pranje tepiha kao i savremene mašine.
Korišćenjem najkvalitetnijih hemijskih sredstava, neutrališu se grinje i bakterije.
Posebno naglašavamo mogućnost sušenja tepiha bez obzira na vremenske prilike, jer posedujemo komoru za sušenje.
Tepihe preuzimamo na Vašoj adresi i po dogovoru vraćamo iste našim vozilom.
tepih-servis-zivanovic-tepih-servis
TEPIH SERVIS ŽIVANOVIĆ U tepih servisu Živanvić na Mirijevu možete dobiti sve uslugečišćenja i pranja tepiha, kao i tvrdih podova.
Naša terenska služba, mobilna je na celoj teritoriji Beograda, tako da smo u mogućnosti da Vam u kratkom vremenskom roku izađemo u susret.- Tepihe uzimamo i vraćamo posle čišćenja.- Tvrde podove dolazimo i čistimo na lokaciju po želji klijenta.- Menjamo i opšivamo rese na Vašim tepisima- Mi smo tu da vaši tepisi i tvrdi podovi budu kao novi.- Tepih servis Živanović stoji vam na raspolaganju.
Mnogi ljudi u svojim domovima koriste tepihe kako bi ulepšali unutrašnjost kuće i uneli toplinu u dom. Neke prednosti prilikom korišćenja tepiha jesu te što ne morate da ga čistite svaki dan i možete koristiti usisivač. Ali, postoje trenuci kada tepih treba temeljno očistiti. Čak i ako tepih može da se čisti usisivačem, mrlje od hrane i mirisi koji se akumuliraju u tepihu morate očistiti uz pomoć raznih sredstava. Pored laganih tepiha, tepisona i etisona mnogi ljudi u svojim domovima imaju vunene tepihe. Tepih od vune je poseban materijal koji dodaje toplinu i lepotu boja u kućnim enterijerima. Tepisi od vune su popularni i često se koriste zbog svoje ekstremno meke tkanine i tople teksture. Najznačajniji faktor u održavanju i očuvanju tepiha je da ih održavate čistim. Prljavština i zagađenje ne umanjuju samo njihovu lepotu i izgled, već i uzrokuju njegovo oštećenje. Očigledno je da tepisi sa svetlom pozadinom i dužom dlakom ili oni koji su izloženi prljavštini i trošenju moraju biti češće čišćeni. Ali čišćenje tepiha nije nimalo lak posao. zato vam je neophodna pomoć tepih servisa. Tepih servis će Vaš tepih očistiti dubinski, skinuti mu fleke i povratiti mu svežinu i sjaj.
Back to Top